Палма преломио, иде у коалицију са СНС!

\

A SXTA FALI OWOME?? S0tzijalizam at its finest. Brawo Palma, imas moju podrsxku!

sve je to lepo sto palma prica , i populisticki samo srbija danas nema pare za tako nesto.

iza jake socijalne drzave MORA stojati jaka privreda!

a srpska privreda je u rasulu i nikad gore nije stojala. 2/3 firmi u blokadi sto znaci da nema niti moze biti para za trudnice , lecenje bolesnih i slicno.

kuca se gradi od temelja a ne od krova.

znaci da bi imali socijalnu drzavu besplatno skolovanje i lecenje potrebno je prvo dici privredu na noge a to se ne moze sve dok je dinar precenjen, sve dok se rezim Tadica antisrbina zaduzuje u inostranstvu pa posle te pare trosi a uzete kredite vraca privreda kroz povecane poreze i prireze.... Jaka privreda nije moguca sve dok se drzavni sistem Srbije ne uredi kao u drugim uspesnim kapitalistickim drzavama i sve dok se porezi na svedu na minimum....

sve je to lepo sto palma prica , i populisticki samo srbija danas nema pare za tako nesto.

iza jake socijalne drzave MORA stojati jaka privreda!

a srpska privreda je u rasulu i nikad gore nije stojala. 2/3 firmi u blokadi sto znaci da nema niti moze biti para za trudnice , lecenje bolesnih i slicno.

kuca se gradi od temelja a ne od krova.

znaci da bi imali socijalnu drzavu besplatno skolovanje i lecenje potrebno je prvo dici privredu na noge a to se ne moze sve dok je dinar precenjen, sve dok se rezim Tadica antisrbina zaduzuje u inostranstvu pa posle te pare trosi a uzete kredite vraca privreda kroz povecane poreze i prireze.... Jaka privreda nije moguca sve dok se drzavni sistem Srbije ne uredi kao u drugim uspesnim kapitalistickim drzavama i sve dok se porezi na svedu na minimum....

ali brate si wide0 kak0 je cx0wek uredi0 jag0dinu? Lep0 swim drzawnim l0p0wima ukinu0 pare, i te pare je da0 ugr0zxenim. M0zda bi m0ga0 da uradi tak0 nesxt0 i za tzelu drzxawu... Meni je taj lik 0gawan 0wak0, fizicxki kak0 izgleda, ali je cx0wek tzar, barem na primeru jag0dine, za 0stale ne znam ^^
slazxem se inacxe za 0waj drugi de0. Pa 0w0 je smejurija sada, faz0n kriza je, p0wetjaj swe m0gutje tzene, da sxt0 pre nar0d p0tzrka xDD

Можеш ли да нам кажеш шта ћеш урадити. ако се ипак оствари коалиција напрдњака и жутих,а !?
И то и у Земуну и на Вождовцу!!!
Шта ћеш онда да причаш!?

Па ево, ја ти отворено кажем да ми је криво што до те коалиције неће доћи, јер би то била једна стабилна власт са двотрећинском подршком у обе СО! Али добро, пошто би то народ лоше укапирао, онда ћемо на овај начин да правимо власт, но шта је, ту је! А иначе, још увек се надам да ће бити или СНС-Народњаци-СРС или СНС-ДС-Народњаци.

Е, баш СУПЕР ...

Драго ми је због вас[SUB](валда ћете да се сад мало смирите)[/SUB] ...:roll::roll::roll:

:roll::roll: Vala baš...dosadiše više i Bogu i narodu, garaganska posla...to naviklo samo da se dere i prosjači , a vidi im se po gazdi bajčetincu, u gradskim krugovima već prozvanim tole prostitutka - svima se nudi čak i bRezplatno...isto k'o narkomani koji prvo dele drogu za dž , a posle ti ga zavuku:roll::mrgreen:

Poslednja izmena:
Intervju, Dragan Marković Palma, predsednik JS
Dačić ne može da mi naređuje
Vlast JS sa naprednjacima, narodnjacima i PUPS-om u Zemunu biće formirana vrlo brzo. Niko ne može da mi naredi da ne idem u koaliciju sa Nikolićem ako je to u interesu građana

Dragan Marković Palma
Ukida plate u opštinskom veću Zemuna i daje trudnicama, siromašnima za lekove i đacima za prevoz... Palma

Lider JS Dragan Marković Palma kaže za Press da niko, pa ni Ivica Dačić, ne može da mu zabrani da u Zemunu napravi koaliciju sa SNS-om, PUPS-om i narodnjacima. Palma je već spremio i program za Zemun, po kome bi svi članovi upravnih odbora javnih preduzeća i članovi Opštinskog veća trebalo da ostanu bez plata kako bi se obezbedili naknade za trudnice, besplatan prevoz đacima i besplatni lekovi za siromašne.

