Pa ti budi dobar..

Neno, ti si ovu temu zamislio kao ozbiljnu ili kao off topic?

Pitam, jer rado bih odgovorila.
Šta je danas ozbiljno a šta šala?
S,nekima se nije dobro ni našaliti jer to obično shvataju (bukvalno) za ozbiljno, iako su mnogi od njih dobre duše..
Ako ćemo biti fer, pitanje ti je sasvim na mjestu i svakako da zaslužuje korektan odgovor. Ne znam kako sam je zamislio da bude.. "ispala" je tako kako je.
Možda na neki način jeste šaljiva, možda zvuči neozbiljno ali sa druge strane može se reći da je i te kako ozbiljna.
Mislim da u svakoj temi treba ubaciti elemente šale, mada će neko reći "u šali pa privali" što i nije daleko od istine. Mnogi ljudi imaju sposobnost da pod plaštom šale doslovce rasplaču neku osobu, ali to je već neka druga tema.. mnogo toga krene od šale pa završi veoma ozbiljno. Npr. ako muž ili žena u šali kaže "razvodim se od tebe", to baš i nije šala kako god da zvučala.
Ali, da ne zalutam.. to što sam napisao je sušta istina i nisam je zamislio da bude nešto kao off topic.
Kao i u svemu, ne treba ništa uzimati zdravo za gotovo, pa tako i ovo.. nije to odredjena formula u m.ž-im odnosima, ali je ima, dešava se, nije izmišljena.

..muškarac!
Tema otvorena sa jasnom namjerom na ovom forumu.
Mnogo puta već vidjeno.. i niko ne može poreći da nije tako.

Ne valja brate biti dobar muškarac, pogotovo onaj koji se svojski trudi da takav bude prema ženama.. dobro, ne mora ni da se trudi jer, on je baš takav (rodila ga majka :mrgreen: )
Medjutim.. interesantno je kako žene dobrom muškarcu uvjek traže neke greške? Pa ako ih baš i nema, svojski se potrude da mu nadju.. ili mu stalno nešto zekeraju, izmišljaju traže djavola.. ako ćuti ne valja, ako nešto rekne, aha, znala sam.. eto nisi ti baš takav kako se predstavljaš. Oćuti, jezik mu se presječe.. aha, znači istina te pogodila..eee.

Ali zato kad je ono baš bitanga u svakom smislu, onda stalno traže nešto kao dobro da bi ga oprale, ispegllale.. napravile boljeg no što jeste.
Pa ti sad budi dobar, mslm pametan. :mrgreen:
Neno, žene koje traže bitangde, znaj da imaju i takvog/sličnog oca ili majku.
Ako nisi bitanga, jednostavno je, nisi im par. Nisu ni one tvoj. Osim ako i sam nisi odrastao s usađenom ti idejom da ti ne vrediš, a drugi vrede pa ćutke prihvataš bezrazložnu kritiku/maltretman.

Neverovatno je ali istinito, da čovek koliko god se napati u primarnoj porodici sa lošim ocem ili majkom, nauči se na te morbidne obrasce i posle traži slično da bi živeo na jedini način koji ume i koji mu, zvučaće nelogično ali nije, pruža (lažni) osećaj sigurnosti.
Postoje ljudi koji odrastanjem shvate da nešto nije u redu s njima pa traže pomoć od psihologa/psihijatara/trapeuta.
Neki uspeju i sami da prevaziđu, ali nažalost, praksa pokazuje da su takvi velika manjina.

Back