Ovde možete da čestitate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa tih 100.000 nije nikakva velika razlika...cak sta vise...sada treba biti mudar,i voditi politiku,tako da ni tih drugih maltene 50% glasaca ne oseti da je demokratija vladavina tj,tiranija vecine...koja u ovom slucaju broji 100.000 na 2 mil.
ljudi koji su glasali za radikale,glasali su jer su u promenama koje nastaju ostali uskraceni a mnogo sto sta....ajvise standard
konkretno,ljudi koji su malo slabijeg obrazovanja,ili sa obrazovanjem,ali manjkom srece,ili veza da udju u neku dobru firmu,nikako nemogu biti odusevljeni pobedom tadica...jer demokrati ce definitivno pomoci srbiji da udju u evropu...tu nema sta.....ali tu najvise blagodeti toga oseca,da kazem,gradska.urbana.skolovana japi omladina....srednja sprema,zanatlije i tako ti...mogu da se slikaju u toj evropi...
definitivno se radujem pobedi tadica...ipak se krenulo nezaustavljivo napred...standard je osetno porastao.....kupuju se kola,masine za es,frizxideri...nije to vise nikakva ni nauka ni muka kupiti...znaci,neki zivotni standard je mnogo bolji.....zato se radujem sto je tadic pobedio....ali sa druge strane...nesmemo zmureti i okretati glavu na probleme koje u tom sistemu imaju nase komsije...kojih je isto maltene koliko i nas....i kojima moramo pomoci da se tih problema rese,i da i oni vide napredak i ekonomsku buducnost koju mi vidimo

Kad kazes "grobar" mislis li na one koji sahranjuju mrtve, ili?
E, vidis, ja ne znam je li taj "grobar" licno kopao rake mrtvima, sahranjivao ih, a ako jeste, u mojoj Srbiji se taj covek zove ukopnik, i vrlo je poshtovan od rodbine preminulog.

Drugacije je kad neko sahranjuje ZIVE ljude, a preko 2. miliona glasova za tog, kako ga zovete, "grobara", respetkuj.

I, nisi ti glasao za njega, nema sanse.

Malo iskrenosti nije na odmet, jer, ja priznajem da sam tesko podnela, a bilo bi mi lakse da je razlika bila veca, recimo nekih pola miliona ljudi......I to, dok mi neko stariji i pametniji ne rece ono sto upravo pisem, svako zlo ima svoje dobro, i zlo i dobro, isplivace vrlo brzo, koliko za koji dan...

Dakle, igraj fer i poshteno, ako je moguce, naravno:)

A pa ti ne znas za novi zakon o radu koji je u pripremi? Po novom zakonu ce samo pristalice Radikala raditi na groblju. Kao indijske kaste! Profesija ce se prenostiti s kolena na koleno :D

Meni bi iskreno bila cast i zadovoljstvo da usluzim takvu elitu :lol:

Ja sam bila pretuzna, a onda sam shvatila, vreme onih koji su prvo za Srbiju pa sve ostalo, dolazi.
Centralna Srbija i Kosovo, najvise procenta dali su upravo Nikolicu.
Odlucile su nacionalne manjine, ni to nije strashno.
Ето, ту је она ваша грешка о којој стално говорим.

Зашто и даље, и увек, узимате себи право да по ставу према радикалима мерите патриотизам? И жељу за добром Србији.

Откуд су "одлучиле мањине"?

Имају ли гласови национални предзнак?

Зар није - СВАКИ глас био равноправан?

Зар стварно мислиш да су за Тадића гласали само они који желе лоше Србији?

Да није управо - супротно? Да већина људи овде својој земљи жели добро?

Iako mi je večeras pao kamen sa srca što smo izbegli veliko zlo i sramotu,nema mnogo razloga za slavlje zbog ovakvih rezultata. Nadam se da će Boris Tadić konačno shvatiti stanje ozbiljno i početi sa poslom jer sledeće izbore teško da će dobiti na račun straha i panike.

