andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.554
njegova zena kao da je pas,bolje da ne pise nista.Uh.. Anđelija nemoj ispod pojasa.. videla si Kako je Mike sinoć izgubio..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njegova zena kao da je pas,bolje da ne pise nista.Uh.. Anđelija nemoj ispod pojasa.. videla si Kako je Mike sinoć izgubio..
Mislim nemoj da se ljutiš.. bedem tu ništa ne može da učini.. ako će joj se bidne... će joj se bidneНи од чега, хвала Богу. Неће њу нико креснути, изградио сам бедеме око куће!
Неће, ја сам обезбеђен.glava ce da ti pukne..![]()
Неће моћи, она је верна и добра!Mislim nemoj da se ljutiš.. bedem tu ništa ne može da učini.. ako će joj se bidne... će joj se bidne
Hmm.. ipak pripazi ti to malo bolje.Неће, ја сам обезбеђен.![]()
U pravu si što se tiče interneta da su iskušenja velika.. a za druge stvari nisi u pravu da se vratimo u kameno doba.. Nek se vrati onaj kome se vraća ..trebalo bi to da bude individualno, pa ko voli neka izvoli
verna,dobra. a komsije?Неће моћи, она је верна и добра!
Али, бедеми су за сваки случај!

Da razumem šta hoćeš da kažeš.. slažem se sa tobomЈа и не заговарам враћање у камено доба већ само кажем да људи који желе да избегну искушења једини начин за то је да се врате 10000 година уназад...мада и то је питање.....можда је боље да побегну на некој планини али без коза, без ичега јер ко зна....
Па погле колики број педофила има међу католичким свештеницима одувек....јер им закон не дозвољава да се жене плус су у целибату и онда тотално скрену у таквој ситуацији иако су изолованији од света и од тебе и од мене. Тако да изолација и скривање нужно не значи и спас од пожуде, природа увек нађе начин, а ако не нађе природа онда нађе неприрода. Зато је монаштво одувек организовано у једној врло ригорозној заједници без искушења таквих врста. Проблем је кад ти трпиш, а ниси изолован толико, ту онда настаје карамбол у глави. То тупава људска раса огрезла у догмама не може да схвати
Ma Komšije su opasni.. Ma ko će kome ako neće prvi komšija da pomogne u nevolji.. neće onaj iz Afrike ili ne znam ti ni ja odakle da dođem pa da ti zavede ženu nego neko iz tvog okruženja neko koga poznaješverna,dobra. a komsije?![]()
tako i ja imam fine komsije,zainteresovane a isto se lepo oblacim,do grlaMa Komšije su opasni.. Ma ko će kome ako neće prvi komšija da pomogne u nevolji.. neće onaj iz Afrike ili ne znam ti ni ja odakle da dođem pa da ti zavede ženu nego neko iz tvog okruženja neko koga poznaješ
Ja imam jednu pristojnu komšinicu živi preko puta mene.. sama.. povremeno pronađe nekog zagondžiju da je poseti, onako, malo je možda starija od mene ima narandžastu kosu, taman onako kako meni paše.. redž,ginger.. samo smo na dobar dan, ali primetio sam kad dođem kući recimo naveče i parkiram pošto idem u rikverc kad parkiram u dvorište ona obavezno otvori zavesu i gleda.. meni je to sumnjivo majku mu.. ne znam ..što gleda..tako i ja imam fine komsije,zainteresovane a isto se lepo oblacim,do grla
trazi nekog da pogleda sa njim filmJa imam jednu pristojnu komšinicu živi preko puta mene.. sama.. povremeno pronađe nekog zagondžiju da je poseti, onako, malo je možda starija od mene ima narandžastu kosu, taman onako kako meni paše.. redž,ginger.. samo smo na dobar dan, ali primetio sam kad dođem kući recimo naveče i parkiram pošto idem u rikverc kad parkiram u dvorište ona obavezno otvori zavesu i gleda.. meni je to sumnjivo majku mu.. ne znam ..što gleda..![]()
Totalno neizvodivo..trazi nekog da pogleda sa njim film![]()
zasto?Totalno neizvodivo..
Само једна жена, само један муж! Хришћанство је природно и мудро! Пусти та правдања полигамије!Нисте, само сте лепе, а природа је удесила да мушкарац мора да има више жена кроз живот или чак истовремено и онда кад се створи догма у супртоности са природним законима да мушкарац мора да има једну жену оно до чега долази је то да он има једну жену и поред тога 1 или 2 швалерке тј. да вара и остало (или остане самотњак цео живот) јер природа увек надјача људске прописе који се неретко сматрају "божанским", а видимо да не деле све религије исти приступ по том питању тако да је очигледно по среди људски фактор.
Комшијама забрањен приступ док ја нисам ту.verna,dobra. a komsije?![]()
Mislim nemoj da se ljutiš... Miroljube ti li si?Само једна жена, само један муж! Хришћанство је природно и мудро! Пусти та правдања полигамије!
Можеш да живиш са једном женом и да ти не досади! Зато је и препоручено уздржање у одређеном периоду, да би се човек и његова човечица зажелели један другог, па кад се опет састану, све да пуца од страсти!
Оци су на све мислили!
Уважићу овај твој савет.Hmm.. ipak pripazi ti to malo bolje.
Blef je ubediti nekog da imaš jaču poziciju nego što imaš, koristeći samopouzdanje i kontrolu situacije. .. dakle ako je ona tebe ubedila da si siguran...hmmmm![]()
necu da pisem nista ovde,kamenovace me.Pa ne znam.. ima više razloga.. prvi razlog je taj što sam oženjen..
Moram još jednom da komentarišem ovaj post.. kažeš do grla..hmmmtako i ja imam fine komsije,zainteresovane a isto se lepo oblacim,do grla
Нисам, али у доста ствари је доктор Мирољуб у праву.Mislim nemoj da se ljutiš... Miroljube ti li si?
Mogu ti dati ja moj zangi broj.. ne bih te ja kamenovaonecu da pisem nista ovde,kamenovace me.