Pa ti budi dobar..

Elem, to peglanje mi je otvorilo oči.

Moj muž pegla, a ja gledam ono i taman da mu dam ostav zaustavim se i samo prođem. Kada mi je nešto trebalo, ja malo popeglam posle njega, kao izgužvalo se u ormaru... i tako mic po mic... vremenom je peglao bolje od mene.

Uvijek treba biti dobar a ako zene to ne cijene i ne samo one vec drustvo generalno ko ih sisa.

Svi se trude da zadovolje kriterijume zena,kao da su one carice neke i vladari svijeta,malo dostojanstva nije na odmet.Ako neka voli da je neki tip cupa za kosu ili joj vice neka joj je sa srecom i daleko joj kuca tu djavo nekom zivi u mozgu.Onakav si kakav si i sto ti je to ti je.

Ja licno da se odreknem vaspitanja kucnog nikada,u mojoj kuci su muskarci su uvijek fino tretirali zene i njezno,a fizicki smo svi sportski tipovi.Nema tih para zbog kojih bi prodao te vrijednosti ni da je to uslov da imam kucu najljepsu,neku ribu najbolju ili bolji posao nikada.Pa bio sam i luzer dovijeka al makar svoj

A ako neko drugu osobu tretira kao otpad zadnji onda to nosi iz familije i ta zena koju to pali,nagledala se kao klinka kako joj otac vjezba polumuskost na zenama u njenoj kuci itd,za nju je to normalno i logicno da trazi kopiju brata ili oca u tom nekom momku sjutra,ali i ja i mnogi ne pripadamo tom svijetu.Ako je cijeli svijet takav e ja necu da budem takav

Sta ja znam u kakvoj je neko familiji odrastao kakvi su bili odnosi,ali ja ne pripadam tom svijetu

Poslednja izmena:

Back