- Poruka
- 42.211
Trebaće mu neka obukaizmisljam mu greske? danas je slozio peskire kao da su bezali kroz rat.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebaće mu neka obukaizmisljam mu greske? danas je slozio peskire kao da su bezali kroz rat.
jesam jer sam sve morala da preslozimNisi ga valjda grdila?
da ali odrzavace se ispred ulaznih vrata sledeci put!Treba će mu neka obuka![]()
Što?da ali odrzavace se ispred ulaznih vrata sledeci put!
kako bre sto,sledeci put kad ih tako slozi kofer u ruke decko i fijuŠto?
Kako je i gde bilo prošli put?![]()
Jaoooo naivno! Sada će Pinocchio nešto da te nauči:jesam jer sam sve morala da preslozim![]()
Treba Anđi obuka. Za rukovanje muškarcima.Trebaće mu neka obuka![]()
ali kako da budem strpljiva,pa on vec 5 godina uci da slaze peskireJaoooo naivno! Sada će Pinocchio nešto da te nauči:
Kada muž, partner ili dete uradi nešto pogrešno nemoj da napadaš, grdiš i bogoradiš! Ni slučajno. Zamisli da pegla nešto i ti kažeš da ne valja? Pa ostaviće peglu i više je neće pipati jer će čekati tvoj dijapazon psovki.
Šta god gore navedeni urade lepo pohvališ, a ono što ne valja lepo samo pokažeš i objasniš. Vremenom nauče! Samo strpljenje.
Čuj napala čo'eka! tz tz Pa da si meni rekla da ne znam da slažem peškire ja ti ih više pipnula ne bi.
I onda zašto muškarci ništa ne rade? Pa kada su kritikovani zbog svega čega se dotaknu. To the moraš da hvališ Anđo! Da hvališ i kada nisi zadovoljna!
Ova prva lekcija ti je besplatna![]()
Ih ne brini znas koko je ovaj forum rasturio brakovaali kako da budem strpljiva,pa on vec 5 godina uci da slaze peskirespoji mi bre dve razlicite carape kao da je zrikav
![]()
Zašto bi se trudio kada dobije kritiku od tebe svaki put? Jesi li ga nekada pohvalila?ali kako da budem strpljiva,pa on vec 5 godina uci da slaze peskirespoji mi bre dve razlicite carape kao da je zrikav
![]()
Pa čovek pod stresom radiali kako da budem strpljiva,pa on vec 5 godina uci da slaze peskirespoji mi bre dve razlicite carape kao da je zrikav
![]()
izgleda da su peskiri glavna prepreka koja mora da se predje u odnosuZašto bi se trudio kada dobije kritiku od tebe svaki put? Jesi li ga nekada pohvalila?
Isto tako i deca. Pa moja je pola godine uspevala da skuva špagete tako da zagore u 2 litre vode. I dalje nam je misterija. Nisam grdila nego pokazivala. Umesti testo tvrdo kao opanak. Kako je mama? Savršeno ćero! Pa joj kažeš šta sledeći put da uradi.
Sve zna, eto, ona sve zna ali te hebene peškire da složi kao ja ne zna. I učila, i pokazivala - ma kakvi. Sinoć baš drugarici pričam o tim peškirima. Šta vam je sa tim peškirima više?![]()
![]()
koliko?Ih ne brini znas koko je ovaj forum rasturio brakova
Jooojizgleda da su peskiri glavna prepreka koja mora da se predje u odnosune volim kad cosak nije na cosku
evo sutra cu da ga natrpam sa punom masinom i da hvalim dok mi knedla stoji u grlu
![]()
ko da vidi da su rasparene carape?! pa on ne primeti ni kad ih nemaNe samo ćošak na ćošku, nego da se savije tako da se rub ne vidi, samo sredina peškira.
Samo polako i ako popravljaš za njim nemoj da on vidi ili primeti kasnije.
Moraš sve da okreneš na šalu i da se ne zamaraš sitnicama. Kada jedno jutro krene da obuva svoje čarape i vidi da su rasparene sledeći put će voditi računa. To je proces koji traje.
Kao dete koje pošalješ u školu bez pernice. Jel nije spakovao? Sledeći put će se setiti, neće se ništa strašno desiti osim što će voditi računa o pakovanju stvari.
Slobodnoko da vidi da su rasparene carape?! pa on ne primeti ni kad ih nemaa samo da znas kada bude pitao zasto svaki dan perem po 20 peskira poslacu ga da mu ti objasnis
![]()
i moje pogresno spojiSlobodno
I što se ti brineš zbog njegovih čarapa?
Moji klinci maznu moje čarape.i moje pogresno spoji![]()
a da li su nekada kuhinjskom krpom brisali wc solju?Zagorele šerpe, osušeno cveće, fleke od tempera... ma to su gluposti. A tek peglanje!
Koliko ja znam nisu!a da li su nekada kuhinjskom krpom brisali wc solju?