- Poruka
- 3.239
NećuJedem barem dva puta nedeljeno u restorano, retko kada isti i u svakom ima barem 2-3 Kubanca/Kubanke koji rade u kuhinji...
Dokazi da nisam u pravu..
Cakam
1.2.3.....
Nejedeš,nelaži
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NećuJedem barem dva puta nedeljeno u restorano, retko kada isti i u svakom ima barem 2-3 Kubanca/Kubanke koji rade u kuhinji...
Dokazi da nisam u pravu..
Cakam
1.2.3.....
0Daj broj dilera.
Nema dugova uobšte jel je gospodin vucic veoma odgovoran političar i pre svega čoweko tome ćemo kada vidimo koliko ima dugova ...![]()
Oi gramatiko moja....Neću
Nejedeš,nelaži
nerazumem,nisam ja gramatikaOi gramatiko moja....
Mislim da je čak i više od toga.
Глупак не разуме паметна размишљања. Све му је подједнако глупо. Јеси ли видео неког глупака да распреда о научним стварима? Или макар чуо за тамо неког?
Dobro, u redu je naučniče. Šta si se rasplakao. Evo neću da ti diram Vučića. Zaljubio si se u njega toliko da si u stanju da landaraš totalne idiotluke po internetu i ja to poštujem.Требао си да останеш код првог јављања мени како си и сам увидео. Не би се разоткрио. Изгледа да не знаш ону басну о брбљивој корњачи.
Dobro, u redu je naučniče. Šta si se rasplakao. Evo neću da ti diram Vučića. Zaljubio si se u njega toliko da si u stanju da landaraš totalne idiotluke po internetu i ja to poštujem.
Pa ja sam hteo al kad sam saznao da si naučnik, morao sam da te ispoštujem da ti odgovorim.Глупо до бола. Остани на ономе што си мени прво рекао.
Pa ja sam hteo al kad sam saznao da si naučnik, morao sam da te ispoštujem da ti odgovorim.
Pa i ti si se glupirao, šta ću. Ne mogu smisleno da ti odgovorim na glupiranje.Ниси одговорио, глупирао си се.
Pa i ti si se glupirao, šta ću. Ne mogu smisleno da ti odgovorim na glupiranje.
Gotovo, sad si se sjeboУвиђам да је моја тешка глупост што сам се са тобом, немуштим упустио у дијалог.
tako je brate srbine.Vec vidimo rezultate.Ко с мачем витла од мача и страда.
Шта се обраћаш ћацију видиш да је добио 6-тицу у његовом индексу чим тако говориcene su skakale i pre protesta da si ti ziv i zdrav.
skok cena u prodavnici nema apsolutno nikakve veze sa blokadama.
Nekakav dokaz za tu tvrdnju o duplo bržem internetu?Kod nas to ne ide tako , Vucic najavi povecanje 2 meseca unapred, tako da svi znaju , a on nije najavio povecanje ima 9 meseci i vise, tako da svi znaju da nema promene u platama, ni u penzijama, samo u cenama..
Kod nas ti je sve poznato osim ko krade, i kkoliko....
U Srbiji imamo duplo brzi internet od Hrvatske, ali plate idu duplo sporije navise...
Hm, kod nas vidim brzine od 2Gbps, samo pitanje kolika je pokrivenost s tim? Kužiš što mislim? Da li je to samo u Beogradu ili većem dijelu Srbije?