- Poruka
- 6.825
Ovolika halabuka a film ništa naročito.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa koliko znam sloba se predao kad su mu zapretili kopnenim ulaskom
zasto?
pa zato sto je tad skapirao da mogu da ga uhvate...dok su bombardovali i ljudi ginuli zarad njegovih ideala..tad je bio hrabar...kada su zapretili da udju i da ga uhvate odma se predao...misleci da ce uspeti ovde da ostane na vlasti
ljudi...nasa vojska i ako je ok bila obucena i imala ok oficire (ne racunajte polu pijana goveda kojih ima svugde) nije mogla da se nosi sa najmocnijom ratnom masinerijom na svetu (nemojte sad da mi pominjete rusiju...nisu ruje budale da zbog nas guraju dupe u vatru)
kad tad smo morali puci...
Ma sta pricas, covece?
Jedini ko je ikada pomenuo kopneni ulazak bio je Toni Bler i svi su ga redom odjebali za tu ideju, ukljucujuci i Amerikance.
Kako rece jedan americki general (ne terajte me da pretrazujem arhive), ,,Iz vazduha imamo prednost 1000000:1, ali da smo sisli, pitanje je koliko bi se taj odnos promenio". U to vreme im je falilo nesto poput isceniranog napada na WTC, da bi americka javnost bila spremna da proguta kopneni rat.
Ne razumem kako je moguce (i da li je uopste) da neko veeruje u ovakve pricice...sva mehanizacija, oruzje i ljudstvo ocigledno spremno za kopneni napad stacionirani u susednim zemljama (narocito Grckoj) sigoro nisu tu bili dopremljeni sale radi.
respekt??? moguce....
ako realno razmislis i znas da ides da se sretnes sa vojskom koja je tri meseci trpela nato bombardovanje, onda....
ili su zaista hrabri, neustrasivi... ili su....
kad bolje razmislim, slazem se da su imali respekt
vidi kanadskog dezertercica u prvobitnoj reinkarnaciji sto ***** o odbrani zamlje iz koje je zbrisao ,pricelessAjde djubradi tisina, p***a vam materina pokvarena, ovaj film je napravljen o srpskoj vojsci koja je branila nasu zemlju i nas narod, a ne Milosevica yebo vam on mater maloumnu. Albanci su andjeli kakvu domacu gamad mozemo da vidimo na ovom forumu...krvi bi vam se svima napio stoko od naroda.

Ovo je film o nasim junacima iz pristinskog korpusa koji su odbranile i porazile u Bici kod Kosara, zdruzene snage albanske armije, OVK, specijalnih jedinica britanske i americke vojske SAS , Delta i francuske Legije stranaca.
Ovo je film o bici u kojoj su snage pristinskog korpusa uspele da pobede, poraze i odbrane teritoriju Srbije od NATO zlikovacke nacisticke gamadi i njihovih slugu . Ovo je film o srpskim herojima od kojih neki nisu vise medju nama. Slava im nikada ih necemo zaboraviti!
Obavezno pogledati:
https://video.google.com/videoplay?docid=2697219212819574923
Ne razumem kako je moguce (i da li je uopste) da neko veeruje u ovakve pricice...sva mehanizacija, oruzje i ljudstvo ocigledno spremno za kopneni napad stacionirani u susednim zemljama (narocito Grckoj) sigoro nisu tu bili dopremljeni sale radi.
Zato se sada na Košarama vije srpski barjak,sve pobeda do pobede od Triglava do
Gevgelije.
Drecun ......![]()
![]()

Zato sto smo uvek gubili politicke bitke, jer umemo samo da se kurcimo, pa nam je tesko da cmizdrimo za kameru kao sto rade svi ostali.

Zato sto smo uvek gubili politicke bitke, jer umemo samo da se kurcimo, pa nam je tesko da cmizdrimo za kameru kao sto rade svi ostali.
Ove naše "patriote" ili su slepe pa ih se može donekle pravdati time ili su
glupi pa od glupavosti ne vide fakta,a možda ih je Šešelj hipnotisao svojom seksi
pojavom pa ne vide dalje od svoga tj.njegova nosa.
Sto jes',jes'.
Toliko svetskih umova dala Shiptarija,da ne mogu stati na pet strana foruma
![]()
Mozes u te ,,patriote" odnosno ,,patriJote" da ubrojis i mene, ako vec nisi.
Jedna je stvar ono sto rade ili treba da rade politicari, a drugo ono sto mi ovde medjusobno diskutujemo.
Ja ne vidim da se tvoji stavovi razlikuju od stavova bilo kog srpskog patriote, nacionaliste, kako god...
Tako da mi nije bas najjasnji taj antagonizam.
Zbog cega? Zbog EU?
Nije problem u tome da mi necemo u EU, nego EU nece nas.
Naravno da ce iskoristiti svu nasu dobru volju u svoju korist, ali sta mi kao narod imamo od toga.
Rekao sam hiljadu puta i kazem opet, resenje za ulazak u EU nije dodvoravanje nego ignorisanje i priblizavanje Rusiji. Sto veca resenost za saradnju sa Rusijom, to ce biti vece interesovanje EU i NATO-a za integrisanje Srbije.
Mada smo ga zbog takve politike ispusili na obe strane, to trenutno deluje kao jedino normalno resenje - ekonomsko, vojno, politicko otvaranje prema Rusiji, da bi zapad doziveo Srbiju kao nesto sto mu je hitno neophodno, a ne na tacni na neodredjeno.
Ej ljudi hajde zavrsite ovu istoriju odgovorom na pitanje
Ko se povukao a ko je usao na kosovo.nemojte me podsecati na povlacenje sa tri podignuta pobednicka prsta.
Ako je tu srbija pobedila onda mogu da vam pozhelim takve pobede u svim ratovima koje zapocnete.
Nismo mi nishta zapocheli, znash. Ko je ono beshe bombardovao Beograd? Chiji je to ono beshe saveznik?
Pa gde bash odatle poche.
Ko je pre toga ratovao sa svima.Ama bas sa svima sa kojima je ranije ziveo zajedno A?Ko bese to A?
Dochepali ste se oruzhja Bivse JNA.oruzhja koje je pripadalo celoj SFRJ i njenim 22 miliona stanovnika i hteli ste da vladate svima jer ste vojno bili nadmocniji.E pa zatoje bio red da vam se suprostavi neko koji takodje ima oruzhje kao vi.I vi naravno tada "pristajete na mirno resavanje problema" i sada ovde neki mogu da "slave' i "slave" te "pobede".
Epa i ja se pridruzhujem tvom vashem slavlju i zhelim vam puno takvih "pobeda"
Pa gde bash odatle poche.
Ko je pre toga ratovao sa svima.Ama bas sa svima sa kojima je ranije ziveo zajedno A?Ko bese to A?
Dochepali ste se oruzhja Bivse JNA.oruzhja koje je pripadalo celoj SFRJ i njenim 22 miliona stanovnika i hteli ste da vladate svima jer ste vojno bili nadmocniji.E pa zatoje bio red da vam se suprostavi neko koji takodje ima oruzhje kao vi.I vi naravno tada "pristajete na mirno resavanje problema" i sada ovde neki mogu da "slave' i "slave" te "pobede".
Epa i ja se pridruzhujem tvom vashem slavlju i zhelim vam puno takvih "pobeda"
Sve naj, naj za temu... Ekstra je... Svaka cast... Vlasnik ove teme je pokrepio *dokazima*...
Bilo bi dobro da, i vi ostali, ne govorite napamet, vec da iznesete neke linkove, gde bi nessto novo saznali...
Pozzzdrav Svima!