Oženjeni vs neoženjeni

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mozda bolje da ne napise,celu noc ima da razmisljam o tome..
9ak9uw.jpg

Прави јебачи се не хвале толико.
Мада, има и она ,,ниси иебо, ако се ниси хвалио". :D
Slažem se prijatelju s tobom u potpunosti.. ja sam imao jednog prijatelja prije iz detinjstva koji je baš ono malo dodavao što se kaže na istinu.. sedeli smo na domu tehnike pili pivo i gledali kako Dunavom prolaze brodovi, i onda je Mrle počeo da priča svoju priču ..kako je bio sa dve devojke poljuljanog morala noć prije, Kako je bilo super I kako nećemo verovati kako se sve to izdešavalo i onda je počeo da priča... Ja ležim na krevetu nećete verovati jednu hebem a druga mi pushi..lele.. samo smo se pogledali popili po guc piva i nastavili gledati brodove kako plove Dunavom.. priča je možda malo vulgarna tako da ovi ispada 18 nemojte čitati..😇

Сад је искушења више него икада!

Нису искушења само на улици, кафићу, канцеларији него и на интернету и то много већа. Да би се искушења вратила на минимум једини начин је да се вратимо у камено доба.

Нису искушења само на улици, кафићу, канцеларији него и на интернету и то много већа. Да би се искушења вратила на минимум једини начин је да се вратимо у камено доба
U pravu si što se tiče interneta da su iskušenja velika.. a za druge stvari nisi u pravu da se vratimo u kameno doba.. Nek se vrati onaj kome se vraća ..trebalo bi to da bude individualno, pa ko voli neka izvoli

Back