inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
Ne, samo kažem da je lepota jako bitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozes ti da dokazes da ja nisam hrabarSamantha Jouns:ma da.........a koji su ti hrabri,..mislis na sebe???
Samantha Jouns:Pa Dragi savremeneni decaci,...hocu da mi objasnite neke vase stvari.
Pa ovako :zasto kukate da ne mozete da nadjete devojku koja vama odgovara,.........a kada otrkijete da se svidjate nekoj devojci onda odmah pobegnete jer se plasite od vezivanja???
Samantha Jouns:Pa da ti pojednostavim....jer nemam boje da crtam....
Muskarci kukaju kako nema devojaka sa kojom bi mogli da ostvare vezu......i onda se pojavi neka devojka kojoj se ti svidjas i pocnes da je izbegavas....zbog cega je to tako????
Strah od vezivanja???
Slozila bi se sa Somborcem.DukeofSerbia:Tо није истина - нисмо сви исти - има нас разних. Као кад бих ја рекао да су све женске спонзоруше и да једино вреднују мушкарце на основу количине новца...
Samantha Jouns:Pa Dragi savremeneni decaci,...hocu da mi objasnite neke vase stvari.
Pa ovako :zasto kukate da ne mozete da nadjete devojku koja vama odgovara,.........a kada otrkijete da se svidjate nekoj devojci onda odmah pobegnete jer se plasite od vezivanja???
...ah ta votka je čudo....Samantha Jouns:...divni ste i sve vas volim![]()
Samantha Jouns:Aha hvala na odgovorima...divni ste i sve vas volim![]()
vracar:Slozila bi se sa Somborcem.
DukeofSerbia:Ал' смо цинични... Ко те је "шутнуо" кад си дошла до таквог закључка?
Samantha Jouns:Niko me nije sutnuo...ja nisam lopta da bi me sutali......jednostavno Vodka cini cudo...pogotovo posle 7 casice 8)
P.S. NISAM bila CINICNA!!!
Da, da, slozio bih se sa ovom konstatacijom da nismo svi isti....CILJ NAM JE ISTI, ali mi se, jel`, medjusobno razlikujemo...DukeofSerbia:Tо није истина - нисмо сви исти - има нас разних. Као кад бих ја рекао да су све женске спонзоруше и да једино вреднују мушкарце на основу количине новца...
sve vas voli...Samantha Jouns:Aha hvala na odgovorima...divni ste i sve vas volim![]()
...nesto kao "Volim i ja v(l)as(t)!"...DukeofSerbia:Слоба је рекао: "Волим и ја вас!"...
Bansher:Ili se radi o mazohistima koji JOS da muvaju curu i da pate.
Ili se radi o perfecionistima kojima uvek nesto nedostaje o cure.
Ili se radi o lenjstinama koji mrzi da nesto rade pa i da promene SINGL-status.