- Poruka
- 19.841
Ki praćka
E baš tako!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ki praćka
Oće samo da te odnese ili i da te...Ja imam dobrog muškarca, napila sam se ko zvijer a on će da me odnese u krevet
kako ti slazes peskire?Otvaram sutra firmu za slaganje peškira, mirišem ozbiljan biznis
A mogli bi i bračno savetovanje da uključimo u uslugu? Što da ne
Profikako ti slazes peskire?
tako je i ovaj mene prevario znam ovo,znam ono medjutim prc.
Samo da u ovom označenom nije prevario...tako je i ovaj mene prevario znam ovo,znam ono medjutim prc.
a ja mlada i naivna nasela
e pa to neces saznatjSamo da u ovom označenom nije prevario...
e pa to neces saznatj
..muškarac!
Tema otvorena sa jasnom namjerom na ovom forumu.
Mnogo puta već vidjeno.. i niko ne može poreći da nije tako.
Ne valja brate biti dobar muškarac, pogotovo onaj koji se svojski trudi da takav bude prema ženama.. dobro, ne mora ni da se trudi jer, on je baš takav (rodila ga majka )
Medjutim.. interesantno je kako žene dobrom muškarcu uvjek traže neke greške? Pa ako ih baš i nema, svojski se potrude da mu nadju.. ili mu stalno nešto zekeraju, izmišljaju traže djavola.. ako ćuti ne valja, ako nešto rekne, aha, znala sam.. eto nisi ti baš takav kako se predstavljaš. Oćuti, jezik mu se presječe.. aha, znači istina te pogodila..eee.
Ali zato kad je ono baš bitanga u svakom smislu, onda stalno traže nešto kao dobro da bi ga oprale, ispegllale.. napravile boljeg no što jeste.
Pa ti sad budi dobar, mslm pametan.
ima zena koje traze takve dobre muskarce za da bi mogle da ga maltretiraju. To su one zene osvetnice, gubitnice iz prethodnih veza, brakova, zene koje su detinjstvo provele uz problematicnog oca.....................pa se na neki nacin podsvesno svete muskom rodu. Zrtve su dobri muskarci jer one "zle" nije lako maltretirati......pobegnu...muškarac!
Ne valja brate biti dobar muškarac, pogotovo onaj koji se svojski trudi da takav bude prema ženama.. dobro, ne mora ni da se trudi jer, on je baš takav (rodila ga majka )
Medjutim.. interesantno je kako žene dobrom muškarcu uvjek traže neke greške? Pa ako ih baš i nema, svojski se potrude da mu nadju.. ili mu stalno nešto zekeraju, izmišljaju traže djavola.. ako ćuti ne valja, ako nešto rekne, aha, znala sam.. eto nisi ti baš takav kako se predstavljaš. Oćuti, jezik mu se presječe.. aha, znači istina te pogodila..eee.
Ali zato kad je ono baš bitanga u svakom smislu, onda stalno traže nešto kao dobro da bi ga oprale, ispegllale.. napravile boljeg no što jeste.
Meni moja žena obično umesi gibanicu kad sam dobar.
Kad nema gibanice, znam da nisam bio dobar.
Neno, ti si ovu temu zamislio kao ozbiljnu ....
tako je i ovaj mene prevario znam ovo,znam ono medjutim prc.
a ja mlada i naivna nasela
ima zena koje traze takve dobre muskarce za da bi mogle da ga maltretiraju. To su one zene osvetnice, gubitnice iz prethodnih veza, brakova, zene koje su detinjstvo provele uz problematicnog oca.....................pa se na neki nacin podsvesno svete muskom rodu. Zrtve su dobri muskarci jer one "zle" nije lako maltretirati......pobegnu.
to za vecinu zena ne spada u kucni inventar.Ко каже да је добар мушкарац онај којег га жена меси и обликује као тесто !
Треба имати тврд Карактер
..muškarac!
Ne postoji algoritam koji pokreće rešavanje ovog problema.
Muškarci su ostavljeni na milost i nemilost intuitivnoj proceni kada će biti a kada neće biti dobri.
ako si dobar u pogrešnoj situaciji to je kao da nisi dobar uopšte.
nisu žene krive nego muškarci koji to ne umeju da shvate i stalno plaču po forumu da su dobri a da ih niko neće.
ko kalimero...
ženama od kalimera izađu ospice na guzci u roku od pet minuta
скученост изборима, мала слобода, мала способност, сиромашност, слаб морал, ограничен суверенитет боље рећи нулти суверенитет, делимични протекторат, олош-елита итд - одавно смо робови, а неки од нас који су побуњеници заточени су у подрумима...итд...
Треба нам: Ресантиман - Устанак робова у моралу - Ф.Ниче !!!
ništa od svega nije presudno da se bude dobarlošzao u izvesnim momentama u korelaciji sa ženom.
porodica , da to je jedino što ti ostaje madaУ овим бесконачним имовинским и неморалним транзицијама - То ти једино и остаје: жена, деца, породица, пријатељи...
Све остало је нека превара