OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je ovo krajnje nepristojno s tvoje strane. Nakon mog iskrenog izvinjenja ti si se nasao da sudis da li je moje izvinjenje iskreno ili ne. Znaci da mozes da citas misli i srca ljudi? Treba stvarno da te bude stid Onisifore. Opet, to je tvoj karakter i tvoja licnost.

Da li si ti osetio potrebu da se izvines nekome i da li si to uradio? Nebrojeno puta si mene i ostale Jehovine Svedoke uvredio ovde na forumu, ili mozda porices to?

:hvala:

Dobro, Stajiću, hajde da završimo ovu diskusiju.
Ovo jeste tema koja se zove Otvoreni dijalog i predviđena je, između ostalog, i za to da ljudi na kulturan način raščiste razmirice. Ali ... uvrede padaju i sa jedne, i sa druge strane. Za svađu su potrebne najmanje dve osobe, zar ne?

Nemojte se uzajamno vređati. Važi za sve.

I sad ću možda da vas zaprepastim :lol:, ali moram da citiram proroka Muhameda:
Najslađa je gruba reč, kad hoćeš drugom da je kažeš, pa je progutaš.

e i meni fali macak:(
sta si mu radio kad je pobegao?:think:

Veruj mi da mu nisam uradio baš ništa.Doživljavao sam ga kao deo samog sebe ovde na ''krsti''.Moraću malo da se raspitam kod onih koji se u ovu komp.tehnologiju razumeju kako bih saznao ŠTA je moglo da se dogodi mačku.Svaki post mi je nekako prazan bez njega. Moram videti da li postoji ikakva mogućnost da se mačak...vrati.Pozdrav.
icon39.gif

Veruj mi da mu nisam uradio baš ništa.Doživljavao sam ga kao deo samog sebe ovde na ''krsti''.Moraću malo da se raspitam kod onih koji se u ovu komp.tehnologiju razumeju kako bih saznao ŠTA je moglo da se dogodi mačku.Svaki post mi je nekako prazan bez njega. Moram videti da li postoji ikakva mogućnost da se mačak...vrati.Pozdrav.
icon39.gif
meni je macak bio ekstra. i ne znam kako je mogao nestati ako je bio deo posta:confused:
bas si me sad zainteresovao, provericemo to:)

zna se ko se pridarzava morala :) a ko ne :)

ne morate mi persitati :aha:

Gospođice pošto izneste istinu ili neistinu ,o kojojo nema diskusije jer Bog i Volj njegova su bespogovorni ,onda Vaše reči netreba da brane Vas nego istinu Božiju, a Vi ne želite da stanete verom svojom iza reči Vaših,što znači da smatrate da niste izrekli volju Oca našeg.,i da je Vaša vera u Reč Njegovu slaba

Ne gospođice ,Vi znate da mene ne možete pokolebati u veri,jer Vaša lična vera nema snagu Oca u sebi,da ima nebi sebi dali ime besmrtna=neumrla samim tim ste pokazali da ne verujete u Vaskrsenje Gospodovo i naše

ajte nemojte lupati molim vas:)

upravo ovom izjavom ste pokazali da ne znate osnovu vaskrsenja...

pa upravo oni koji vaskrsavaju na nebo dobijaju besmrtnost..

toliko o vasem neznanju :)

a moj nick je simbolican i meni znaci :)

i sta vi znate o mojoj veri.... da joj sudite?

i sta vas briga za moju veru

ja verujem u Bozju rec i jedinog zivog Boga Jehovu

a vi u mrtve bogove i idole

i jos mi drzite predavanja o veri

:aha:

Jerohinac ako trazis Feliksa evo ti ga :)

sacuvala sam ga
felix.gif

bye :cao:

mozes koristiti ovaj kod za feliksa ili ga staviti u tvoj neki album

evo :aha:

Koliko se meni čini, slika je obrisana, a i meni se posebno sviđao Felix koji šeta ispod svakog posta :)

Ja sam ga postavio na drugi image hosting servis, pa ćemo videti da li će ga oni obrisati :think:

373016-Felix_the_.gif

Postavio sam ga na ovaj sajt:

http://www.imageox.com/

Nadam se da ga neće obrisati.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back