- Poruka
- 82.950
Otkaz i poništavanje kompletnog staža.Štitio batinaše...vojno lice u stranačkim prostorijama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkaz i poništavanje kompletnog staža.Štitio batinaše...vojno lice u stranačkim prostorijama....
Eto jesam,samo sto nije za psihicke bolesti kako si navikao od svojih drugara i rodbine...A jes popio i terapiju ?
Pa napisi nešto više o tomeEto jesam,samo sto nije za psihicke bolesti kako si navikao od svojih drugara i rodbine...
Pa imao operaciju i sad pijem andol pola tablete dnevno i bisoprolol kad mi je ubrzan srcani ritam, i jedan lek za pritisak da mi uvek pritisak bude na normali , posto mi je bila zasecena plucna maramica ili pluca, pa da ne krvari ako je povecan krvni pritisak pluca..Pa napisi nešto više o tome
Biće to dobro, od srca želim!Pa imao operaciju i sad pijem andol pola tablete dnevno i bisoprolol kad mi je ubrzan srcani ritam, i jedan lek za pritisak da mi uvek pritisak bude na normali , posto mi je bila zasecena plucna maramica ili pluca, pa da ne krvari ako je povecan krvni pritisak pluca..
\Jesi zadovoljan, usput bisoprolol malo ali minimalno menja percepciju , iako nije psihoaktivan lek ili psihoaktivna supstanca,ali minimalno ,svi ce ti reci da ne menja nista, ali menja malicko..
A sad ti , tvoje, rakija, droga, lekovi , familija, sve teski bolesnici jel tako ?
voleo bih da takvi ljudi vode SrbijuUvek odlican Cvijetin.
uncut je toJesi skontao da Dacic opet daje kontradiktorne izjave naspram Vucica?
Nema ukoliko ga zivotno nije ugrozio.
Article 14 of the Law on the Serbian Army:
"A military person is forbidden to attend meetings of political parties in uniform and any political activity except the use of active voting rights. "
Vojno lice nema pravo da nosi oružje van dužnosti još manje da ga poteže i puca. I taj treba da i tuca kamen kao i ti
o trošku poreskih obveznikaI je li otkriveno koje sve SNS mafijase stite Kobre, ono, po sluzbenoj duznosti?
Lepo sam napisao "kad nije na dužnosti". Ovaj nije imao ni jedan razlog da bude ovde na dužnosti. Sad će žwalavko da slaže da je iz Kobri. A šta će tamo kobre, njima je dužnost da čuvaju predsednika?Нисте у праву
https://iask.ai/q/Srbija-vojska-civilu-du-nosti-oru-je-upotreba-napad-za-tita-lan-zakona-l4tt710
Оно што нисте навели а у овом случају је злоупотреба војске као страначкога обезбеђења
Закони србије су пуни рупа и зато треба законе написати тако да што није у закону не може да буде дозвољено
- Закон о Војсци Србије. [ Службени гласник Републике Србије ] ↩
- Правилник о употреби силе у Војсци Србије. [ Министарство одбране Републике Србије ] ↩
- Правилник о ношењу оружја и општине у Војсци Србије. [ Министарство одбране Републике Србије ] ↩
- Кривични законик Републике Србије. [ Службени гласник Републике Србије ] ↩
- Закон о кривичном поступку. [ Службени гласник Републике Србије ] ↩
Belokapac aaaa veoma simbolicno.Ne znam koga je samo čuvao....
https://nova.rs/vesti/hronika/ovo-j...KSWdqsD3N-qHzdjD4g_aem_fvkhp8rYohkz5CuH1XBT3Q
da ga nije bilo bagra bi lincovala ljude.Ne znam koga je samo čuvao....
https://nova.rs/vesti/hronika/ovo-j...KSWdqsD3N-qHzdjD4g_aem_fvkhp8rYohkz5CuH1XBT3Q
To pitaj Olivera Ivanovica.da ga nije bilo bagra bi lincovala ljude.
ili clanovi sns-a nisu ljudi i ne zasluzuju zivot?
Ne bi.da ga nije bilo bagra bi lincovala ljude.
ili clanovi sns-a nisu ljudi i ne zasluzuju zivot?
citao sam ja tu i lov na njih, cekanje ispred kuce, paljenje imovine i besenje o bandere.Ne bi.
Rečeno je samo jahanje, koji krug za tik tok i YouTube
Koga je cuvao pripadnik vojske Srbije i po kom zakonskom osnovu?
Nema 'obezbedjenja odredjenog lica', nego da se kaze KOJEG TO LICA?
Koga je obezbedjivao pripadnik vojske Srbije, po kom osnovu, i ko mu je izdao to naredjenje?