Nabrojala sam razloge, i znam da bi se sva krivica svalila na Nikolica, to bi me vise ubilo nego ovih sto hiljada razlike u glasovima...

Glavu gore, drugar:)

Slazem se za ovo u vezi odgovornosti. Iskreno, ja sam mislio da ce Tomi namerno prepustiti taj vruc krompir.

Jel ovo znači da nam je svima jasno da sudbina Kosova ne zavisi, ili vrlo malo zavisi, od osobe koja obavlja predsedničku funkciju?

I, usput mislim da nije tačno ovo o manjinama, ove izbore su odlučili apstinenti.

posto sam inace glasao za grobara, [na forumu] a ovaj pametno izgubio [moj utisak] red je da kazem
bravo majstori, svaka cast, vase su prognoze bile tacne.
i samo da dodam da se stidim sto sam glasao za rodjenog gubitnika
ps. i vise nikada necu glasati za SRS, osim u slucaju da puste onog pa....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
a,znači. ti si taj ""maler"" pa je zato grobar izgubiJJo:-D
ako je tvoj glas bio presudan, onda HVALA TI DOBRI PRIJATELJU:!::!::!:

Slazem se za ovo u vezi odgovornosti. Iskreno, ja sam mislio da ce Tomi namerno prepustiti taj vruc krompir.

Vidish:)
Mislimo isto, jer, sve bi se svalilo na njega, ovako, dobio je mnogo, nece izgubiti nista.
Mislim da je Kostunica najveci gubtinik ovih izbora,i to mi je zao, ali, samo donekle.
Sad ce biti ucenjivan od DS-a, hoce li moci izdrzati, i je li mu to kazna sto je odbio koaliciju s Radikalima, sto je onako grdno potkacio Nikolica u Skupstini?
Hoce li sada radikali koji imaju toliko broj glasova hteti s njima u koaliciju?!
Ne znam...jer, i pored svega, ja poshtujem Koshtunicu, pogresno je procenio, obilo mu se o glavu, naredni dani ce mnogo toga izbaciti na povrshinu....

ovo je, ipak, pametan narod. ziveli :lol:

fireworks_animated_black_background_large.gif

p.s. spasi srbiju i ubij se....kosht........:lol:

da mi je samo da vidim vucicevu facu....:lol:

Jel ovo znači da nam je svima jasno da sudbina Kosova ne zavisi, ili vrlo malo zavisi, od osobe koja obavlja predsedničku funkciju?

I, usput mislim da nije tačno ovo o manjinama, ove izbore su odlučili apstinenti.

Otkud znash?!
Vojvodina ima najvise nacionalinih manjina, a tamo je Tadic dobio.
U svakom slucaju, ko god je odlucio, neka je.
Svako ima pravo glasa, pravo odluke i pravo opredeljenja.

Pobedu:-D

može i azbučnim redom:

