Policija mu presrela automobil! Ovo je snimak hapšenja Miše Bačulova u Novom Sadu (VIDEO)

Ništa bez Mile i njenog britkog megafona, al’ džaba, sad i ona prati sa tribina.
68D3D22A-D785-40C2-8856-21DDF4802AD5.jpeg

A cek hteo da optuzi Vucica za trovanje? I sta kao to bi naskodilo Vucicu? 😂😂
Vucic kaze nemam ja veze sa tim i to je to.

Ne vidim jedan nacin kako bi nekakvo trovanje naskodilo Vucicu...
Kako nema optužili bi ga da truje opozicionare kao rusi nebi ga više ništa opralo.:lol:

A možda ga ljuti što to nije njegov stil je da ubija atentatima i da davi ljude u rekama.

A cek hteo da optuzi Vucica za trovanje? I sta kao to bi naskodilo Vucicu? 😂😂
Vucic kaze nemam ja veze sa tim i to je to.

Ne vidim jedan nacin kako bi nekakvo trovanje naskodilo Vucicu...
Nije da ne bi, trovanje je već isprobavano i dospevalo je do udarnih vesti na CNN-u, al’ AV baš ima sreće sa kadrovima druge strane, prema svecu i tropar…
B0B8A22C-6217-45C0-819F-3615A5D18510.jpeg

Evo još jednog britkog zagrebačkog napisa, prosto sve vrca. Svetac i tropar, uvek idu zajedno…
Pogledajte prilog 1809832

https://www.nacional.hr/spas-u-hrva...ti-u-egzilu-mogu-traziti-politicki-azil-u-eu/
Pola prebeglo, pola navatali na deljanje bolje reći nije bilo mesta na brodu za spasavanje. Kako oni još nemaju azil odobren? Sede tamo po Hr kao gosti? Medjunarodna saradnja policije ne moze da se uhvate i pošalju nazad? Ipak to nisu Terzinjosi i Paninjosi ili ipak jesu strong blokaderosi?

Neka emisija na TV Prva. Marić, Djv, Zorana Mihajlović, Obrva i još neki. Ne gledam samo sam promenio kanal.
Zoka se već spremila da vodi pregovore oko pomirbe? Ko zna, možda čak bude isplivala kao kompromisno rešenje.
:mrgreen:

Zamislimo te pregovore, Dabrica predaje Zoki Mihajlović spisak zahteva, a Žake je sa mikrofonom u ruci drmusa za kragnu i zahteva izručenje AV njoj lično. :lol:

Pola prebeglo, pola navatali na deljanje bolje reći nije bilo mesta na brodu za spasavanje. Kako oni još nemaju azil odobren? Sede tamo po Hr kao gosti? Medjunarodna saradnja policije ne moze da se uhvate i pošalju nazad? Ipak to nisu Terzinjosi i Paninjosi ili ipak jesu strong blokaderosi?
Svaki formalni zahtev bi samo doveo AV u situaciju i da još ispadne smešan, ne bi ih Plenki izručio pa makar da je nzm šta u pitanju.

Svaki formalni zahtev bi samo doveo AV u situaciju i da još ispadne smešan, ne bi ih Plenki izručio pa makar da je nzm šta u pitanju.
Vidim da piše da su im ukinute putne isprave. Kako se vode bez lične karte, pasoša, zdravstvene knjižice makar u stranoj zemlji?

Poslednja izmena:
Vidi da piše da su im ukinute putne isprave. Kako se vode bez lične karte, pasoša, zdravstvene knjižice makar u stranoj zemlji?
Lepo, evidentiraš se u policiji i tražiš privremeni produženi boravak na osnovu političkog progona u srbiji. Vrlo brzo dobiješ ličnu kartu za strance i novčanu pomoć koja je smeštaj i 500-700 evra mesečno.

Kako to oni znaju da bi on sutra pojeo nesto pokvareno?
Kad zoves policiju uvek kazu * ne mozemo nista ako delo nije izvrseno*
Kako sad mogu
Ma koji je meni q da trazim logiku u ovoj drzavi?
nije to ništa
ja sam zvao oliciju kad je kriminal bio završen
"alo policija? da se ispita kako to PSG nije mogao da pobedi i kako je Mačva pobedila Partizan?"
spustili mi slušalicu
intituije ne rade svoj posao

Sreća da još ima savesnih građana pa je neko dojavio šta Miša teo da oće.:fdlan:
Pa dosta ste trauma imali sa lažnim topom
48h ste imali tegobe sa google spiska a osle ćuru ćuru
lažno trovanje bi bilo previše

u Indiji se nezadovoljni samospale ali na svu sreću vama to ne pada na pamet jer je stvarno

Back