- Poruka
- 83.942
Da li ste znali da je Novi Zeland feministička zemlja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je manje više i u Americi. Ali ako znamo da tamo jevreji vladaju, i ne čudi.А тек Израел, жена може да оптужи мушкартца да ју је силовао без доказа и овај иде право у затвор без суђења.
svidja mi seА тек Израел, жена може да оптужи мушкартца да ју је силовао без доказа и овај иде право у затвор без суђења.
Amerika nije, a neki bi hteli da jesteОни, Аустралија, Канада, Америка...
Што се тиче образовања, посла и појединих других ствари јесте. То што су укинули абортусе у неким државама, то је нека друга прича. Ако није могло да буде "моје тело, мој избор" када су имали ковид, не може ни да буде "моје тело, убијам бебу", тако да су се вратили мало на фабричка подешавања.Amerika nije, a neki bi hteli da jeste
Šta misliš zašto toliko histerišu od kada je Tramp izabran?Што се тиче образовања, посла и појединих других ствари јесте. То што су укинули абортусе у неким државама, то је нека друга прича. Ако није могло да буде "моје тело, мој избор" када су имали ковид, не може ни да буде "моје тело, убијам бебу", тако да су се вратили мало на фабричка подешавања.
Па зато што ће он мање више зацементирати то да право на абортус остане на државама да одлуче, а не на федералној влади. Друго, постоје приче да ће растурити одређене институције у школству које се користе као феминистичке платформе за испирање мозга и слично. Ту је онда страх да ће нестати контрацептивна средства и слично.Šta misliš zašto toliko histerišu od kada je Tramp izabran?
Што су имале секс онда? Користи кондом, пилуле и прати свој циклус.zene koje su svesne da nisu za majke se odlucuju na abortus i ne znam zasto im se zabranjuje
Prilično sam siguran da će da uradi to što je rekao u vezi školstvaПа зато што ће он мање више зацементирати то да право на абортус остане на државама да одлуче, а не на федералној влади. Друго, постоје приче да ће растурити одређене институције у школству које се користе као феминистичке платформе за испирање мозга и слично. Ту је онда страх да ће нестати контрацептивна средства и слично.
У већини, сматрам да је хистерисање чисто психо природе, и да ће мање више све да буде исто као што је било, осим тога да идеш да се караш са ким хоћеш, па онда користиш абортус као контрацептивно средство. Ја мислим да је то оно што их највише једе.
pa vole sta ceШто су имале секс онда? Користи кондом, пилуле и прати свој циклус.
Нису. Преко 96 посто је абортус коришћен као контрацепција. Док остало је било фетални проблеми, мајка је била угрожена, или у најмањем случају силовање или инцест, али то је било 0.04 посто или тако нешто.da su odgovorne znale bi da koriste zastitu
valjda muskarac treba da koristi kondom?Што су имале секс онда? Користи кондом, пилуле и прати свој циклус.
После јебања нема кајања, додуше, сад ће по америкама да буде.pa vole sta ce
ne budi prost,nije ti ovo politika.После јебања нема кајања, додуше, сад ће по америкама да буде.
Треба, наравно, али жена контролише шта улази у њу. Жена одлучује са ким им однос, мушкарац не. Жена зна за последице и поред свега рашири ноге, онда је то за размишљање.valjda muskarac treba da koristi kondom?
Било би лепо. Што мање феминизма то боље.Prilično sam siguran da će da uradi to što je rekao u vezi školstva
znaci ako ti ne kazem da stavis kondom ti nista i jos ga ne izvadis na vreme? lepoТреба, наравно, али жена контролише шта улази у њу. Жена одлучује са ким им однос, мушкарац не. Жена зна за последице и поред свега рашири ноге, онда је то за размишљање.