Volim čuti tako dobre vijesti.Ovdje zena od 48 neki dan rodila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim čuti tako dobre vijesti.Ovdje zena od 48 neki dan rodila.
Ima i ta mjesta. I njemu očito na neki način odgovara da se desavaju neke drame. Možda se tako osjeća živ.cim on moze da tolerise i trpi sve ono..onda ni on nije bolji od nje..isti su..i uzivaju u takvoj vezi
Nije... Probali smo. Sustina je da meni on treba a ja njemu. Iz kojih razloga..? . To samo dobar psihijatar može utvrditi.pa sustina ove veze je seks i to od samog pocetka. Mesec dana apstinencije i veza bi propala.
I ja to vjerujem, ali nikad me nije pustio da odem i kad sam pokušavala, a ni ja nikad u stvari nisam htjela otići.14 godina ste u vezi koju si opisala..meni to lici da ste oboje mazohisti kada mozete da u takvim okolnostima budete zajedno..
kazes da si svesna sebe i svojih gresaka..pa onda stavi tacku na tu vezu za sva vremena i ako ga voliš,daj tom coveku malo prostora i slobodu
da nadje drugu zenu i nastavi zivot bez problema ovakve vrste ..verujem da ce i tebi tada biti bolje
A ja sam mislila da me to u privuklo k njemu, ali izgleda nije, nego potreba da ga "popravim". Da bude nježan i osjećajan.znam zašto si postala užasna, nedostaje ti sex. ali pravi sex. ne ona verzija u kojoj okrećeš oči ka plafonu i brojiš zalepljene komarce nego se treseš od orgazma po rihteru.
eto ti recept.
Istina,Boga mi.Nemoj da te negativci sjebu.Volim čuti tako dobre vijesti.![]()
HahaE samo mi još to fali![]()
koliko imas godinaOtkucao...
Čitala sam to.Kada je veza ovisnička,onda nema ni izbora, a bez izbora nema slobode a bez slobode svega nema ni ljubavi
40koliko imas godina
odlicno..ostaje samo da primenisČitala sam to.
pa jos bi trebala da mozes da rodis. Nisu to neke godine
Eto, a ja nisam mogla da ovisim ni dan14 godina u vezu tolko nisu trajale sve moje do sad+brak

necu ni ja s veze je svrsenoEto, a ja nisam mogla da ovisim ni dan![]()
Ja ne mogu i da ocunecu ni ja s veze je svrseno
sve se moze kad se oce moraces izic iz zonu konforaJa ne mogu i da ocu![]()
A i koj ce kur matorim ljudima ista![]()
rekoh i da hocusve se moze kad se oce moraces izic iz zonu konfora
sve ce ti vise trebat vezivanje a tacno vrijeme za to ni ne postojiKad se nisam vezivala na vreme necu vala ni sada![]()
Nece sigurno trebatisve ce ti vise trebat vezivanje a tacno vrijeme za to ni ne postoji