Oženjeni vs neoženjeni

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U pravu si što se tiče interneta da su iskušenja velika.. a za druge stvari nisi u pravu da se vratimo u kameno doba.. Nek se vrati onaj kome se vraća ..trebalo bi to da bude individualno, pa ko voli neka izvoli

Ја и не заговарам враћање у камено доба већ само кажем да људи који желе да избегну искушења једини начин за то је да се врате 10000 година уназад...мада и то је питање.....можда је боље да побегну на некој планини али без коза, без ичега јер ко зна....

Па погле колики број педофила има међу католичким свештеницима одувек....јер им закон не дозвољава да се жене плус су у целибату и онда тотално скрену у таквој ситуацији иако су изолованији од света и од тебе и од мене. Тако да изолација и скривање нужно не значи и спас од пожуде, природа увек нађе начин, а ако не нађе природа онда нађе неприрода. Зато је монаштво одувек организовано у једној врло ригорозној заједници без искушења таквих врста али то су људи који су свесно одабрали тај позив. Проблем је кад ти трпиш, а ниси изолован толико, ту онда настаје карамбол у глави. То тупава људска раса огрезла у догмама не може да схвати

Ја и не заговарам враћање у камено доба већ само кажем да људи који желе да избегну искушења једини начин за то је да се врате 10000 година уназад...мада и то је питање.....можда је боље да побегну на некој планини али без коза, без ичега јер ко зна....

Па погле колики број педофила има међу католичким свештеницима одувек....јер им закон не дозвољава да се жене плус су у целибату и онда тотално скрену у таквој ситуацији иако су изолованији од света и од тебе и од мене. Тако да изолација и скривање нужно не значи и спас од пожуде, природа увек нађе начин, а ако не нађе природа онда нађе неприрода. Зато је монаштво одувек организовано у једној врло ригорозној заједници без искушења таквих врста. Проблем је кад ти трпиш, а ниси изолован толико, ту онда настаје карамбол у глави. То тупава људска раса огрезла у догмама не може да схвати
Da razumem šta hoćeš da kažeš.. slažem se sa tobom

tako i ja imam fine komsije,zainteresovane a isto se lepo oblacim,do grla
Ja imam jednu pristojnu komšinicu živi preko puta mene.. sama.. povremeno pronađe nekog zagondžiju da je poseti, onako, malo je možda starija od mene ima narandžastu kosu, taman onako kako meni paše.. redž,ginger.. samo smo na dobar dan, ali primetio sam kad dođem kući recimo naveče i parkiram pošto idem u rikverc kad parkiram u dvorište ona obavezno otvori zavesu i gleda.. meni je to sumnjivo majku mu.. ne znam ..što gleda..😇

Ja imam jednu pristojnu komšinicu živi preko puta mene.. sama.. povremeno pronađe nekog zagondžiju da je poseti, onako, malo je možda starija od mene ima narandžastu kosu, taman onako kako meni paše.. redž,ginger.. samo smo na dobar dan, ali primetio sam kad dođem kući recimo naveče i parkiram pošto idem u rikverc kad parkiram u dvorište ona obavezno otvori zavesu i gleda.. meni je to sumnjivo majku mu.. ne znam ..što gleda..😇
trazi nekog da pogleda sa njim film❤️

Нисте, само сте лепе, а природа је удесила да мушкарац мора да има више жена кроз живот или чак истовремено и онда кад се створи догма у супртоности са природним законима да мушкарац мора да има једну жену оно до чега долази је то да он има једну жену и поред тога 1 или 2 швалерке тј. да вара и остало (или остане самотњак цео живот) јер природа увек надјача људске прописе који се неретко сматрају "божанским", а видимо да не деле све религије исти приступ по том питању тако да је очигледно по среди људски фактор.
Само једна жена, само један муж! Хришћанство је природно и мудро! Пусти та правдања полигамије!

Можеш да живиш са једном женом и да ти не досади! Зато је и препоручено уздржање у одређеном периоду, да би се човек и његова човечица зажелели један другог, па кад се опет састану, све да пуца од страсти!
Оци су на све мислили!

Само једна жена, само један муж! Хришћанство је природно и мудро! Пусти та правдања полигамије!

Можеш да живиш са једном женом и да ти не досади! Зато је и препоручено уздржање у одређеном периоду, да би се човек и његова човечица зажелели један другог, па кад се опет састану, све да пуца од страсти!
Оци су на све мислили!
Mislim nemoj da se ljutiš... Miroljube ti li si?

Нисам, али у доста ствари је доктор Мирољуб у праву.

Али, он је адвентиста и није православан тако да не могу да кажем да је мој истомишљеник. Али за неке ствари је у праву.

1731759012031.jpeg

:per:

Back