panther
Aktivan član
- Poruka
- 1.588
A kod nas svi voze extra kola, svi imaju markiranu garderobu, kod nas droge nema ma milina........Bordeli,crveni fenjeri,droga,rasprodaje bofl robe,polovni automobili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kod nas svi voze extra kola, svi imaju markiranu garderobu, kod nas droge nema ma milina........Bordeli,crveni fenjeri,droga,rasprodaje bofl robe,polovni automobili
ČESTITAM SVIMA NAMA POBEDU!!!!
SKINUĆE NAM VIZE!!!
Eee, vidiš, hoću da i ti PUTUJEŠ po svetu, upoznaješ nove ljude, vidiš kako žive drugi ljudi i da je svet i tamo negde a ne samo ispod tvoje šljive!![]()
Eee, vidiš, hoću da i ti PUTUJEŠ po svetu, upoznaješ nove ljude, vidiš kako žive drugi ljudi i da je svet i tamo negde a ne samo ispod tvoje šljive!![]()

Jedva cekam Sensation 2009 na ajaxovom stadionu,idem bez cekanja u redu za vizu.

8-)8-)8-)8-)8-)Pa znaš šta, kad gledaš glasače, obične ljude, kao ti i ja...ne možeš tako da trpaš u istu vreću. Isto kao što su radikali dobili nove glasove od ljudi koji su oštećeni i imaju zamerke ovom režimu, a ne zato što podržavaju radikalsku politiku i program, tako neko i podržava Čanka, jer tu vidi rešenje neke svoje životne muke, a što nema veze sa separatizmom, kriminalom i sl.
"Spuscavah se ja na vase uze, umalo se uze ne pretrze!"
Obisavsi CELU EVROPU, meni je ipak najlepse ispod MOJE SLJIVE!
ne kontash me najbolje... manjine su manjine.. svaki covek ima pravo glasa i moze da glasa za crnog djavola ako mu se oce... propagandna kampanja je jedno a kriminal nesto drugo a podrivanje drzave nesto potpuno trece. i to ne rade glasaci vec odredjeni ljudi i njihovi placeni asistenti koji to sprovode.
Jedva cekam Sensation 2009 na ajaxovom stadionu,idem bez cekanja u redu za vizu.

Ok, al ni Evropa nije ceo svet....Nego- neka ti bude. Ja nemam ništa protiv da ti sediš ispod svoje šljive, te i od tebe očekujem da i ti nemaš ništa protiv da ja putujem...

Ti si bah tuzan, nema razloga.Поносна Србијо,
Осам година си гледала како ти се копа рака, а након овога вечерас буди спремна да те ЖУТИ ГРОБАРИ баце у њу. Покопаће те увијену у чаршав и закопаће те да ти се ни обележја да ту лежиш не зна.
Поносна Русијо,
Учи на основу овога да се клониш лажне демократије германских пљачкаша. Своје непријатеље уклони пре него што добију могућност да се појаве. Спаси сву Православну браћу у Европи и буди светло нове Византије.

:shock: :shock: :shock:Norma
naravno da mnogo zavisi od radikala, vraćam se onoj dilemi, da li opšte žele da vladaju
rešiti se Šešelja, unormaliti komunikaciju (Tomislav Nikolić večeras za 10)
i uvesti u vrh stranker sveu krv
pa neće Nikolić valjda 2013 opet
ja znam mnogo pametnih i sposobnih radikala
posto sam inace glasao za grobara, [na forumu] a ovaj pametno izgubio [moj utisak] red je da kazem
bravo majstori, svaka cast, vase su prognoze bile tacne.
i samo da dodam da se stidim sto sam glasao za rodjenog gubitnika
ps. i vise nikada necu glasati za SRS, osim u slucaju da puste onog pa....

Ti si bah tuzan, nema razloga.
Nabrojala sam razloge, i znam da bi se sva krivica svalila na Nikolica, to bi me vise ubilo nego ovih sto hiljada razlike u glasovima...
posto sam inace glasao za grobara, [na forumu] a ovaj pametno izgubio [moj utisak]