Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa znaš šta, kad gledaš glasače, obične ljude, kao ti i ja...ne možeš tako da trpaš u istu vreću. Isto kao što su radikali dobili nove glasove od ljudi koji su oštećeni i imaju zamerke ovom režimu, a ne zato što podržavaju radikalsku politiku i program, tako neko i podržava Čanka, jer tu vidi rešenje neke svoje životne muke, a što nema veze sa separatizmom, kriminalom i sl.

ne kontash me najbolje... manjine su manjine.. svaki covek ima pravo glasa i moze da glasa za crnog djavola ako mu se oce... propagandna kampanja je jedno a kriminal nesto drugo a podrivanje drzave nesto potpuno trece. i to ne rade glasaci vec odredjeni ljudi i njihovi placeni asistenti koji to sprovode.

posto sam inace glasao za grobara, [na forumu] a ovaj pametno izgubio [moj utisak] red je da kazem
bravo majstori, svaka cast, vase su prognoze bile tacne.
i samo da dodam da se stidim sto sam glasao za rodjenog gubitnika
ps. i vise nikada necu glasati za SRS, osim u slucaju da puste onog pa....

Cestitam demokratama na pobedi.

Ja sam se jos u proslom krugu odlucio za radikale, jer su zapravo jedino sto je ostalo od opozicije u ovoj demokratskoj drzavi. Glasao bih ja i za nekog drugog, ali nije u ponudi.

Sada samo jos da Pastoru i Canku damo Vojvodinu na raspolaganje, Ugljaninu Sandzak, a Albancima njihovu ilirsku postojbinu, pa da platimo DS-ov racun...

1000 evra ili nista? Bedan narod, hebi ga, daj sta das. Videcemo i to...

Citiracu jednog anonimusa

http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/glas-javnosti-11-01-2008/cesid-tadic-pobedjuje-uz-podrsku

" Sat, 12/01/2008 - 02:49 — Anoniman

Mozhe li se glasati preko poshte? Albanci sa Kosova che glasati za Tadicha 700000 glasova plus 1800000 glasova iz Srbije to su 2.5 MIL. glasova . Tako che on biti presednik Srbije i Kosovo che biti nezavisna i onako posle nedelju dana.POSLJEDNI POKLON OD ALBANACA. Biche vam gore ako hochete da vratite KiM."

I ja sam se kleo u 5. oktobar, ali znam da nisam mislio na ovo.

Pozdrav svim gastarbajterima, manjinama, aktivistama i poltronima od retrogradnog, nacionalistickog, fasistickog srpskog biraca, a svima ostalima, kao i sebi, zelim sve najlepse u demokratskom mraku.

Поносна Србијо,
Осам година си гледала како ти се копа рака, а након овога вечерас буди спремна да те ЖУТИ ГРОБАРИ баце у њу. Покопаће те увијену у чаршав и закопаће те да ти се ни обележја да ту лежиш не зна.

Поносна Русијо,
Учи на основу овога да се клониш лажне демократије германских пљачкаша. Своје непријатеље уклони пре него што добију могућност да се појаве. Спаси сву Православну браћу у Европи и буди светло нове Византије.
Ti si bah tuzan, nema razloga.
Ja sam bila pretuzna, a onda sam shvatila, vreme onih koji su prvo za Srbiju pa sve ostalo, dolazi.
Centralna Srbija i Kosovo, najvise procenta dali su upravo Nikolicu.
Odlucile su nacionalne manjine, ni to nije strashno.

Raduj se sto smo dobili preko 2. miliona glasova, i, tiha voda breg roni...

Ja cestitam pobedu, ali cekam:)
Ako nista drugo, Tadic je stariji od mene dvadeset godina, po zakonu prirode......osim ako me zgazi sinobus:wink: dakle, polako...

Jos jednom, moje cestitke, iskreno priznajem da mi je BILO jako tesko, vise nije.

