Pancevo: vas danasnji utisak!

Ja dolazim ovde redovno ali nema niko da pise... inace jako retko idem u centar grada, a i kada idem samo projurim do mesta gde treba da idem i ne razgledam gde sta ima... moj stalni utisak u Pancevu je ocajna voznja u gradu... ljudi su neverovatni kako voze :evil::evil::evil:

Dovla:
Ja dolazim ovde redovno ali nema niko da pise... inace jako retko idem u centar grada, a i kada idem samo projurim do mesta gde treba da idem i ne razgledam gde sta ima... moj stalni utisak u Pancevu je ocajna voznja u gradu... ljudi su neverovatni kako voze :evil::evil::evil:
Pancevo je proglaseno najgorim gradom sto se tice voznje od strane MUP-a, na osnovu broja saobracajnih prekrsaja! :roll:

moj danashnji utisak je da sam veoma samozadovoljna sobom, jer sam uspela da uchim... ne bash puuuno... al sam uchila malo... malo po malo, kamen po kamen pogacha... phaha.lol...no, bio lep dan, al ja se smorila pa se zabola kod kuce, al sutra obecavam da cu otici do "grada" da qpim farbu i malo cu da vozim role, samo da ne pada kisha meni u inat... i tako lepo je biti pametan /me pametna... al sad sam se smorila... idem da gledam tv, bye!

Jel se zna kad ce da prestane kisa i da se vrati lepo vreme..
U subotu igram turnir u fudbalu na sportskom i necu da jurcam po kisi! :(

Utisak: Danas sam iz cista mira pogodio jednog sugradjanina komadom papira u glavu dok je prolazio!Ne znam koji mi je djavo bio i zasto sam to uradio, ali sad se jako glupo osecam..

dekkki:
opusteno, samo napred ... hehehe
ako te nije video....
Ma video me je...Kad sam ga zveknuo, ovaj stao i okrenuo se i rekao nesto u fazonu: "Koji me je to konj pogodio u glavu?"
Ja sam za to vreme vec klisnuo u Formu, dok su ortak i drugarica ostali ispred tj. nisu jos usli, stajali onako u shoku ne verujuci :lol:
Jbg ko im je kriv kad su me provocirali, kao nemam muda... :lol:

Back