Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 33.562
Svaka ti je na mestuKad bi se stvarno bojali pakla vernici bi bili bolji ljudi. To pokazuje koliko oni stvarno veruju. Njihovi postupci ih odaju.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Svaka ti je na mestuKad bi se stvarno bojali pakla vernici bi bili bolji ljudi. To pokazuje koliko oni stvarno veruju. Njihovi postupci ih odaju.
Zavisi kako posmatrash na stvari, Boga nema jedino ako je univerzum oduvek postojao, jer nishta ne mozhe nastati ni iz chega sponatno...Logicno je jedino to da boga nema a samim tim ni pakla ni raja
Mozda i jeste, odakle ti to znas ?Zavisi kako posmatrash na stvari, Boga nema jedino ako je univerzum oduvek postojao, jer nishta ne mozhe nastati ni iz chega sponatno...
Mozda i jeste, odakle ti to znas ?
Logika moze da bude multiverzum.to je prosta logika da nista ne nastaje samo iz nista...univerzum naucno ima svoj pocetak, to znaci ima svoj uzrok, onaj ko je prouzrokovao Univerzum to je nas Bog, on je i stvaraoc ljudi i svih zivih bica.
Sama postojanost univerzuma koji ima pocetak, je dokaz za Boga....jer niko normalan nece vjerovati da je univerzum iskocio iz nista sam od sebe , kao da tvoja majka rodi samu sebe, nema smisla.
Tako da ateista fakticki treba dati dokaz zasto nema Boga a ne mi da se pravdamo zasto ga ima, jer dokaz je ocit, univerzum ima pocetak, taj pocetak je prouzrokovao Bog jer nema nikakve logike da univerzumsam sebe stvori iz nista kao sto je nelogicno da tvoja majka samu sebe rodi.
Logika moze da bude multiverzum.
Ne trazi generator zato sto multiverzum postoji oduvek.nemoze ni multiverzum jer i to zahtjeva generator za mulitverzume, ostali univerzum ne mogu sami sebe stvarati, mora ih nesto stancati iz nistavila u stvarnost.
To je logichki nemogutje, a pozivash se na logiku...Mozda i jeste, odakle ti to znas ?
Sama postojanost univerzuma je dokaz za boga....smesno brateSama postojanost univerzuma koji ima pocetak, je dokaz za Boga....jer niko normalan nece vjerovati da je univerzum iskocio iz nista sam od sebe , kao da tvoja majka rodi samu sebe, nema smisla.rodi.
Ne trazi generator zato sto multiverzum postoji oduvek.
Sama postojanost univerzuma je dokaz za boga....smesno brate
Po tvojoj logici bog je stvorio i sunce jel ?
Upravo. I zamisli sad u kakvom je stanju dusa nekog teskog bogomrzitelja koju Bog vecno miluje.Ono što sam siguran, sve sigurniji bolje reći, je da je Bog daleko, daleko daleeeeko milostiviji nego mi i nego što ga zamišljamo ponekad.
Da,Bog je stvorio citavi kosmos sa svih nebeskih ( kosmisckih) tela ukljucujuci i sve forme zivota u tim "okvirima.Sama postojanost univerzuma je dokaz za boga....smesno brate
Po tvojoj logici bog je stvorio i sunce jel ?
de si tiPakao postoji u njemu ste
Pakao dođe onome koji laže samog sebe. Jer laže samog sebe onda radi ono što ne bih radio ako samome sebi ne bih lagao. Više toga uradi više ima patnje i tako pakao. Nebesa, raj su ono što postigne, kad je u istini ali nije istine ako nisi onaj koji jeste. Ja sam taj koji jeste, zato vam kažem. Ne-besa, (nebesa) znači nema patnje, nema ljutnje. Jer ljutnja je dio tebe i uvijek je bila. Neče drugi biti ljut na tebe nego si ti sam ljut na sebe ako ne radiš ono što bi trebao da radiš i uradiš. Više se odstraniš od istine više nisi ti i više ti je pakao bliže nego ikada.Nesto sad pisem na drugoj temi i pade mi na pamet..
Da li postoji jedan pakao ili vise njih?
Nekad mi neko rece da za popove postoji poseban pakao jer su oni trebali da su svesniji od drugih kad grese i zloupotrebljavaju polozaj..
Ali na stranu to..
Da li u isti pakao i isto prolazi recimo neki masovni ubica , pljackas, manijak, siledzija, kontravezni biznismeni i sitna secikesa ili ipak postoji razlika kako ce proci na onom svetu?
Nisi salio sam se idi pa slavi.de si ti
au, koja je ovo denominacija? mislim, cija li je ovo filozofija utkana sad i u recite ne-besima? jel inspiracija bila recite ne drogama? ludilo mozgaJa sam taj koji jeste, zato vam kažem. Ne-besa, (nebesa) znači nema patnje, nema ljutnje. Jer ljutnja je dio tebe i uvijek je bila. Neče drugi biti ljut na tebe nego si ti sam ljut na sebe ako ne radiš ono što bi trebao da radiš i uradiš. Više se odstraniš od istine više nisi ti i više ti je pakao bliže nego ikada.
smatraš po sebi i svojim dijelima i praksi?au, koja je ovo denominacija? mislim, cija li je ovo filozofija utkana sad i u recite ne-besima? jel inspiracija bila recite ne drogama? ludilo mozga
imas priliku da dopunis svoj 1 pasus, vreme ti tece - SADsmatraš po sebi i svojim dijelima i praksi?
ovo neki tvoj, ajde da priznasNisi salio sam se idi pa slavi.
Nije ideja nego su rječenice sestavljene iz zlogova. I nisam prvi, ki jih dijeli i pogleda samu besedu iz različitih zornih kutova. To znači, da se izkazalo za mnoge riječi, da nose više nego na prvi pogled nama kažu jer smo ih navikli, da ih ne vidimo u potpunom smislu kojeg drže. Tako riječ nebesa opisiva raj ali usput i kaže šta je to. Tako da to nisu nikakve zajbancije nikakva droga nego činjenice koje pa u zvaničnoj znanosti ili narativu svakako nemaju potvrđenja, jer iako bih imalo promijenio bih se mođda i svijet ljudi vrlo brzo o tome šta večina ljudi smatra.imas priliku da dopunis svoj 1 pasus, vreme ti tece - SAD
IZVOLI, sta, kako, odakle ideja: ne besima? malo se zekis, a?
ovo neki tvoj, ajde da priznas
pa, jasno mi je, ali kako dokazati da je nas jezik prvi saznao za ne-besa? mislim, malo je suludo. Onda mi pada na pamet da smo mi tako definisali ne-besa, ali sta cemo sa ne-bom [nad ne-besima]?Nije ideja nego su rječenice sestavljene iz zlogova. I nisam prvi, ki jih dijeli i pogleda samu besedu iz različitih zornih kutova. To znači, da se izkazalo za mnoge riječi, da nose više nego na prvi pogled nama kažu jer smo ih navikli, da ih ne vidimo u potpunom smislu kojeg drže. Tako riječ nebesa opisiva raj ali usput i kaže šta je to. Tako da to nisu nikakve zajbancije nikakva droga nego činjenice koje pa u zvaničnoj znanosti ili narativu svakako nemaju potvrđenja, jer iako bih imalo promijenio bih se mođda i svijet ljudi vrlo brzo o tome šta večina ljudi smatra.