**Hunter**, *BILJA*, @666@, ACA FACA, adem_ks, Akimoto, Alekasandar3, AltinaBoy, andrijana.1, Anjica89bgd, Astral-Blade, ¤VandaL¤, Baja_mali-Knindza, Balthasar, BanBanDzinaBiH, bebeto, blajburg, bokiRS, Boris Barbika, car Nemanja, CULIN, dacahim, darth_squirrel, deki011, Dellboy011 Govnojedovic, deseta dimenzija, DiDiTi, dipl0, Disabled, Divac035, djollleee, Donqihote, Dostanna, draganc, DragonR, drazex, El Caballero, ema k, fatcat, florijan mesecar, fosilvaso, friedrich, Global DJ, GroficaR, GruberBG, GSM doctor, Gucanin, Igor_S., Infostud, Inspector, ivam91, J A, Ja sam klon!, JABUCHILO, jbobi21, jedite_kod_Joa, JEKA021, JekaiGeorge, Jelena_BG, Jeremija, jeremijabg, Jerry Ropero, Jerry Ropero 252, jojo63, Jorgovanka, José Luis Torrente, kalama, kaludjer11, karabinjer, KninGrad, kolubara63, Kopakabana, kosta1703, kristina 8, kuliakan, Kulkiver, Lacibg, Last Samurai, lazar M, lazase, le_piaf*, limanII, ludishinter, MachackNS, Manic Street Preacher, Maradona Lazic, marklis, marko47, mar_comm, medozarr, Mico bilder, Mike41, mikica_, miksa, Milan_ns, milenkos, Minaqua, minjoz, minos, misha1, mvcom, narog11, Nastasja5, Nastjenka, Neko_novi, nemanja24, nenadbiosiupravu, nin2, no_problem, ogi..., ogic, OnCar, opanak, ophelia, OrangeC, OrthodoxCelt, Pa šta?, paola, Peaceful, pedjaza, penelopa.m, Pepeo, Pera Pekar, picololeone, Placebo75, pons, Rasha1, RebeccaBg, rexD, risim, robocap, Rocco S, s.dragan67, saladin, saladin119, SANDRINAbg, sbs_force, sceliano, scot, Secikesa, Seven of Nine +, Shljokica TS!!!, silver_lady_89, Skijasica, Slav_x, Slobodance, SlonceIsBack, Sopocanac, spakiley, Spencer, spenser, srkijacasu, ssashaa, Strela, sumadinac17, SuperDjordje, svedok-saradnik, SVIM SRCEM, T-x, The Edge, toma_ns, Tomic Toma, Truman, UbicaDecijegaLica, uhip, Ved_Ran, VelikiMedur, vlada1987, Vladanlive, Vockica*DF*, vujadin, Wasil, Waterfall, William Adama, xamux, yioim, zarkus, zeljkov020, zike, Zilot cacanski, zixy, Калуђер-Mark Dobermann, Победоносцев, Н и к о л а, Никола, СРБ, Сварог, Теодул, Чабар, Шалом, вождовац, дрињача, Ијар, Бели Зека, Лукашенко
buahhahha(sageov sarkazam ,naravno)ajde strelo,paola,biljo,lukasenko i slični da se pisemo 2013

Novi Sad: Boris Tadic ~60%; Tomislav Nikolic ~38%. Vojvodina definitivno demokratska. Posle dugog vremena sam ponosan sto sam Vojvodjanin. Mislili smo ranije da ce drugi da sve uradi umesto nas, a mi da ostanemo u toplim domovima. Maja Gojkovic je zato i pobedila u Novom Sadu. Bili smo medju najgorima. Ali se na ovim izborima vidi sta je Vojvodina. Najjaci smo. Cestitke Beogradu i svim ostalim glasacima sirom Srbije sto su glasali za demokratiju.

Medjutim, Tomislav Nikolic je pokazao velicinu. Bez ikakve rezerve zelim da mu cestitam. Vecina radikala je bila za to da se ne priznaju izborni rezultati, ali ja niti jednog trena nisam sumnjao da ce Tomislav Nikolic uraditi pravu stvar. Priznao pobedu Borisa Tadica bez zadrski, otvoreno. Svaka cast. Vise ga postujem posle ovoga. To je put kojim SRS treba da ide i ici ce uveren sam.

