Палма преломио, иде у коалицију са СНС!

Да, док сам био за СРС, ја сам га лично пљувао али не због тога што је он лош избор за председника општине Јагодина већ због тога што са своја три одборника подржава владајућу већину у Републичкој скупштини. Такође и као присталица СНС-а сам слично говорио. Баш сам га јуче поменуо у негативном контексту. Но, пре пар дана сам рекао, прешао бих преко ружних речи Палме током преговора о Републичкој влади, прешао бих преко одласка Ивице у загрљај жутима, све ради интереса Србије и да би крај ове власти почео да се ближи. За ових девет месеци, нисам видео ниједан конкретан успех власти, ни на економском, ни на националном плану, изузев победе у Генералној скупштини УН. Такође, неки јаки лични мотиви ме вуку да им будем жесток противник.

Ја бих највише волео да сарађујемо са СРС и Народном партијом Маје Гојковић и њеним коалиционим партнерима међутим пошто је очито да Српска радикална странка не жели са СНС, ја их не могу нити молити нити терати на то.
Мене душа боли због тога али СРС има право да тако поступи, ја то поштујем и нећу им замерити. Треба наћи неко решење за власт у те две општине али наравно не може се са сваким ићи. Вино и воду не треба мешати па нам преостају Народњаци и оне чланице листе СПС-ПУПС-ЈС које желе са нама.

Бар ја то тако видим.

Citam i sve se pitam, ko si ti... Ti si govorio, ti si radio, ti bi presao preko necega... Ako si ti neka faca, reci tako, da ne mislimo da si obican smrtnik forumas... :rtfm:

Vidi se da si jako dusevan... :whistling:

Mene samo zanima kakvo ce sutra da bude tvoje misljenje kao clana JS-e...

Жико, само једна мала ситница ... Негде мора да стане и симфонијски оркестар ... Мислим, мора да му свира Бетовен :hahaha::hahaha::hahaha:

Е, то мора у други ,,Г`` вагон, одмах иза. У овом првом нема више места.

Citam i sve se pitam, ko si ti... Ti si govorio, ti si radio, ti bi presao preko necega... Ako si ti neka faca, reci tako, da ne mislimo da si obican smrtnik forumas... :rtfm:

Vidi se da si jako dusevan... :whistling:

Mene samo zanima kakvo ce sutra da bude tvoje misljenje kao clana JS-e...
Немам ја никакав посебан утицај, као што ти кажеш, ја сам обичан смртник форумаш. Ех, да, ја нисам члан СНС-а већ засад само њихов присталица. Говорим у првом лицу једнине да не би испало да износим званичан став СНС, не ја га не износим, већ само сопствено мишљење и због тога што износим само сопствено мишљење говорим у првом лицу једнине.

Само то је разлог, ништа друго. Мени политика није професија, нити ће бити.

А што се тиче последњег питања, ја не видим разлог зашто бих престао да подржавам СНС и прешао негде другде. Не намеравам да мењам политичке странке и опције као чарапе.

Откуд сад то ???

Па сви у СНС су променили бар 2 странке (а највећи број и много више) ...
То је као неки процес иницијације ...

Не можеш бити члан ако не донесеш макар једну чланску карту друге странке,
што их више донесеш то ти је већа функција ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ценим и ја ... Опет ће Ђука, Мачак и остала компанија да кукају :sad2::sad2:

Šta znam. Ivica je to, sa njim nikad čovek nije načisto. Sve zavisi ko da veće koferče.
Mada mislim da se lepo skapirao sa demokratama i da obećanje da će ući u socijalističku internacionalu vredi dovoljno da im se ne zamera zbog Zemuna gde čak neće dati ni predsednika opštine. Članovi SPS u Zemunu neće sa Tomom a mislim da će ih poslušati ovi iz vrha stranke. Palma možda ima neki trip da od Zemuna pravi novu Jagodinu ali čim dobije po nosu ima da se smiri.

Šta znam. Ivica je to, sa njim nikad čovek nije načisto. Sve zavisi ko da veće koferče.
Mada mislim da se lepo skapirao sa demokratama i da obećanje da će ući u socijalističku internacionalu vredi dovoljno da im se ne zamera zbog Zemuna gde čak neće dati ni predsednika opštine. Članovi SPS u Zemunu neće sa Tomom a mislim da će ih poslušati ovi iz vrha stranke. Palma možda ima neki trip da od Zemuna pravi novu Jagodinu ali čim dobije po nosu ima da se smiri.

С обзиром да је СНС дете ДС, мислим да ДС има више пара ... С друге стране, ценим да ће Тадић врло добро уценити своје коалиционе партнере ...

прилично сам убеђен да ме СНС неће разочарати.
Мислим да ће остати странка која се може изборити за економски просперитет ове земље и овог народа.
А како се нису изборили за просперитет кад су били министри пре 10 година, то се ниси упитао.

Сви од Александра Смучића до Јоргованке Табаковић су ти били чланови владе.

Jeste seljak, ali mu svaka čast... Izuzetno sposoban čovjek.

Ma ako su TAKVI politicari u Srbiji - bice i gore....

Covek koji se bavi plitikom mora imati zavidan nivo OPSTSE KULTRE, poznavanja istorije, ekonomije, svetskih zbivanja, KULTURE i svih oblasti zivota.

Palma je jedan polu analfabeta.

DA to o Mocartu i Betovenu izjavi neki politicar na Zapadu sto je onomad izjavio Palma, zavrsio bi momentalno politicku karijeru.

Ali, Srbi uvek uzivaju da na celu imaju negativne junake i budale.

I posle se zale da im lose ide i da ih svi mrze.

U Srbiji ima bar JEDAN MILION ljudi koji su bolji od Palme za politiku.

Tog treba poslati da se bavi poljoprivredom.

Back