Pa jeste Ako uzmeš da smo mi nečija kreatura.. odnosno plod ideje..Evo,mozda ti posluzi - sve sto postoji na ovom svetu je nastalo iz necije maste! apsolutno sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste Ako uzmeš da smo mi nečija kreatura.. odnosno plod ideje..Evo,mozda ti posluzi - sve sto postoji na ovom svetu je nastalo iz necije maste! apsolutno sve.
Dobro nije baš sve ali većina stvariEvo,mozda ti posluzi - sve sto postoji na ovom svetu je nastalo iz necije maste! apsolutno sve.
Сад је искушења више него икада!Лако је бити Хришћанин у свету без искушења. Ми данас не живимо у том истом свету у којем су настали ти прописи
Није провокација, само истина.Uh ovo bogami izgleda kao neka provokacija.. ko kad bosancu kažeš e ne možeš ti da digneš taj kamen od 500 kg.. a on ga zgrabi pa hruuuk hruuk
mozda bolje da ne napise,celu noc ima da razmisljam o tome..
Pa dobro ima istine u tome što kažeš ali ima i druga strana , odnosno pravih muškaraca koji se i ne hvale baš o svojim dogodovštinama.. život je čudo.Није провокација, само истина.
Прави јебачи се не хвале толико.Pa dobro ima istine u tome što kažeš ali ima i druga strana , odnosno pravih muškaraca koji se i ne hvale baš o svojim dogodovštinama.. život je čudo.
slusamoHmm.. da.

Nemoj Anđelija 'ko boga te molim.. ja sam jehovin svedok i moram da govorim samo istinu...slusamo![]()
Има решење и за то:danas svaka zena iskusenje,bas smo djavoli.
dobro ajde,necu da insistiramNemoj Anđelija 'ko boga te molim.. ja sam jehovin svedok i moram da govorim samo istinu..... ne pitaj ono što ne želiš da znaš
zenu obuci tako pa izvedi.
Моја жена се пристојно облачи!zenu obuci tako pa izvedi.
Slažem se prijatelju s tobom u potpunosti.. ja sam imao jednog prijatelja prije iz detinjstva koji je baš ono malo dodavao što se kaže na istinu.. sedeli smo na domu tehnike pili pivo i gledali kako Dunavom prolaze brodovi, i onda je Mrle počeo da priča svoju priču ..kako je bio sa dve devojke poljuljanog morala noć prije, Kako je bilo super I kako nećemo verovati kako se sve to izdešavalo i onda je počeo da priča... Ja ležim na krevetu nećete verovati jednu hebem a druga mi pushi..lele.. samo smo se pogledali popili po guc piva i nastavili gledati brodove kako plove Dunavom.. priča je možda malo vulgarna tako da ovi ispada 18 nemojte čitati..Прави јебачи се не хвале толико.
Мада, има и она ,,ниси иебо, ако се ниси хвалио".![]()
zena je uvekМоја жена се пристојно облачи!
Ni meni se ne sviđa.. Mada su možda i Lepe i zgodne i talentovane.. ali ne bih.. žurim ..tetki nosim lekzenu obuci tako pa izvedi.
Сад је искушења више него икада!
Да, зато мора бити под сталном контролом!zena je uvek![]()
od cega ti patis? da ti neko ne kresne zenu?Да, зато мора бити под сталном контролом!
U pravu si što se tiče interneta da su iskušenja velika.. a za druge stvari nisi u pravu da se vratimo u kameno doba.. Nek se vrati onaj kome se vraća ..trebalo bi to da bude individualno, pa ko voli neka izvoliНису искушења само на улици, кафићу, канцеларији него и на интернету и то много већа. Да би се искушења вратила на минимум једини начин је да се вратимо у камено доба
Ни од чега, хвала Богу. Неће њу нико креснути, изградио сам бедеме око куће!od cega ti patis? da ti neko ne kresne zenu?
Uh.. Anđelija nemoj ispod pojasa.. videla si Kako je Mike sinoć izgubio..od cega ti patis? da ti neko ne kresne zenu?
glava ce da ti pukne..Ни од чега, хвала Богу. Неће њу нико креснути, изградио сам бедеме око куће!
Те испод бурке су најлепше и најзгодније, нису муџе луде што су их покрили!Ni meni se ne sviđa.. Mada su možda i Lepe i zgodne i talentovane.. ali ne bih.. žurim ..tetki nosim lek