- Poruka
- 22.380
Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta mislis da radis?Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Kako si mislio to da izvedeš?Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?Kako si mislio to da izvedeš?
Inače, ako si nostalgičan za Srbijom i ljudima u njoj, nemoj ni da probavaš. Eventualno idi u komšiluk, ne dalje od Nemačke
Bolje idi negde u Evropu. Srećno!Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Budu, pogotovo kad odu dalje.. van Evrope, sigurno znam.Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?
Koliko godina si mlad?Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Jel si nekad živeo van Srbije?Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?
Imaš roditelje, devojku, rodbinu, ortake...Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?
I ja bih na NZOzbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?
Za tebe je bogom datI ja bih na NZ![]()
ŠtoZa tebe je bogom dat
Jezik znas
Неко због деце, породице.Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?
Заувек или само један период да зарадиш па да се вратиш?Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Čim se smeješ, znaš.
Ne znam zbiljaČim se smeješ, znaš.
УСА најбољи избор преко баре, а Аустрија и Швица у Европи....по мени. Мада с обзиром на стање у свету не би се удаљавао од Европе. Мислим да ко жели да оде преко да уштеди новац који овде не може никад треба да пожури јер не делује ми да ће проћи још много година пре него што цео свет оде у К. Генерално не би могао да живим у туђини деценијама али већ неко време размишљам да би ми најпаметније било да одем на пар година, зарадим неку кинту и купим некретнине у Србији јер ако останем никад без кредита ништа веће од телевизора нећу моћи да узмем....а и то је питање.Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Nisi čitala kad sam pre neki dan pričao o tome?Ne znam zbilja
Ne znam kako sam to propustilaNisi čitala kad sam pre neki dan pričao o tome?
https://forum.krstarica.com/threads/da-li-ste-znali-da-je-novi-zeland-feministicka-zemlja.1016440/
Ozbiljno mislim da je to zemlja za tebe.Ne znam kako sam to propustila