Ovo je zastavnik Brkušanin koji je izvadio pištolj i pucao u Novom Sadu: Ima flaster na glavi i ruku umotanu u zavoj

• Začetnik teme Začetnik teme qwwwq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koje specijalne jedinice, koji brifing nije ti ovo Holivud.
Angažovanje pripadnika vojske ovde nema nikakvog razloga, čemu služi tolika policija?
Sve su slagali, sumnjam da je i pripadnik VS
Brifing ili objasnjenje operacije na koju ides, neki odnos izmedju komande i tebe kao operativca...

Koje specijalne jedinice, koji brifing nije ti ovo Holivud.
Angažovanje pripadnika vojske ovde nema nikakvog razloga, čemu služi tolika policija?
Sve su slagali, sumnjam da je i pripadnik VS
Ko zna, par puta su pricali da postoje jedinice pri policiji koje su vojno zavedene, nemam pojma ali su tako rekli prilikom rada na poligonu ili na terenu...Ko zna sta je to formalno ,na TV doduse, da li u dozvolite da se obratimo ili prilikom nekih vezbi..

Znaci i vojska je siptarska sto znaci da ce mi moramo ovo sve da zavrsimo.
Ne znam za vojsku , ali policijske jedinice bi trebalo da se same proveravaju da li su svi bas iz Srbije ili ih ima i KOSOVE policajskih jedinica...to bi trebalo da urade medju sobom, jer nije bez veze ono sto se suska, a cim ja cujem da se suska, to nije bez veze...

Nisam cuo za vojsku , ali postoji suska za policijske spec jedinice...
Jasno je da su suske da medju tzv policijskim spec jedinicama ima huligansko kriminogenih hrk jedinica...jos je tu organizaciono veljko i hrk...naravno i Vucic bez licne karte..

Ali je stvarno lepo sto je zastavnik izašao u javnost i njegov nadređeni Gljivica i što su sve lepo priznali. Doći će momenat kada će biti pozvan da objasni sta je radio i koga je štitio u prostorijama jedne kriminalne organizacije koja baca kamenje i ispaljuje pirotehniku na gradjane. Ovakvo đubre više ne sme da priđe uniformi vojske Srbije.

Ne znam za vojsku , ali policijske jedinice bi trebalo da se same proveravaju da li su svi bas iz Srbije ili ih ima i KOSOVE policajskih jedinica...to bi trebalo da urade medju sobom, jer nije bez veze ono sto se suska, a cim ja cujem da se suska, to nije bez veze...

Nisam cuo za vojsku , ali postoji suska za policijske spec jedinice...
Jasno je da su suske da medju tzv policijskim spec jedinicama ima huligansko kriminogenih hrk jedinica...jos je tu organizaciono veljko i hrk...naravno i Vucic bez licne karte..
Njihovo ponasanje sve govori da to nije srpska policija niti vojska.

To je ono , kad se dugo policija drzi po strani i gledam svoja posla, nema nemacke sekundarne provere...
Ono sto vidite u svakom filmu , prodje ulaz u nemacki objekat a onda ga neki vojnik ili oficir usput propita nesto sto moze da bude kontrolna prica da li je sve ok, da li je on ko treba da bude i slicno...
Traktori i kamioni dolazili u BG bez saobracajnih tablica, hladno , jedinice se pojave , bez da lokalna milicija zna koje su , nije to pitanje ko koga kontrolise i ko je nadredjen ili nadlezan, vec ko zna ko je ko..
Ne znam kako da vam objasnim a da ne ofiram stvari kako se radi...ali jedno je nadleznost nad nekom teritorijom u nekom trenutku neke jedinice, a drugo je legitimisanost i poznavanje ko ti je na terenu...do u dugme ko je..

Ono kada se revolucionari na tastaturi ufuraju da ce oni nekoga progankati i postavljati mu pitanja.
Kada padne zvaljo dolazi novi lik koji nastavlja njegovim stopama.I litijum ce kopati taj novi ako ne stigne da zabije lopatu Vucic.

Stara DB žvaka.

Ali ne, nije svejdno ko je na vlasti. I ne, nisu svi isti.

Stara DB žvaka.

Ne, nije svejdno ko je na vlasti. Ne, nisu svi isti.
Nisam ni rekao da su svi isti.
Svi su razliciti samo sto niko nikada nece voditi srpsku politiku kao sto nije ni kroz istoriju.Mi smo mali i ima da slusamo,ako ne slusamo
Sada ce da padne samarcina....
E-play

Svi su razliciti samo sto niko nikada nece voditi srpsku politiku kao sto nije ni kroz istoriju.

Opet priča iz poznate kuhinje. Netačno.

Male države moraju da pažljivo plivaju kroz političke igre velikih i moćnih, naravno, ali je prostor izmedju, koji velike i moćne ne zanima, ogroman. I u tom prostoru svaka vlast bira kakvu će politiku voditi.

Back