Pakao Kosara

e mambo, mogo bi da napishesh dzepni roman i zaradish koju kintu, umesto da se zezash ovde po forumu..znash ono nemac u srpskoj vojsci,fatalne cice,rakijice,svecke zavere..samo pejstujesh sa foruma.zbutjkash sve to i eto ga..

gurke????
e mogu da zamislim da su se oni usr*ali od straha:dash::dash:
ako nisi posle toga bio u prizrenu, steta.... jos lepsi je grad sada... sredjen, cist..

pazi,nisu se oni bojali ljudi....ali,su bili na oprezu zbog eventualno"slucajno" zaostale tehnike,ali,imali su garancije da se nikome nece nista desiti.....pa zamisli sta bi bilo da je neki zabar usput otao bez nogu,ili amer nleteo na pastetu.....de to je nezamislivo

eee prizren...nisam bio....ali sam vrlo upoznat,tamo je sad moja vojska:):)
zavodi pravi red,sredjuje infrastrukturu,banke daju kredite privatnicima...prizren je po meni sada najrazvijeniji grad KiM
ne samo metohije.......a ako niste dobri.,....puste turke dva sata u grad:):):)
cujem da su cak i turcima zabranili da biju...nesmeju da biju ni svoje vojnike
nema bato,bice prizren mali drezden:)

e mambo, mogo bi da napishesh dzepni roman i zaradish koju kintu, umesto da se zezash ovde po forumu..znash ono nemac u srpskoj vojsci,fatalne cice,rakijice,svecke zavere..samo pejstujesh sa foruma.zbutjkash sve to i eto ga..

da znas...o bosni cela tri toma...brate,koje su to face bile....bip je zbog njih bankrotirao,veruj mi:)
ma pazi.....nevolim ja toga da se secam...ja sam na forum i posao kao neka vrsta terapije...doduse hrvatski....jer tamo ima mogo ljudi koji su se ukljucili da pomognu jedni drugima da prebrode krizu..i uopste,cela ta stvar je na mnogo ozbiljnijem nivou
ovde,ovde u srbiji,te gledaju ko budalu....tipa,hebo vas milosevic,nek se on brine o vama,koji ste ga i slusali
no pazi....to bi generalno bila tuzna,teska i potresna knjiga...zato je nebih ni pisao
ponajvise,sto nebih hteo da dodje u ruke mojim cerkama jednog dana

sto se tice kosara,to je medijski prenaduvano.....zbog celog spektakla
meni licno,mnogo je zesca bila i pogubnija po srpsku omladinu karaula krstac
grupe su cekale u prizrenu
kako koja grupa bude razbijena na krstcu bombama,tako prezivele snose u prizren u bolnicu,a novi se penju...ovi sneseni,u prizrenu nisu mogli da dobiju adekvatnu negu....vec su ih samo,onako falsovali zavojima,neretko im ostavljajuci gelere od kasetnih bombi unutra
velika vecina ranjenih gore i sada nosi kuglice u telu....oko stranog tela,meso napravi neku opnu,da nemrda,ali ako krene ikada kojim slucajem,pocepa tkivo iznutra
elem,znaci,ovi gledaju...a vecina mlada vojska...redovno odsluzenje...ove snose pocepane,tu ih falsuju,previjaju,zavoji ko zastava sssr,a nova ta grupa treba na njihovo mesto
e sad,kako to izgleda...stignes na neki polozaj...cuka...uhvatis zaklon...lezis...
ovu grupu o kojoj govorim predvodio je jedan goranac iz tih krajeva,inace vodnik..
e sad...siptari krenu...krene pucnjava sa nase strane,dsa se odbije napad...za to vreme,ameri hvtaju nase polozaje
za tili cas,eto aviona i svi polozaji budu obasuti kasetnim bombama za unistavanje zive sile
te bombe nepucaju jako...i ja sam bio pod njihovim udarom,ali su nas omasili
kad te gadjaju bombama...legnes nesvesno u fetalni polozaj..stavis ruke na usi i rlas,da ti ne popucaju bubne opne..sve to radi telo samo....pricali su mi,da dok fijucu pored tebe prave zvuk...prrr prrr prrr
ili tako nekao....ako oseris udar...bude vreo,i neboli isprva

