Ih, pravih dok si solo koliko hocesDok ne naletiš na pravu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, pravih dok si solo koliko hocesDok ne naletiš na pravu
za brak nikad nije vremeMlad sam, nije mi vreme

Fala BoguIh, pravih dok si solo koliko hoces![]()
To iz iskustva?za brak nikad nije vreme![]()
da..To iz iskustva?
A da. Ti si htela da ubiješ muža, sad se setih
Meni možeš sve da ispričaš, ja sam dobar slušalac.
ne,nego prijatelje koje ne dele ista razmisljanjaA da. Ti si htela da ubiješ muža, sad se setih

Sažaljevam slučajne,nego prijatelje koje ne dele ista razmisljanja![]()
Зато је Хришћанска Мудрост прописала да супружници апстинирају одређено време.
Па кад се онда опет распали жеља, да се опет састану. И онда има све да пршти од љубави и секса.
И тако никад не досади, чува се брак, чува се љубав, чува се породица! Слава и Хвала Богу!
danas svaka zena iskusenje,bas smo djavoli.Лако је бити Хришћанин у свету без искушења. Ми данас не живимо у том истом свету у којем су настали ти прописи
Odlično. Da znam kako da ih oteram da odu.Жене ће ти све глупости опростити осим лошег секса. Од свих жена негде око 100% њих се фолира да им секс није најважнији. Ту ако нешто не штима или добијаш шут карту или рогове...нема треће. Ако си добро ситуиран добијаш рогове, а ако ниси онда шут карту. Чисто ако нека млађарија чита ове странице да зна на чему је да га не фолирају форумске деве
Previše opterecivanja oko gluposti.И сваки мушкарац који код жене одаје утисак "вероватно сам лош у кревету" у старту је себи дебело умањио шансе или их изгубио скроз био ожењен или не. То су закони нашег постојања и ко их пре научи мање ће да се мучи
ozeneni svaleri su najbolja kombinacijaPitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Da li su oženjeni muškarci duže potentni od samaca?![]()

postis?Pa kad je redovan sex smori ovako kad se uzelimo 3 dana se ne skidamo s ribe

da odradis muza na brzaka pa da se posvetis temiihaooooo cekaj samo da zavrsim nesto

neda odradis muza na brzaka pa da se posvetis temi![]()
Нисте, само сте лепе, а природа је удесила да мушкарац мора да има више жена кроз живот или чак истовремено и онда кад се створи догма у супртоности са природним законима да мушкарац мора да има једну жену оно до чега долази је то да он има једну жену и поред тога 1 или 2 швалерке тј. да вара и остало (или остане самотњак цео живот) јер природа увек надјача људске прописе који се неретко сматрају "божанским", а видимо да не деле све религије исти приступ по том питању тако да је очигледно по среди људски фактор.danas svaka zena iskusenje,bas smo djavoli.
Није ствар само у акробатици већ и у природном мирису твог тела да ли јој одговара....можеш да се намиришеш чим хоћеш али кад дође до присног контакта ако јој не пашу твоју феромомени она ће временом да развија одбојност од тебе, а неће знати зашто јер то углавном спада у домен подсвести. Тако да нису то никакве глупости, деца су врхунац једног односа, а секс је одмах на другом месту и ако ту нека страна није задовољна неће доћи ни до претходно поменутог врхунца и сваки мушкарац кои нема свест о томе колио је сексуални однос важан и да је то у ствари, поред деце, врхунац једног односа између мушкарца и жене, напатиће се са женама у животу.Previše opterecivanja oko gluposti.
Cela filosofija je izgrađena oko nekog seksulalnkg umeća ,a ono stvar prosta kao vožnja bicikle,a nebitnija od vožnje bicikla.
Znaci,ne opterećujte mozak da li ste dobro ili loši niti da li će vas žena zbog toga ostaviti

Nikad nisam prevarioМа видим, све силни швалери овде, а у стварности су ко бата Милашин, нису пипнули другу сем његове Златане.![]()

Uh ovo bogami izgleda kao neka provokacija.. ko kad bosancu kažeš e ne možeš ti da digneš taj kamen od 500 kg.. a on ga zgrabi pa hruuuk hruukМа видим, све силни швалери овде, а у стварности су ко бата Милашин, нису пипнули другу сем његове Златане.![]()
Ovo je naravno provokacija Ali evo da ti odgovorim reda radi.. jednostavno nema ti to veze je l' neko oženjen ili nije.. Ako mu se hoće a ti si voljna nikih problema nema.. će bidne..Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Pa baš ih briga mogu kako hoće... Mogu na svaka tri dana mogu svaki dan mogu svakih pet dana zavisi od osobe do osobeMisliš da samci imaju seks na svaka tri dana?
...i uvek sa nekom novom?![]()
Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?