@ samantino pitanje
Zasto mi muskarci bezimo od stalnih veza?
...
Imamo mi muskarci po nekad trip "nije mi jos vreme da se vezujem" mlad sam ja...
to pod jedan... ali usled prirodne emotivnosti se borimo protiv njega...
pod dva... u slucaju da smo se izborili - taman pomislite jbt ovo je lepa i ozbiljna devojka, sa njom bih mogao da ostvarim vezu, dodje kum, burazer, batica, bilo ko i kaze - u brate al' sam sinoc "oshurio" "okachio" "natak'o" "kres'o" "kar'o" "izgazio" (kumova omiljena) "instalir'o" (baticina) ili standardno "yeb'o" klinku (iako se koriste i termini "lujku" "ludu" "kurvu" a ovde na forumu sinoc vidim i izraz "droplju"), od 17 god... sa ovolikim sissama... gde obavezno sledi gest obuhvatanja sveta rukama... uz obavezno i "al pushi mamu joj yebbem".... i onda, kad isprica to... gleda te onako pobednicki... a u ocima mu pise - a ti majmune, setas onu matoru...gajis...some jedan... ja - presretac... a ti - odgajivach... budalo...
i sta ces onda...
Duboko u sebi uzdahnes i ti kazes... "peezda ti materina, sto ti da (pa sad izaberes neki od onih prvih, ranije pominjanih termina) bolju (takodje neki od onih drugih, ranije pominjanih termina) od mene"...
...i tako to ide...
pa onda nemas vezu... jer ti nije vreme... mlad si ti... sto nas vraca na pocetak... :wink:
salim se, inache...
ali dobra je pricica, zar ne?