u grupu o kojoj pricam,totalno su razbili...kao i predhodne...skoro svi su bili ranjeni....vodnik goranac,je bio pocepan totalno,pola organa su mu posle povadili,ali je preziveo,danas je rvi i zivi u leskovcu,gde je njegov pristinski korpus premesten
nego...skida njih sanitet sa brda....a krecu novi na njihovo msto.....teska jedna psihicka tortura,kada si recimo u 5 grupi koja toga dana ide gore,a svi re ebe se vrate na nosilima...ima i poginulih naravno
jednog su rmpaliju,koji je bio ranjen u rame...tj biceps i butinu sa po nekoliko gelera,samo previli zavojima i rekli mu,ok si ti,mozes da se staras sam o sebi
uzas jedan

pa gde cesh bolju terapiju od pisanja knjige..uradish rekapitulaciju i izbacish to iz sebe...pishesh pod pseudonimom i ne morash da budesh 100% tachan, tj. shvaba..ja bi voleo da prochitam o tim "ratovima" od nekog ko nije pristrasan,dakle nacionalno neopredeljen..

pa rekoh ti zasto.....
mojim zemljacima ima spomenik da dignete,veci od kula bliznakinja:ok::ok:

po pricama, nemci su ipak najzasuzeniji za tu promenu. a sve mi se cini da su imali nemogucu misiju.... naterati balkanca da postuje red... tudje, ili bolje da kazem "nicije" vlasnistvo na isti nacin na koje postuje i svoje privatno vlasnistvo... XXI vek a na balkanu se jos desavaju "cuda":lol::lol:

pa gde cesh bolju terapiju od pisanja knjige..uradish rekapitulaciju i izbacish to iz sebe...pishesh pod pseudonimom i ne morash da budesh 100% tachan, tj. shvaba..ja bi voleo da prochitam o tim "ratovima" od nekog ko nije pristrasan,dakle nacionalno neopredeljen..

iskreno...klaonica...gde su vecina tih ratnika,nije smela da ide na crtu,vec se vukla po pozadini,pili,pljackali...silovali......klali i izivljavali se na zarobljenicima
eto,pogledaj,tj poslusaj sta pisu ljudi koji svedoce protiv seselja...i on sam ti kaze da ne lazu
recimo....bili su oko majevice lavovi....nesecam se sad ime kao se zvao covek po kome su se zvali lavovi...hebiga,kasno je
elem,cela ta grupa...zajedno..nije imala zuba koliko jedan normalan covek
e,taj komandant lav,je bio bog i batina u tom regionu....od njegove odluke je zavisilo,hoces li ziveti...ti...tvoja porodica...tvoje selo...razumes....a ono...u miru,da nijhe rata...mogao bi eventualno da preko veze dobije posao na postavlhanu sina na pruzi brcko banovici
znaci,generalno....vi ovde,velika vecina...pljujete jedni po drugima...zbog dela,koje su pocinili ljudi,ciji mozak vi nemozete da razumete...jer ste isuvise skolovani,isuvise fini..isuvise nrmalni
e sad,ti napadas ovde hrvata,zbog dela koje je recimo pocinio landzo....a on tebe zbog zutih osa
a ni jedan ni drugi niste intelektualno ni blizu...tj...toliko nisko,da bi shvatili sta je vodiulo te ljude
to su uglavnom bili vrlo bolesni,vrlo iskompleksirani ljudi u miru,koji su svojih 5 min da vladaju nasli tada
od muslimana recimo...njihovi su heroji vecinom bili pre rata kriminalci...ali onaj sitan tip,koji je kao mali krao uzinu i dzeparac deci po skoli
veruj ti meni,da su oni vise sikanirali svoje muslimane,nego ove druge
gledam,slave neki naserov povratak...a taj naser je srebrenicke myuslimane terorisao,gore nego 500 praga sa planina okolo
recimo,hoces sa porodicom da izadjes,ili udjes u grad...on ti rebne cifru,a ti imas ili nemas
ako imas udjes,ili izadjes,ako nemas..ko te shisha,nek te zarobe cetnici
onda,promet robe po tim opkoljenim gradovima,sve je zavisilo od tih komandanata...cena ulja,brasna
ko ce dobiti,ko ne
jednostavno,jadno...razumes me