Nabrojala sam razloge, i znam da bi se sva krivica svalila na Nikolica, to bi me vise ubilo nego ovih sto hiljada razlike u glasovima...

Glavu gore, drugar:)

Norma
naravno da mnogo zavisi od radikala, vraćam se onoj dilemi, da li opšte žele da vladaju
rešiti se Šešelja, unormaliti komunikaciju (Tomislav Nikolić večeras za 10)
i uvesti u vrh stranker sveu krv
pa neće Nikolić valjda 2013 opet
ja znam mnogo pametnih i sposobnih radikala
:shock: :shock: :shock:
Neverovatno !! Pa ovaj forum je ''prštao'' od pisanija demokrata kako su radikali seljoberi, žive u vukojebinama, neobrazovani, nepismeni, retardi.... Odkud ovakva drastična promena?

Čestitam BT na pobedi. Želim da se on, njegov izborni štab i celokupni DS zamisle. Pobedio je jedva, tesno. Pola Srbije je za njega a druga polovina za suprotnu opciju. Ostaje utisak da je pobedu izvojevao ''na silu''..... kampanja prepuna uterivanja straha biračima.....kao da će biti smak sveta ako pobedi Nikolić. Kampanja koja je pokazala previše ne demokratije. Pobedi ''svojim kvalitetima'', njih ističi u prvi plan....a ne strahom. DS mora da siđe sa oblaka i da bude samokritičan. Mnoge birače su izgubili, ovakva tesna pobeda pokazuje koliko su loši. Zato gospodo, prvo što morate da uradite je da se menjate.... na bolje.

Sviđa mi se korektan, fer i kulturan nastup obojice kandidata nakon ovih izbora, obostrano uvažavanje i poštovanje ostvarenih rezultata. Praznik za oči. Još kad bi se sve stranke, svi političari tako ponašali i u političkom životu, parlamentu.....kad bi svi malo više i malo bolje sarađivali u interesu Srbije......sve bi bilo mnogo, mnogo bolje u ovoj zemlji. Ostaje da verujemo u to.

Eee, vidiš, hoću da i ti PUTUJEŠ po svetu, upoznaješ nove ljude, vidiš kako žive drugi ljudi i da je svet i tamo negde a ne samo ispod tvoje šljive! :D

Marina, seko, da je tebi tako fino kao sto kazes da jeste, ne bi se ti zamlacivala demokratskim aktivizmom po Srbiji.

Pa meni je san da otperjam tamo preko, pa da me boli Q za politiku do kraja zivota i da budem glup sto ne znam ko mi je predsednik drzave kao svaki normalan Amerikanac.

posto sam inace glasao za grobara, [na forumu] a ovaj pametno izgubio [moj utisak] red je da kazem
bravo majstori, svaka cast, vase su prognoze bile tacne.
i samo da dodam da se stidim sto sam glasao za rodjenog gubitnika
ps. i vise nikada necu glasati za SRS, osim u slucaju da puste onog pa....

Kad kazes "grobar" mislis li na one koji sahranjuju mrtve, ili?
E, vidis, ja ne znam je li taj "grobar" licno kopao rake mrtvima, sahranjivao ih, a ako jeste, u mojoj Srbiji se taj covek zove ukopnik, i vrlo je poshtovan od rodbine preminulog.

Drugacije je kad neko sahranjuje ZIVE ljude, a preko 2. miliona glasova za tog, kako ga zovete, "grobara", respetkuj.

I, nisi ti glasao za njega, nema sanse.

Malo iskrenosti nije na odmet, jer, ja priznajem da sam tesko podnela, a bilo bi mi lakse da je razlika bila veca, recimo nekih pola miliona ljudi......I to, dok mi neko stariji i pametniji ne rece ono sto upravo pisem, svako zlo ima svoje dobro, i zlo i dobro, isplivace vrlo brzo, koliko za koji dan...

Dakle, igraj fer i poshteno, ako je moguce, naravno:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back