Pa savremeni decaci da vas cujem......

Samantha Jouns:
Pa Dragi savremeneni decaci,...hocu da mi objasnite neke vase stvari.
Pa ovako :zasto kukate da ne mozete da nadjete devojku koja vama odgovara,.........a kada otrkijete da se svidjate nekoj devojci onda odmah pobegnete jer se plasite od vezivanja???

Tо није истина - нисмо сви исти - има нас разних. Као кад бих ја рекао да су све женске спонзоруше и да једино вреднују мушкарце на основу количине новца...

Samantha Jouns:
Pa da ti pojednostavim....jer nemam boje da crtam....
Muskarci kukaju kako nema devojaka sa kojom bi mogli da ostvare vezu......i onda se pojavi neka devojka kojoj se ti svidjas i pocnes da je izbegavas....zbog cega je to tako????
Strah od vezivanja???

Нисмо у браку. Неко рече да је у рату и љубави све дозвољено...

Samantha Jouns:
Pa ovako :zasto kukate da ne mozete da nadjete devojku koja vama odgovara,.........a kada otrkijete da se svidjate nekoj devojci onda odmah pobegnete jer se plasite od vezivanja???

Potpuno pogresno, u svakoj devojci ima nesto sto moze da te privuce, te skoro svak moze reklo bi se da odgovara.....e, problem je oko bezanja.....dok se razvezes, stvarno je frka:)

DukeofSerbia:
Tо није истина - нисмо сви исти - има нас разних. Као кад бих ја рекао да су све женске спонзоруше и да једино вреднују мушкарце на основу количине новца...
Da, da, slozio bih se sa ovom konstatacijom da nismo svi isti....CILJ NAM JE ISTI, ali mi se, jel`, medjusobno razlikujemo... :lol:

Samantha Jouns:

Ili se radi o mazohistima koji JOS da muvaju curu i da pate.
Ili se radi o perfekcionistima (npr. ja) kojima uvek nesto nedostaje kod cure.
Ili se radi o lenjstinama koji mrzi da nesto rade pa i da promene SINGL-status.

mislim da i vi prilozhite neshto. mozete i da idete tamo na rucak. ja malo nisam nromalna ali to znam mogu i da se izlecim. ali svi koji su se lecili su i dalje ludi. tako da mozda ipak bolja terapija da pocnem da radim nesto korisno ili da se vratim svojim akcijama. shta da cinim ljudi. ko da je nekog pa briga. naravno da ne ttreba da vas bude briga, ali onda obicno neko doleti. kao ptichica.
danas sam igrala tetris.
e dobra je fora da se teras da su ti noge otkrstene ali meni su sad ukrstene i necu da ih otkrstavam. eto nek se zna. da li bih mogla nekoliko dana da budem ok
nervira me sto dani idu i sto nije uvek jedan dan.
hi hi h bas sam ja fina.
ma zna se sve je jasno ali uvek je tu i dodatno breme mame zbog koje moras stalno da budes normalan. a da nema mame neko bi vec drugi napao. a sto ja nisam danas bila normalna. ko pijanac shto ne moze da odoli flashi.
dajte dovedite neke prave muskarce ovde ocu da ih gledam kako se nadmecu sa pravim zhenama. dosta mi je ovog ucmalog matrijarhata. gde su ti muskarci? koga ja uopste hocu? en znam ali kad bi se pojavilo sigurno bih znala. napravila bi se rezonanca u meni. i kosmichki mirs. sad mnogo provlacim ovu kosmiku istroshicu motiv. da li znate da vagner ima motive za svaku osobu tako bar ja to zamishljam. on je neki frik isto mozda je bio mason nisam zapravo to nikad slusala a i ne slusam takvu muziku ne mogu. a ja imam obrazovanje muzicko i sta s tim sta ja sad uopste hocu. joj nesto podlo verovatno pa cu da stanem svidja mi se da kuckam po tastaturi dobro mi ide. imam jednu ukocenu ruku ali to je zbog emocija. sta mi vi predlazete, naravno nishta, ali dobro. cao milojko kako si sexy programeru. joooj
jooj jojj to je govorila jedna maki ona je najbolje zhensko bice. ona je bila duhovita. zene su cesto dosadne. boze.
jao majcheki zna shta znaci AMIN
hihihi pitacu je vazi
e ali mozda ce mi reci javno
eto nema veze smorila sami vas mislim poshteno je da me ukinu a neko ce da me ostavi imam tu privilegiju da sam talenat kao ili shta vec misle. :(
:cry: ovo je onako da budem jadna.
e tako a sad necu vise da psiem je l sam vas zavela javio mi se jedan momak na mail.
e tako meni se pomalo spava.
ko se uopste druzi ovde od vas

Back