Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Ma oni su malo pozurili pred novu godinu da otvore da uzmu koju kintu sto je sasvim normalno i evo ovih dana situacija je potpuno normalna ali taj prvi dan je stvarno bio katastrofa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidim ja nema te nesto!angel's_breath:Moj danasnji utisak je KONACNO SAM UPLATILA NET!!!!
Tu sam opet!Shinoda:Pa vidim ja nema te nesto!![]()
Iz pristojnosti cu ti se zahvalitiangel's_breath:Tu sam opet!
By the way, Hristos se rodi, dragi sugradjani!
Zasto sto sam debil i zivim u nekom svom svetu gde je sve kako treba!angel's_breath:Sto te to cudi???
Sto znaci da je sa tobom sve u redu! Ne brini, svi mi imamo taj problem, samo smo se pomirili sa tim.Shinoda:Zasto sto sam debil i zivim u nekom svom svetu gde je sve kako treba!![]()
Ne mora da znaci... primetio sam da ljudima u Pancevu nedostaje malo smisla za organizaciju... mislim da nije nikakav problem bio organizovati popodnevni rucak u nekom restoranu u bg-u (ili Pancevu), a zatim otici malo do Kalemegdana u setnju (sat dva) pa onda na neko picence pa u bioskop pa kuci na pripremu za radnu nedelju... npr ja sam juce imao gomilu gostiju onako opustena atmosfera...cekili:zasto je svaka nedelja kao po pravilu smoran dan? :-(