Ovo je zastavnik Brkušanin koji je izvadio pištolj i pucao u Novom Sadu: Ima flaster na glavi i ruku umotanu u zavoj

• Začetnik teme Začetnik teme qwwwq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa napisi nešto više o tome
Pa imao operaciju i sad pijem andol pola tablete dnevno i bisoprolol kad mi je ubrzan srcani ritam, i jedan lek za pritisak da mi uvek pritisak bude na normali , posto mi je bila zasecena plucna maramica ili pluca, pa da ne krvari ako je povecan krvni pritisak pluca..

\Jesi zadovoljan, usput bisoprolol malo ali minimalno menja percepciju , iako nije psihoaktivan lek ili psihoaktivna supstanca,ali minimalno ,svi ce ti reci da ne menja nista, ali menja malicko..

A sad ti , tvoje, rakija, droga, lekovi , familija, sve teski bolesnici jel tako ?

Pa imao operaciju i sad pijem andol pola tablete dnevno i bisoprolol kad mi je ubrzan srcani ritam, i jedan lek za pritisak da mi uvek pritisak bude na normali , posto mi je bila zasecena plucna maramica ili pluca, pa da ne krvari ako je povecan krvni pritisak pluca..

\Jesi zadovoljan, usput bisoprolol malo ali minimalno menja percepciju , iako nije psihoaktivan lek ili psihoaktivna supstanca,ali minimalno ,svi ce ti reci da ne menja nista, ali menja malicko..

A sad ti , tvoje, rakija, droga, lekovi , familija, sve teski bolesnici jel tako ?
Biće to dobro, od srca želim!:heart:

Kobre se preobratile u blavore.

1755184414471.jpeg

Nema ukoliko ga zivotno nije ugrozio.
Article 14 of the Law on the Serbian Army:
"A military person is forbidden to attend meetings of political parties in uniform and any political activity except the use of active voting rights. "
Vojno lice nema pravo da nosi oružje van dužnosti još manje da ga poteže i puca. I taj treba da i tuca kamen kao i ti

Нисте у праву

https://iask.ai/q/Srbija-vojska-civilu-du-nosti-oru-je-upotreba-napad-za-tita-lan-zakona-l4tt710

Оно што нисте навели а у овом случају је злоупотреба војске као страначкога обезбеђења

Закони србије су пуни рупа и зато треба законе написати тако да што није у закону не може да буде дозвољено
  1. Закон о Војсци Србије. [ Службени гласник Републике Србије ]
  2. Правилник о употреби силе у Војсци Србије. [ Министарство одбране Републике Србије ]
  3. Правилник о ношењу оружја и општине у Војсци Србије. [ Министарство одбране Републике Србије ]
  4. Кривични законик Републике Србије. [ Службени гласник Републике Србије ]
  5. Закон о кривичном поступку. [ Службени гласник Републике Србије ]

Нисте у праву

https://iask.ai/q/Srbija-vojska-civilu-du-nosti-oru-je-upotreba-napad-za-tita-lan-zakona-l4tt710

Оно што нисте навели а у овом случају је злоупотреба војске као страначкога обезбеђења

Закони србије су пуни рупа и зато треба законе написати тако да што није у закону не може да буде дозвољено
  1. Закон о Војсци Србије. [ Службени гласник Републике Србије ]
  2. Правилник о употреби силе у Војсци Србије. [ Министарство одбране Републике Србије ]
  3. Правилник о ношењу оружја и општине у Војсци Србије. [ Министарство одбране Републике Србије ]
  4. Кривични законик Републике Србије. [ Службени гласник Републике Србије ]
  5. Закон о кривичном поступку. [ Службени гласник Републике Србије ]
Lepo sam napisao "kad nije na dužnosti". Ovaj nije imao ni jedan razlog da bude ovde na dužnosti. Sad će žwalavko da slaže da je iz Kobri. A šta će tamo kobre, njima je dužnost da čuvaju predsednika?

Kobre kao i ostale specijalne jedinice vojske i policije su prepune kretena i imbecila koji se lože na kriminal. I ne samo da se lože nego i učestvuju u raznim kriminalnim aktivnostima. Medju njima su sve sami poltroni i ulizice koji jedva čekaju priliku da se nekome uvuku u dupe. Kad pričaju njihove priče i doživljaje čovek da pomisli da imaju 20 godina ratnih iskustva a ustvari imaju lošu obuku neke bezvezne vežbe koje nemaju smisla i parade. To su većinom sisice koje svršavaju na kriminal uz par izuzetaka koji su tu zalutali. Nesposobni su čak i da našminkaju stanje da izgledaju normalno. Cela ta komunistička vojska i policija treba da se rasformira. Džabe narod izdržava takve.

Back