- Predložiću da Jedinstvena Srbija učestvuje u formiranju vlasti u Zemunu sa naprednjacima, narodnjacima i PUPS-om, a odluka će biti doneta na nivou naše koalicije SPS-PUPS-JS. Vlast koju predlažem biće formirana veoma brzo jer je to u interesu građana. Sve ovo je moj lični stav, jer sva dešavanja oko Zemuna i Voždovca doživljavam drugačije od predsednika drugih stranaka. Kao gradonačelnik Jagodine znam da će, ako se ne formira većina, najviše trpeti građani.

Jeste li već o tome razgovarali sa SPS-om?

- Još nismo jer je Ivica Dačić non-stop u inostranstvu. Imaćemo sastanak koalicije u nedelju ili ponedeljak i na njemu bi trebalo da nađemo zajednički jezik oko formiranja vlasti. Naša koalicija je jedinstvena, nema istupanja, ali naglašavam da nijedan lider nema pravo da naredi bilo kome iz Jedinstvene Srbije da ne uđe u koaliciju sa strankom Tomislava Nikolića.

Srbija nikada nije bila popularnija u Evropi

Vlada će 7. jula obeležiti prvu godišnjicu formiranja. Kako ste vi živeli za to vreme. Jeste li osiromašili ili zaradili više para?

- Ja sam lično zaradio manje para, pošto sam više vremena posvetio angažovanju za bolji život građana Srbije. Ništa nisam dobio u tom pogledu, ali sam zato imao petlju da predložim koalicionim partnerima da uđemo u proevropsku vladu. Zbog takve odluke, Srbija je pred ukidanjem viza, nikad nije bila popularnija u evropskim krugovima, a Dačića kao ministra unutrašnjih poslova primaju zvaničnici svih država!

Čak ni Ivica Dačić? Šta ako se SPS usprotivi takvoj kombinatorici?

- U tom slučaju će biti novih izbora, ali ja vam tvrdim da i SPS želi ono što je u interesu građana. Tvrdim i da Ivica Dačić ne želi da se stranke dele na „naše" i „njihove". U redu je takva podela kada se pravi republička vlast, od koje zavisi sudbina svih građana Srbije. Ali ovde se radi o lokalu i ja sam siguran da ćemo napraviti većinu koja je u interesu građana. A interes građana je da se napravi rebalans budžeta i da njegovi korisnici konačno budu sami građani, a ne političari, kao što je to bilo ranijih godina.

Jeste li se čuli skoro sa Aleksandrom Vučićem?

- Sa Vućičem razgovaram svake nedelje po dva puta. Rekao sam mu da bi vlast u Zemunu trebalo da naprave sve stranke koje su prešle cenzus i predložio da se svađe i mišljenja o drugim partijama ostave u stranačkim prostorijama.

Da li ćete za vaš JS tražiti neku funkciju u Zemunu?

- Ne, kao što ništa nisam tražio ni na republičkom nivou. Mi ćemo samo predložiti naš program. Da žene koje su na trudničkom bolovanju ne rade, a da dve godine mesečno primaju po 10.000 dinara, kao što je to slučaj u mojoj Jagodini. Da svi koji su bolesni, a nemaju para da kupe lekove, dobiju besplatne lekove. Da se đaci voze u škole besplatno. A pare za sve to ćemo obezbediti tako što ćemo predložiti da se ukinu plate od 70.000 do 100.000 dinara za članove opštinskog veća, kao i sve naknade članovima upravnih odbora javnih preduzeća.

U javnosti se spekuliše da bi vlast u Zemunu mogli da formiraju DS i SNS. Kakvi su, po vašoj proceni, izgledi za to?

- Moje političko iskustvo kaže da oni neće formirati takvu vlast! Evo, to vam je ekskluzivna vest, a ja sam najbolji analitičar jer pričam iz životnog iskustva, a ne iz kabineta. To se neće desiti, jer ne možete vi svakog dana da kritikujete republički nivo, a onda sa tim istim ljudima da pravite koaliciju na lokalnom nivou. To bilo loše i za jednu i za drugu partiju.

