Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 13.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам. Једем банане и гледам.Jesi li kleknuo pred TV?
Ajde budi jednom u zivoitu iskren pa kazi?
Opet si slagao?:Нисам. Једем банане и гледам.
Nisam. Zašto bih lagao.Opet si slagao?:
Pa nije Ti prvi put. Ti i ne prinecujes vise kada to Radis.Nisam. Zašto bih lagao.
A šta to lažem? A ti si glumac, glumiš pravoslavnog hrišćanina a subotar si.Pa nije Ti prvi put. Ti i ne prinecujes vise kada to Radis.
Eto sada opet lazes.A šta to lažem? A ti si glumac, glumiš pravoslavnog hrišćanina a subotar si.
To je neko proročanstvo, navodno nekog Malahije iz Irske. Ko zna kad je to ko sastavio i potpisao nekog Malahiju. Inače, kroz istoriju je dokazano da rimokatolički popovi nisu imuni na falsifikovanje.Zadnjih sednica je non Stop kruzio video, zadnji Papa Koji Mora da se zove Petar, pa kao to je sada ovaj trebao da se zove tako?
Ljudi svasta izmusljaju sto nema veze sa Biblijom Pa Tako Ono Sto ima veze ni to vise niko ne veruje
A ti glumiš stalno, kako te bre nije sramota! I ti si neki hrišćanin. Krši VIII Božiju zapovest. Beži pod Babine skute.Eto sada opet lazes.
Sada glumis protivnika.To je neko proročanstvo, navodno nekog Malahije iz Irske. Ko zna kad je to ko sastavio i potpisao nekog Malahiju. Inače, kroz istoriju je dokazano da rimokatolički popovi nisu imuni na falsifikovanje.
Jezuiti nemaju kurseve, već dobro razrađene studije i to jedan na jedan, jedan predavač na jednog studenta. Nisu te to učili u subotnjoj školi?Sada glumis protivnika.
Na kojim jezuitskim kursevina si bio?
Lepo je da priznas!Jezuiti nemaju kurseve, već dobro razrađene studije i to jedan na jedan, jedan predavač na jednog studenta. Nisu te to učili u subotnjoj školi?
Nisam nikada bio ni na kakvim jezuitskim kursevima. Jedino sam išao dva semestra na predavanja jednog jezuite, jednog monsinjora, o istoriji hrišćanstva.Lepo je da priznas!
Ja to zovem kursevi jer i nije nista drugo.
Eto...to je dosta...vidimo ovde sta sie naucio...da prevodus ljude na papstvo.Nisam nikada bio ni na kakvim jezuitskim kursevima. Jedino sam išao dva semestra na predavanja jednog jezuite, jednog monsinjora, o istoriji hrišćanstva.
I puno sam naučio, a ostao i dalje pravoslavni (pravoverni, ortodoksni) vernik i dalje.
Ne. Ja sam hrišćanin i propovedam Jevanđelje.Eto...to je dosta...vidimo ovde sta sie naucio...da prevodus ljude na papstvo.
Gde propovedaa jevandjelje?? To Sto ti radis ti pljujes a to zioves propovedanjem jevandjelje? Sta je to jevandjelje?Ne. Ja sam hrišćanin i propovedam Jevanđelje.
Po kome sam to pljuvao?Gde propovedaa jevandjelje?? To Sto ti radis ti pljujes a to zioves propovedanjem jevandjelje? Sta je to jevandjelje?
Po svima koji pisu istinu o tvm papizmu . Ali svaki tvoj post je pljuvanje, ne postoji zdrava diskusiju sa tobom, jer znas da bi bi svaku takvu izgubio, pa si stavio na Automatik, pljuvacinu.Po kome sam to pljuvao?
Nije istina. I sam sam kritikovao i kritikujem papizam, ali i kritikujem negativne pojave i u Pravoslavnoj crkvi. I sve što je za kritiku kritikovati, a što je za pohvalu pohvaliću.Po svima koji pisu istinu o tvm papizmu . Ali svaki tvoj post je pljuvanje, ne postoji zdrava diskusiju sa tobom, jer znas da bi bi svaku takvu izgubio, pa si stavio na Automatik, pljuvacinu.
Pa ne eadis ti direktno vec jezzitski, indirektno.Nije istina. I sam sam kritikovao i kritikujem papizam, ali i kritikujem negativne pojave i u Pravoslavnoj crkvi. I sve što je za kritiku kritikovati, a što je za pohvalu pohvaliću.
Na jednom kolegiju dva semestra. Ništa posebno.Pa ne eadis ti direktno vec jezzitski, indirektno.
Kao trojanac. Sam rece Bio si kod jezuite na skolivanju.