adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.624
To je zemlja za milionere, dakle nije za meneOzbiljno mislim da je to zemlja za tebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zemlja za milionere, dakle nije za meneOzbiljno mislim da je to zemlja za tebe.
odakle ti to?To je zemlja za milionere, dakle nije za mene![]()
Raspitaću se, mada sumnjam. Australija, on the other hand, ima užasnu imigracionu politiku te to otpada.odakle ti to?
Ide tamo sirotinja. Imam jednog ortaka koji je tamo emigrirao, legalno. Posle je skontao da je NZ suviše mali za njega pa je otišao u Australiju.
Ako znaš engleski verovatno bi našla nešto da radiš
Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
A zašto na NZ? Bolje u Wien, imaju operu.I ja bih na NZ![]()
Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Kanada više nije raj kao što je bila do prije 10ak godina![]()
Evo, svi sto su otisli vidim placuPitanje za one koji misle da odu na par godina..da zarade...ustede..i vrate se u Srb sa tim parama i tu nesko kupe/rade...
Zanima me kako oni vide taj odlazak, i sta misle da ih tamo ceka?
Gdje god da odeš, ti si stranac i uvijek ćeš biti stranac.. i tako se i odnose prema tebi. Naravno, ovim ne želim da utičem na tvoju odluku, ali..Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
nisam to pitai, znaima ma kkao vide odlazam, sta su im ocekivanja, i da li spremni da podnesu sve sto ih ceka...Evo, svi sto su otisli vidim placu
Bre, vise ni ne dolaze u Srbiju.
Sta to ima u Teksasu ili Arizoni?Amerika,samo Teksas,eventualno Arizona.Kanada nikako,a ni Australija.
Evropa-Toskana,Emilia Romanja,Azurna obala,ok,mozes London i Pariz i to bi bilo to
Normalan zivot i rad.Sta to ima u eksasu ili Arizoni?
Prvo niste bili tamo (ocigledno) a drugo ima znacajno lepsih i prosperitetnijih drzava u USANormalan zivot i rad.
Jesam bila.Prvo niste bili tamo (ocigledno) a drugo ima znacajno lepsih i prosperitetnijih drzava u USA
Sto dalje to bolje i zanimljivije i lakse se pare prave. Naravno ako volis ono uredniji zivot s manje rizika itd onda evropa.Ozbiljno razmišljam da sledeće godine krenem u proces u novi život preko bare Australija, Novi Zeland ili , pak, Kanada Vankuver. Šta mislite? Vredi li ići tako daleko? Mozda blize u Dojčland? Hvala na razumevanju i savetima.![]()
Jesam bila.
Ja sam nostalgičan. Volim Srbiju, sve moje je ovde, grobovi mojih predaka su tu. Slovenija je lepa zemlja, prelepa, ali je ipak tudja. Većina mojih poznanika su došli da ostanu, da postanu Slovenci, njihova deca to već i jesu. Ja to ne mogu.Zasto bi bilo ko bio nostalgican za Srbijom i ljudima u njoj?