e mambo, mogo bi da napishesh dzepni roman i zaradish koju kintu, umesto da se zezash ovde po forumu..znash ono nemac u srpskoj vojsci,fatalne cice,rakijice,svecke zavere..samo pejstujesh sa foruma.zbutjkash sve to i eto ga..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurke????
e mogu da zamislim da su se oni usr*ali od straha
ako nisi posle toga bio u prizrenu, steta.... jos lepsi je grad sada... sredjen, cist..
gurke????
e mogu da zamislim da su se oni usr*ali od straha
ako nisi posle toga bio u prizrenu, steta.... jos lepsi je grad sada... sredjen, cist..

e mambo, mogo bi da napishesh dzepni roman i zaradish koju kintu, umesto da se zezash ovde po forumu..znash ono nemac u srpskoj vojsci,fatalne cice,rakijice,svecke zavere..samo pejstujesh sa foruma.zbutjkash sve to i eto ga..

nema srba..
ne znam... mozda ih nema, ali mislio sam na grad, ulice, zgrade, parkovi ... infrastruktura... bio sam nekoliko puta, sve mi nekako deluje "neobicno" za kosovo

pa rekoh ti zasto.....
mojim zemljacima ima spomenik da dignete,veci od kula bliznakinja![]()

pa gde cesh bolju terapiju od pisanja knjige..uradish rekapitulaciju i izbacish to iz sebe...pishesh pod pseudonimom i ne morash da budesh 100% tachan, tj. shvaba..ja bi voleo da prochitam o tim "ratovima" od nekog ko nije pristrasan,dakle nacionalno neopredeljen..

pa gde cesh bolju terapiju od pisanja knjige..uradish rekapitulaciju i izbacish to iz sebe...pishesh pod pseudonimom i ne morash da budesh 100% tachan, tj. shvaba..ja bi voleo da prochitam o tim "ratovima" od nekog ko nije pristrasan,dakle nacionalno neopredeljen..
Косово је Србија.
po pricama, nemci su ipak najzasuzeniji za tu promenu. a sve mi se cini da su imali nemogucu misiju.... naterati balkanca da postuje red... tudje, ili bolje da kazem "nicije" vlasnistvo na isti nacin na koje postuje i svoje privatno vlasnistvo... XXI vek a na balkanu se jos desavaju "cuda"![]()

po pricama, nemci su ipak najzasuzeniji za tu promenu. a sve mi se cini da su imali nemogucu misiju.... naterati balkanca da postuje red... tudje, ili bolje da kazem "nicije" vlasnistvo na isti nacin na koje postuje i svoje privatno vlasnistvo... XXI vek a na balkanu se jos desavaju "cuda"![]()

'De s' komsho...
Ne pitah te... Koji si ti chin?

kap I klase u rezervi
schwer panzer abteilung
izlazis li ti bre??bar do etne...vazda puna basta![]()
um caruje, snaga klade valja![]()
Bio popodne... Mislio sam da cu i vecheras, ali truba...
kap I klase u rezervi
schwer panzer abteilung?
izlazis li ti bre??bar do etne...vazda puna basta![]()

ne zavidim ti na iskustvima..nego je shteta ne ostaviti pisano svedochanstvo o tim uzhasima,da se ne bi opet desilo da lokalne jajare koje u ovom trenutku recimo mrze po forumima dodju do svojih 5 min..vidish i sam da velika vecina(ja takodje) nema ideju shta se u stvari deshavalo, da ovi prichaju neke bajke o junashtvu, chojstvu i obrazu..treba to demistifikovati, izvuci na svetlo da se ne regrutuju neki novi klinci..
ma popodne danas bio bas tezak dan
gde si hteo veceras?
tu su miko,podpomogli turci....jer,cim neko nece da slusa,nemci puste turke u grad....a ovi odma i rukama i nogama i stapovima i opasacima,biju i sve i svakoga ko im se nadje na putu
ima leka i za balkance![]()
ako se ne varam taj stap ili bezbol palica su im najbolje oruzje.tung komsho, nemate nesto... obaveze ilimonti7-krstas
Kod mene se veli: sila vodi konja pametnome