Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Ove moje na poslu kada sedimo ili ćute kao ribe ili lupetaju o tome da li su njihovi unuci rekli baba, mama, tata. Ja se smorim i pitam sebe da li ću ikada dočekati da radim sa nekim pametnim.
Je li imate svi zajedno pauzu ili mozes otici kad hoces ? Kod mene je trgovina,većina jezik ne uvlači... Ma to su kod tebe, kao i kod mene ženturače.

Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.
Žene? Babe pričaju dal im unuci khenjaju u pelene

Imamo neke slične stavove ali me zanima koliko ti lično i šta znaš, koji je tvoj vrhunac znanja? Šta misliš o Bogu, balansu ili frekvenciji? Zanima me na kom si nivou svesti i intelekta, da li poštuješ prirodu, da li piješ kafu? Je l' imaš neke poroke i mane, ako ih imaš, navedi...pametan(mudar)čovek živi zdravo i prirodno, i dobar je čovek, altruista, anti - egoista, nema mana. Kao ja. Hehe Ne hvalim se nego se ponosim.
Što se tiča Boga verujem da postoji. Prirodu poštujem. Kafu ne pijem jer nije zdrava i otrov je. Poroke nemam kao ni mane.

Što se tiča Boga verujem da postoji. Prirodu poštujem. Kafu ne pijem jer nije zdrava i otrov je. Poroke nemam kao ni mane.
Obećavaš. Hehe A o čemu ti inače voliš da pričaš, šta tebe lično zanima i ispunjava, kakav ti smisao imaš? Koje te priče ne smaraju? Zanima me šta voliš, zbog čega voliš da živiš? Šta ti je poenta i svrha? Osim porodice.

Наука је апстрактнија тема, за науку су много више заинтересовани мушкарци него жене. Философија исто а и она више привлачи мушкарце. Разна оговарања, типа ко се с ким у Задрузи посвађао и слично, више занимају жене.

A prosečan muškarac inače ne ispušta svemir iz usta, pa mu smetaju prizemne teme poput garderobe i ljubavnih peripetija
Svemir sam pomenuo kao samo jednu u nizu od važnih tema. Ne mora značiti da o tome mnogo pričamo. Ne moraš sve bukvalno da shvataš. Poenta je jasna. Sigurno da nas više interesuju biologija, hemija, fizika nego svemir.

Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.
Ovo sve što sam boldovao je čista glupost a ne pamet i mudrost, znači ti se hvališ znanjem o iluzijama, veruješ u laž, sve države su ljudski konstrukt, nacije, religije, granice, ništa to u pravoj stvarnosti ne postoji, to su te programirali i indoktrinirali, slaviš istoriju podele i sukoba, kakav car, čiji, kome, čemu, je l' planeta nešto zna o tome, Bog? Bolje da slušam te ženske priče nego tvoje kvazimuške. Idi uči biologiju, matematiku, kvantnu fiziku, to o svemiru što si naveo. Uči medicinu, kako da pomogneš nekome. Veličaš sportove gde se ljudi povređuju i grešno zarađuju ogroman novac. Izvini ali nemaš pojma šta voliš i o čemu pričaš. To su te drugi naučili. Tačno sam znao da si takav a ne savršen kao što pričaš. Ne veličam žene ali si na istom nivou.

Svemir sam pomenuo kao samo jednu u nizu od važnih tema. Ne mora značiti da o tome mnogo pričamo. Ne moraš sve bukvalno da shvataš. Poenta je jasna. Sigurno da nas više interesuju biologija, hemija, fizika nego svemir.
Interesovanje za te teme često zavisi i od IQ-a, a on je, naučno dokazano, distribuiran podjednako u populaciji neovisno o polu. Ako kažeš da se žene u proseku interesuju za teme poput friziranja i šminkanja, nije u redu da ne pomeneš da muškarce zanimaju automobili, MMA, fudbal i da l' su Rusi ušli u Pokrovsk (sve su to ne baš intelektualne teme), jer pričamo o prosečnim ljudima.