I na kraju, glasao sam za manje zlo. Sada slavim, ali znam da cu gutati knedle za koji dan kada ponovo na videlo bude izbila Tadiceva nesposobnost. Ali sta je tu je. Srbija nije spremna da zna tacno za sta glasa. Nece biti jos dugo, ali ce i taj trenutak jednom doci. Do tada nemamo puno izbora

Cheers

Pobedu:-D

može i azbučnim redom:

**Hunter**, *BILJA*, @666@, ACA FACA, adem_ks, Akimoto, Alekasandar3, AltinaBoy, andrijana.1, Anjica89bgd, Astral-Blade, ¤VandaL¤, Baja_mali-Knindza, Balthasar, BanBanDzinaBiH, bebeto, blajburg, bokiRS, Boris Barbika, car Nemanja, CULIN, dacahim, darth_squirrel, deki011, Dellboy011 Govnojedovic, deseta dimenzija, DiDiTi, dipl0, Disabled, Divac035, djollleee, Donqihote, Dostanna, draganc, DragonR, drazex, El Caballero, ema k, fatcat, florijan mesecar, fosilvaso, friedrich, Global DJ, GroficaR, GruberBG, GSM doctor, Gucanin, Igor_S., Infostud, Inspector, ivam91, J A, Ja sam klon!, JABUCHILO, jbobi21, jedite_kod_Joa, JEKA021, JekaiGeorge, Jelena_BG, Jeremija, jeremijabg, Jerry Ropero, Jerry Ropero 252, jojo63, Jorgovanka, José Luis Torrente, kalama, kaludjer11, karabinjer, KninGrad, kolubara63, Kopakabana, kosta1703, kristina 8, kuliakan, Kulkiver, Lacibg, Last Samurai, lazar M, lazase, le_piaf*, limanII, ludishinter, MachackNS, Manic Street Preacher, Maradona Lazic, marklis, marko47, mar_comm, medozarr, Mico bilder, Mike41, mikica_, miksa, Milan_ns, milenkos, Minaqua, minjoz, minos, misha1, mvcom, narog11, Nastasja5, Nastjenka, Neko_novi, nemanja24, nenadbiosiupravu, nin2, no_problem, ogi..., ogic, OnCar, opanak, ophelia, OrangeC, OrthodoxCelt, Pa šta?, paola, Peaceful, pedjaza, penelopa.m, Pepeo, Pera Pekar, picololeone, Placebo75, pons, Rasha1, RebeccaBg, rexD, risim, robocap, Rocco S, s.dragan67, saladin, saladin119, SANDRINAbg, sbs_force, sceliano, scot, Secikesa, Seven of Nine +, Shljokica TS!!!, silver_lady_89, Skijasica, Slav_x, Slobodance, SlonceIsBack, Sopocanac, spakiley, Spencer, spenser, srkijacasu, ssashaa, Strela, sumadinac17, SuperDjordje, svedok-saradnik, SVIM SRCEM, T-x, The Edge, toma_ns, Tomic Toma, Truman, UbicaDecijegaLica, uhip, Ved_Ran, VelikiMedur, vlada1987, Vladanlive, Vockica*DF*, vujadin, Wasil, Waterfall, William Adama, xamux, yioim, zarkus, zeljkov020, zike, Zilot cacanski, zixy, Калуђер-Mark Dobermann, Победоносцев, Н и к о л а, Никола, СРБ, Сварог, Теодул, Чабар, Шалом, вождовац, дрињача, Ијар, Бели Зека, Лукашенко

fireworks_animated_black_background_large.gif

i tako...
ipak se neshto drugo dogodilo :)
vishe srece sledece decenije ( i pameti);)

anyway, cheers :lol:

Dakle, poštovane kolege žuti ČESTITAM NA POBEDI VAŠEG KANDIDATA.

Čestitam iz razloga što je to učinio i Toma Nikolić, čiji izborni štab je došao do rezultata sličnih CESIDovima. Drago mi je da su radikali ostali pošteni i da se na njihove ocene uvek može osloniti.

Posebno moram da naglasim da je i Tadić održao kratak ali možda najbolji govor u poslednjih nekoliko meseci. Pobednički govor, naravno, ali u kome je bio sasvim skroman i vrlo realan u tome da ga ova pobeda uz razliku od "svega" stotinu hiljada glasova obavezuje da u budućnosti više poštuje suparničku stranu i njihove potrebe i poglede. Obećao je u tom smislu da će u najskorije vreme razgovarati sa suparnikom. Nadam se da to nije samo retorika. Kao što se već dugo nadam, smatram da je hitno potrebno smanjiti tenzije i doći do jače Srbije.

