- Poruka
- 3.239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapeo sam da strpam sve sns lopove i ubice iza rešetaka, neke od njih da jašem![]()
Dinko G. naredio nivelacijy
Ко с мачем витла од мача и страда.
ко с вачем митла од сача и мстрада ...![]()
Треба ли и ово да буде мистично?
Конструкција.
Идиотска понуда. Јеси ли често склон оваквим испадима?
ко с вачем митла од сача и мстрада ...![]()
И ја тако мислим после ове простопроширене реченице.
I kod nas je minimalna plaća otišla 2.5 puta u tom vremenskom razdoblju.inace
Godina Satnica (din/č) Mesečna zarada (ruski limit) 2012a 102 ≈ 17 000–18 000 din 2012b 115 ≈ 19 000–21 000 din 2025a 308 ≈ 49 000–57 000 din 2025b* 337 ≈ 58 600 din
Minimalna zarada se dramatično povećala – sa oko 17–21 000 din mesečno 2012. na čak 49–57 000 din tokom 2025, a od oktobra i oko 58–60 000 din. To je podvig gotovo trostrukog porasta u 13 godina.
naravno, prosecnu platu nisam hteo da navodim iz ociglednih razloga
Ja sam mislio da mi neko lepo objasni zašto veruje da poskupljenje ima veze sa blokadama a ne da lupeta totalne gluposti.
jel oni se trudu da uništu srbiu po nalogu ćilasa,soroša i crnog papeJa sam mislio da mi neko lepo objasni zašto veruje da poskupljenje ima veze sa blokadama a ne da lupeta totalne gluposti.
Дааааааа, бре! Не видим ниједан камион током дана.
Једна од хиљаде грана. Врло јак избор. Али ти ни то не помаже јер ни то није истина. Провери.
Ја сам само навео пар примера да једног надобудног умирим а ти се јављаш са неким глупостима.
Уопште ми није јасно која је твоја порука мени. Ако је намењено СНСу или било којој другој партији шаљи то њима.
Много вас је што мислите да је свако везан за неку партију ако износи своје мишљење. Посебно ако је то мишљење много јаче од вашег и ви то остите некако.
ali su zato danas plate mlogo višlje i standard sveukupno bolji
E da si imao u 2012 u toku meseca 5o×2000din a ne 5 dveiljade gde bi ti bio kraj haha
Где то?ali su zato danas plate mlogo višlje i standard sveukupno bolji
И онда расплет, ти си Жућа...@aleksije radicevic jedan vic:
Uhapsili blokadera Žuċu i skupio se narod ispred zatvora u Beogradu
- pustite Žuću iz zatvora, Žuća je nevin
Dolazi upravnik zatvora i obrati se okupljenima:
- Žuća od noćas više nije nevin, ajmo sad fajront
Hahahahahahaha
Jedem barem dva puta nedeljeno u restorano, retko kada isti i u svakom ima barem 2-3 Kubanca/Kubanke koji rade u kuhinji...dokaži