Pancevo: vas danasnji utisak!

ja nisam bila,ali sam prosla par puta pored te katastrofe od guzve i murije koja je dolazila u par navrata.strasno!mislim da je vecina tu dosla bas na dan kada se otvorio maksi zato sto su neki artikli bili 50% snizeni,a to nekome u Srbiji sa prosecnom platom ili jadnom penzijeom moze puno da znaci!Znam da kada kupis jedno ulje dobijas jos jedno,pa sta mislis kad se to proculo po gradu koliko njih je doslo samo zbog ulja

Ja uopste ne krivim narod... samo mi je zao sto je takva situacija da to mora da se desava a ono sto je jos zalosnije tu su koliko sam ja primetio uglavnom bili stariji ljudi koji stvarno tesko zive pa je moralo da bude incidenata jer jednostavno i kad su mladi (koji su jaci) u guzvi dolazi do povreda a da toga ne bude kad su penzioeri u navali...
Inace jos nisam bio u maxi-ju mada sam cuo da do nove godine imaju neki popust na tehniku pa moram da odem da vidim sta ima cuo sam da popusti idu i do 30% sto na 150-200e nije za bacanje...

Tako sam se smrz'o na trgu, jeee bruka!Duve vetar ispred opstine, sve me zivo boli! :cry:
Ajde da sam jos i neki fan Nevernih beba, nego jednu pesmu znam...jedva smo posle nasli neki lokal da ogrejemo kosti, sve puno ko oko!
Al' ajde lepo su ovi svirali i bilo je u sustini ok! :D

Ako cemo iskreno za Bozic je radilo bas dosta trafika! A evo da ja pomenem utisak poslednjih desetak dana. Ono sto je mene ogorcilo i iznerviralo je to sto 02.01. ama bas nista nije radilo kao i 03.01. i kako ja sad za ovu saku jada od slobodnih dana (citaj sedam dana) da uradim nesto korisno kad nemam nigde da kupim osnovne potrepstine za te aktivnosti? Jedino sto je radilo su poljoprivredne apoteke i pet shopovi i da bog da pocrkale sve zivotinje ako je dotle doslo da kad niko ne radi rade samo prodavnice za njih...

Moj utisak:
Citam u Pancevcu, izvestaj nekog pandura o problemima za vreme NG noci.I kaze on najvise posla bio u Baloonu, tuce, ovo-ono i zavrsava recenicom, na kraju smo morali da ih jadne raspustimo oko 6h.KAKVIH CRNIH 6H!!!!!!?????????
U 3h i 10min su dosli i mrtvi ladni raspustili 1000 ljudi koji su platili 25evra da se lepo provedu i provodili su se, zato sto se neka saka jada od seljaka potuklo!I ajde bar da kazu onda u novinama kako i zasto nego jos iznose informacije koje veze sa zivotom nemaju!
iz tog clanka ja sam izveo zakljucak da samp prokrivaju svoju neprofesionalnost jer ne znaju da rade svoj posao onako kako treba!

cekili:
zasto je svaka nedelja kao po pravilu smoran dan? :-(
Ne mora da znaci... primetio sam da ljudima u Pancevu nedostaje malo smisla za organizaciju... mislim da nije nikakav problem bio organizovati popodnevni rucak u nekom restoranu u bg-u (ili Pancevu), a zatim otici malo do Kalemegdana u setnju (sat dva) pa onda na neko picence pa u bioskop pa kuci na pripremu za radnu nedelju... npr ja sam juce imao gomilu gostiju onako opustena atmosfera...

Back