Toma je takođe bio uljudan, čestitao Tadiću, i obećao da će s druge pozicije raditi na onome što je obećavao u kampanji.

Čestitam vam još jednom, i nadam se da ćete razumeti da ćemo se "ćerati još" :lol:

Otkud znash?!
Vojvodina ima najvise nacionalinih manjina, a tamo je Tadic dobio.
U svakom slucaju, ko god je odlucio, neka je.
Svako ima pravo glasa, pravo odluke i pravo opredeljenja.

Pa ne znam, pretpostavljam na osnovu povećane ukupne izlaznosti, a ne znaš ni ti da su manjine odlučile. Nije valjda da je u Vojvodini toliki procenat manjina? U NS, odjednom?

Nisu samo radikali Srbi, u pravu je Norma, sa tim se stvarno preteruje.

Posebno hoću da pohvalim Žarkovića koji me je svojim komantarima na RTS-u pomalo iznenadio. Prijatno, naravno. Mislim da su njegove ocene cele kampanje, pobede i rezultata (obojice) zaista ono što i ja mislim. Često se ne sžaem s onim što misli ali ovoga puta me je oborio s nogu. :lol:

Naravno Laci.......ceracemo josh,ajde bre sta se odma palite.Zar niste navikli na radikalske provokacije...:D.

Cestitamo na pobedi, koja je cista ko suza.Nema lazi nema prevare.Naravno i da su madjari i ostale NACIONALNE MANJINE nashi gradjani i da ih treba postovati, bez obzira ko je na vlasti.Pozdravljam moje prijatelje iz Pazara i Subotice.

Posebno hoću da pohvalim Žarkovića koji me je svojim komantarima na RTS-u pomalo iznenadio. Prijatno, naravno. Mislim da su njegove ocene cele kampanje, pobede i rezultata (obojice) zaista ono što i ja mislim. Često se ne sžaem s onim što misli ali ovoga puta me je oborio s nogu. :lol:

pa mora da se slozi jer je shvatio da ce sve odluke u skupstini od sad da budu sa vecinom :)

Ето, ту је она ваша грешка о којој стално говорим.

Зашто и даље, и увек, узимате себи право да по ставу према радикалима мерите патриотизам? И жељу за добром Србији.

Откуд су "одлучиле мањине"?

Имају ли гласови национални предзнак?

Зар није - СВАКИ глас био равноправан?

Зар стварно мислиш да су за Тадића гласали само они који желе лоше Србији?

Да није управо - супротно? Да већина људи овде својој земљи жели добро?

El Commandante, manjine su odlucile ne zato sto mrze Srbe, nego sto njima ide u korist. Nemam ja zabluda po tom pitanju.
Npr. iako mi covek donekle ide na nerve nekim svojim stavovima, mogu reci da je Pastor bio prilicno fer, jer je covek pred Tadica postavio otvoreni ultimatum,pa ko voli nek' izvoli.
Muslimani, a i ne samo oni, iz Sandzaka ce podrzati DS zbog Rasima. Njihov covek, sta tu ima. Ali je taj isti Rasim jedan od glavnih zastitnika drzavnih interesa u Sandzaku i samo zbog njega tamo nema separatizma u toj meri kao na Kosovu.
O motivima Roma necu ni da komentarisem, jer su oni postali srpski pandan americke afro-populacije, koja ce se pozivati na rasizam i diskriminaciju gde god joj bude zaskripalo.
U takvoj situaciji, prosecnom Srbinu ostaje samo da sebi polomi obe noge i smesti se u invalidska kolica, da bi i on mogao da se pozove na neku diskriminaciju, kada mu stvari ne idu po planu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back