- Poruka
- 49.783
Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Da li su oženjeni muškarci duže potentni od samaca?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
f.uck around and find outPitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Pa kad je redovan sex smori ovako kad se uzelimo 3 dana se ne skidamo s ribe
Ne kad nije redovan sex bolji je kad padne onako je dosadna rutinaMisliš da samci imaju seks na svaka tri dana?
...i uvek sa nekom novom?
Зато је Хришћанска Мудрост прописала да супружници апстинирају одређено време.Pa kad je redovan sex smori ovako kad se uzelimo 3 dana se ne skidamo s ribe
Ne morališi, ti prcaš udate žene za partijsku članarinu u snsЗато је Хришћанска Мудрост прописала да супружници апстинирају одређено време.
Па кад се онда опет распали жеља, да се опет састану. И онда има све да пршти од љубави и секса.
И тако никад не досади, чува се брак, чува се љубав, чува се породица! Слава и Хвала Богу!
Не, никако! Ја сам веран моје Зорице, што би реко Син Драган!Ne morališi, ti prcaš udate žene za partijsku članarinu u sns
ihaooooo cekaj samo da zavrsim nestoPitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Možda i jesi, ali imaš neku Jorgovanku sa strane garantНе, никако! Ја сам веран моје Зорице, што би реко Син Драган!
Po recima mojih oženjenih drugara, kakve brak ima veze sa seksom?Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
Немам. А и да имам, нисам ја тема овде!Možda i jesi, ali imaš neku Jorgovanku sa strane garant
To je relevantna stvar.Pitam se da li potentnost kod muškarca zavisi od kondicije?
M ko jos ima sex sa svojom zenomObzirom da žene uglavnom jure oženjene, cenim da iz iskustva znaju.
onaj ko želi porodicu... valjdaM ko jos ima sex sa svojom zenom
Pa samo tadonaj ko želi porodicu... valjda
Jbg ako ces zbog tih 5-6 puta zeniti...onaj ko želi porodicu... valjda
Ne znam, nesam ženjetPa samo tad
Dok ne naletiš na pravuJbg ako ces zbog tih 5-6 puta zeniti...
Pa samo tad
M ko jos ima sex sa svojom zenom
nemoguceNe znam, nesam ženjet
Mlad sam, nije mi vremenemoguce