Pričaju li ktb kolegice na poslu ko je koga j il' je trebo ?
Pričaju nekad čak sa kim su one same bile. To me dosta iznenadilo da tako lako priznaju da su menjale partnere. Obično žene to kriju iz straha da ne bi bile proglašene kurvama. Čudi me to i zbog toga jer se radi o ženama od 45 do 60 godina. Ja sam smatrao da su te starije generacije žena bile poštenije i više moralne nego ove danas mlade devojke. Kad ono isti đavo.

Interesovanje za te teme često zavisi i od IQ-a, a on je, naučno dokazano, distribuiran podjednako u populaciji neovisno o polu. Ako kažeš da se žene u proseku interesuju za teme poput friziranja i šminkanja, nije u redu da ne pomeneš da muškarce zanimaju automobili, MMA, fudbal i da l' su Rusi ušli u Pokrovsk (sve su to ne baš intelektualne teme), jer pričamo o prosečnim ljudima.
Bolje i automobili, MMA, fudbal, rat nego šminkanje. Ovo naše je barem opasno pa izaziva adrenalin. Barem je borba neka pa ne može da smori.

Bolje i automobili, MMA, fudbal, rat nego šminkanje. Ovo naše je barem opasno pa izaziva adrenalin. Barem je borba neka pa ne može da smori.
Bolje je tebi, ali je deo nižeg intelektualnog registra, tj. nije potrebno naprezati neurone dok se o tome priča. Nemam ništa protiv, čak su mi i dosadni (a često i pretenciozni) ljudi koji stalno razglabaju samo o 'velikim' temama, a promakne im da vide kako je napolju lepo vreme i sl.

Nego, poenta je da nisi ništa bolji od žena sa kojima radiš, opušteno.

Osim toga MMA, fudbal i uopšte ceo sport ako ćemo naučno to da posmatramo spadaju u fiziku, biologiju, hemiju. To su teme koje sigurno nisu glupe. One se uče u školama, na fakultetima, po bolnicama.

Osim toga MMA, fudbal i uopšte ceo sport ako ćemo naučno to da posmatramo spadaju u fiziku, biologiju, hemiju. To su teme koje sigurno nisu glupe. One se uče u školama, na fakultetima, po bolnicama.
Ali ljude koji komentarišu ne interesuje fizika, njima je važno samo da neko nekog opauči u glavu ili zabije loptu u mrežu. I frizura je nauka, o šminkanju ili uklapanju garderobe da ne govorimo..

Bolje je tebi, ali je deo nižeg intelektualnog registra, tj. nije potrebno naprezati neurone dok se o tome priča. Nemam ništa protiv, čak su mi i dosadni (a često i pretenciozni) ljudi koji stalno razglabaju samo o 'velikim' temama, a promakne im da vide kako je napolju lepo vreme i sl.

Nego, poenta je da nisi ništa bolji od žena sa kojima radiš, opušteno.
Ratovanje takođe spada u hemiju i fiziku jer oružje je metal, barut, vatra itd. Zar su tebi hemija i fizika deo nižeg intelektualnog registra?

Ali ljude koji komentarišu ne interesuje fizika, njima je važno samo da neko nekog opauči u glavu ili zabije loptu u mrežu. I frizura je nauka, o šminkanju ili uklapanju garderobe da ne govorimo..
Alo "genije" pa upravo to što pominješ udarac u glavu ili zabijanje lopte u mrežu jeste fizika. Zato se i kaže fizička snaga, fizička izdržljivost...

Ratovanje takođe spada u hemiju i fiziku jer oružje je metal, barut, vatra itd. Zar su tebi hemija i fizika deo nižeg intelektualnog registra?
U hemiju spadaju i sredstva kojima žene farbaju kosu, a u fiziku i matematiku pod kojim uglom je najbolje pristupiti mašinicom temenu glave. Nego, nije to poenta, poenta je da ni prosečan muškarac ni prosečna žena ne razmišljaju o tim stvarima u kontekstu nauke. Kada pucaš u drugog čoveka radiš to da bi namirio primalni krvožedni instinkt, a ne da bi potvrdio treći njutnov zakon.

Back