comandos
Primećen član
- Poruka
- 679
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svetlana_ns:cao ljudi!
na ovom forumu je svasta napisano i ja, kao neko ko pojma nema o padobranstvu, malo sta razumem..;-))
bila bih jako zahvalna onome ko bi lepo mogao da mi kaze da li i u kom periodu postoji obuka (ili kako to vec ide) na Ceneju? Koja je cena, uslovi i sl?
pozz svima..
Aerodrom u Paracinu u sezoni radi petkom od 12.00 i svaki vikend od 08.00 pa sve do zalaska sunca. Sami skokovi su besplatni a cene za mesto u avionu su:Rammstein84:A ja bih hteo da saznam cenovnik,dane skakanja i kako da dodjem do padobranskog kluba u Paracinu.
Hvala unapred.
GoshuMaster:pozz ljudi, jel svracao neko od vas do Kikinde, dolaze nam ljudi iz okoline Paracina pa se pitam zashto ne skacu tamo nego prelaze toliko km....
Da sigurno im se isplati da putuju nekih 250- 300 km da bi skakove placali po vecoj ceni nego u PNGoshuMaster:pozz ljudi, jel svracao neko od vas do Kikinde, dolaze nam ljudi iz okoline Paracina pa se pitam zashto ne skacu tamo nego prelaze toliko km....
Skydive-Nixi:E vidis, to je vrlo zanimljivo. A sto ih nisi pitao zasto prelaze toliki put, bas me interesuje da znam. Pa da popravimo sta ne valja, ako se da popraviti.
Ma da moguce je i to. Super su momci iz Kikinde. Ja ih sve licno poznajem i uvek smo se lepo druzili. Meni licno je KI daleko inace bih svratio ponekad na neki FUN skok...GoshuMaster:Jedan lik kojeg sam pitao kaze kao njegov ortak je prvi skok odradio u ki, pa je i nastavio ovde da skace pa ga je zvao da idu zajedno kolima da bi im bio jeftiniji put...
Koliko je u PN skok sa 1000 za ucenike >?<
GoshuMaster:Jedan lik kojeg sam pitao kaze kao njegov ortak je prvi skok odradio u ki, pa je i nastavio ovde da skace pa ga je zvao da idu zajedno kolima da bi im bio jeftiniji put...
Koliko je u PN skok sa 1000 za ucenike >?<

proka1:od 03.07 popodne pa do 09.07 trajace padobransko druzenje u novom sadu
svi ste pozvani
skokovi iz aviona i balona danju a na exit nocu
ne propustite kombinaciju godine![]()