po pricama, nemci su ipak najzasuzeniji za tu promenu. a sve mi se cini da su imali nemogucu misiju.... naterati balkanca da postuje red... tudje, ili bolje da kazem "nicije" vlasnistvo na isti nacin na koje postuje i svoje privatno vlasnistvo... XXI vek a na balkanu se jos desavaju "cuda":lol::lol:

tu su miko,podpomogli turci....jer,cim neko nece da slusa,nemci puste turke u grad....a ovi odma i rukama i nogama i stapovima i opasacima,biju i sve i svakoga ko im se nadje na putu:):)
ima leka i za balkance:):super:

Njemac i pruska kontrola. On sto zacrta ....:)
8yx3qp.jpg

ne zavidim ti na iskustvima..nego je shteta ne ostaviti pisano svedochanstvo o tim uzhasima,da se ne bi opet desilo da lokalne jajare koje u ovom trenutku recimo mrze po forumima dodju do svojih 5 min..vidish i sam da velika vecina(ja takodje) nema ideju shta se u stvari deshavalo, da ovi prichaju neke bajke o junashtvu, chojstvu i obrazu..treba to demistifikovati, izvuci na svetlo da se ne regrutuju neki novi klinci..

ne zavidim ti na iskustvima..nego je shteta ne ostaviti pisano svedochanstvo o tim uzhasima,da se ne bi opet desilo da lokalne jajare koje u ovom trenutku recimo mrze po forumima dodju do svojih 5 min..vidish i sam da velika vecina(ja takodje) nema ideju shta se u stvari deshavalo, da ovi prichaju neke bajke o junashtvu, chojstvu i obrazu..treba to demistifikovati, izvuci na svetlo da se ne regrutuju neki novi klinci..

pazi...ili jesi,ili nisi
eto,zaisli,koliko bi para trebalo neko da ti da....da nekome nazivo izvadis oci
dali bi postojala ta cifra...a neko bi to uradio za dzabe

vidi...ljudi su ,bar ovi,koji koriste racunar,sto bi ja rekao cool
ovo je sala,ovde se zezamo,druzimo,itd......virtuelno rasterecenje briga,zezas se,vidis na sta...joj hebote vec je dva,i ides na spavanje...mislim,shvatas
ljudi ovde pisu svaasta...a nogu onom tipu na ulici je slomio neko treci...neverujem da je iko od ovih...tj,neverujem da bi iko bio u stanju to da uradi...
razumes

ma popodne danas bio bas tezak dan
gde si hteo veceras?

Ma mi nekako potrefimo izlaske ili na + 30 ili po pljusku. Baxuzi, valjda, bem li ga.

Ne znam gde bi ishli... Skupimo se i onda neshto u hodu smislimo. Danas smo, recimo, skupa ishli na Buvljak. Tako uvek....

Gnjavili me nocas do pola tri da idem na splavove sa njima, a ja te splavove smisliti ne mogu...
Tako da smo ostali u blokovima...

tu su miko,podpomogli turci....jer,cim neko nece da slusa,nemci puste turke u grad....a ovi odma i rukama i nogama i stapovima i opasacima,biju i sve i svakoga ko im se nadje na putu:):)
ima leka i za balkance:):super:

ovde u mitrovici su na "glasu" SPU [specijalna pakistanska jedinica] vidjao sam ih na delu, srecom iz daleka:whistling: ako se ne varam taj stap ili bezbol palica su im najbolje oruzje.

monti7-krstas
Kod mene se veli: sila vodi konja pametnome
tung komsho, nemate nesto... obaveze ili

Back