D. LUKOVIĆ
Лепа вест.:) Мислим се велика већина присталица напредњака слаже да треба правити власт са ПУПС-ом и ЈС-ом.

Poslednja izmena:
Ako misliš hipotetički kada bi se dŽukini vlažni snovi ostvarili, na Voždovcu bi to bio naravno jedan od grupe glasača naprdnjaka , a svi koji su za ove gnjide glasali su Romi-ganci...:mrgreen::rumenko:

Ko meni ne veruje neka skokne do Vojvode Stepe 304 do one smrdljive montažne barake u kojoj im je smešten opštinski odbor na desetak kvadrata i videće da tamo em sede , em dolaze i odlaze sve sami garagani - naprdni...a i ko bi drugi pristao da za 200 grama parizera i 100 grama kafe da glas grobaru bajčetinskom , kada su ga do juče građani Voždovca terali povicima :" Mrš đubre seljačko u svoju bajčetinu pa tamo prljaj i bacaj đubre okolo, prazilukovići":evil::mrgreen:

Znači, građani Vuždovca će prvi u Beogradu imati Roma za preCednika opštine:eek::sad2::sad2:

Ne bila im ja u koži...nahebali su...:P:lol:

Ovo je odvratno izazivanje rasne i verske mržnje!
Gadi mi se ovo ovde napisano!:thumbdown:

Ovo je odvratno izazivanje rasne i verske mržnje!
Gadi mi se ovo ovde napisano!:thumbdown:

Мислим да је то пре свега констатовање да нам бирају они који реално немају ни времена ни могућности ни знања да прате политику и реално процене алтернативе.

Аха ... А како сте га пљували док сте били у СРС :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Да, док сам био за СРС, ја сам га лично пљувао али не због тога што је он лош избор за председника општине Јагодина већ због тога што са своја три одборника подржава владајућу већину у Републичкој скупштини. Такође и као присталица СНС-а сам слично говорио. Баш сам га јуче поменуо у негативном контексту. Но, пре пар дана сам рекао, прешао бих преко ружних речи Палме током преговора о Републичкој влади, прешао бих преко одласка Ивице у загрљај жутима, све ради интереса Србије и да би крај ове власти почео да се ближи. За ових девет месеци, нисам видео ниједан конкретан успех власти, ни на економском, ни на националном плану, изузев победе у Генералној скупштини УН. Такође, неки јаки лични мотиви ме вуку да им будем жесток противник.

Ја бих највише волео да сарађујемо са СРС и Народном партијом Маје Гојковић и њеним коалиционим партнерима међутим пошто је очито да Српска радикална странка не жели са СНС, ја их не могу нити молити нити терати на то.
Мене душа боли због тога али СРС има право да тако поступи, ја то поштујем и нећу им замерити. Треба наћи неко решење за власт у те две општине али наравно не може се са сваким ићи. Вино и воду не треба мешати па нам преостају Народњаци и оне чланице листе СПС-ПУПС-ЈС које желе са нама.

Бар ја то тако видим.

Мислим да је то пре свега констатовање да нам бирају они који реално немају ни времена ни могућности ни знања да прате политику и реално процене алтернативе.

МА НЕ ПРИИИИИЧААЈ !!!:eek:

Овог мора да су узели за одборника !!! Јавна личноС!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

А сутра, прекосутра,
за кога ћеш бити ???

:think::think::think:

Имаш ли неког у виду ???

И ти и Дјука, Мачак, Биља, Рамштајн .... ???

:roll::roll::roll:
Моја реченица, не може се са сваким а и вино и воду не треба мешати се односила на то да сматрам да не треба улазити и да се највероватније неће улазити у коалицију са Листом за Европску Србију. Ни у ком случају, нисам алудирао да је СРС непожељан партнер.

А сад да одговорим на Ваше питање- Ја верујем СНС-у и мислим да ме неће изневерити а ако се то не дај Боже деси, вероватно нећу бити ни за кога и само ћу гласати за некога од странака које данас чине националну опозицију али ничији присталица нећу бити. Но, прилично сам убеђен да ме СНС неће разочарати. Мислим да ће остати национална странка, странка која је противник ЗЕС-у и странка која се може изборити за економски просперитет ове земље и овог народа.

palma1.jpg

Је6оте како ће он у Еуропу :think:................када је ван свих норми!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Хоћеш рећи вангабаритан. Па возом у ,,Г`` вагон а има места и за жирафу ако јој вежу главу за патос.

Хоћеш рећи вангабаритан. Па возом у ,,Г`` вагон а има места и за жирафу ако јој вежу главу за патос.

Жико, само једна мала ситница ... Негде мора да стане и симфонијски оркестар ... Мислим, мора да му свира Бетовен :hahaha::hahaha::hahaha:

Back