Papa Lav XIV služi prvu misu kao papa

Zadnjih sednica je non Stop kruzio video, zadnji Papa Koji Mora da se zove Petar, pa kao to je sada ovaj trebao da se zove tako?
Ljudi svasta izmusljaju sto nema veze sa Biblijom Pa Tako Ono Sto ima veze ni to vise niko ne veruje
To je neko proročanstvo, navodno nekog Malahije iz Irske. Ko zna kad je to ko sastavio i potpisao nekog Malahiju. Inače, kroz istoriju je dokazano da rimokatolički popovi nisu imuni na falsifikovanje.

Po svima koji pisu istinu o tvm papizmu . Ali svaki tvoj post je pljuvanje, ne postoji zdrava diskusiju sa tobom, jer znas da bi bi svaku takvu izgubio, pa si stavio na Automatik, pljuvacinu.
Nije istina. I sam sam kritikovao i kritikujem papizam, ali i kritikujem negativne pojave i u Pravoslavnoj crkvi. I sve što je za kritiku kritikovati, a što je za pohvalu pohvaliću.

Sad sam se setio detalja. Pisao sam seminar o tadašnjem papi Jovanu Pavlu II i profesor jezuita (isusovac) me pohvalio da nije nikada pročitao lepši seminar o nekom papi. Žao mi je što nemam sačuvan taj seminar.
Samu instituciju papstva kao vaseljenskog arhijereja lično ne podržavam, isto kao i da crkva ima svoju državu; ali normalno da se može biti kulturan čovek i konstruktivno raspravljati.

Back