OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro, dosta je bilo.
jelena je uvredila stajica, stajic je uvredio jelenu.
svi smo shvatili kakvo misljenje imate jedno o drugom
ne pada mi na pamet da komentarisem icije zivotne izbore, sam cu vas podsetit da je vredjanje drugih korisnika zabranjeno.

Ja tebe nisam uvredila,ti mene jesi...i zašto putem pp?
Razmisli o tome.
Završila sam svaku diskusiju sa tobom..kulturno i kontrolisano.

Draga Jelena, neizmerno mi je žao što sam ti naneo strašnu uvredu i nazvao te jadnicom preko PP poruke. Neće se više ponoviti.

Zaista izvini, iskreno mi je žao.

Hvala i pozdrav, Dragutin.

Draga Jelena, neizmerno mi je žao što sam ti naneo strašnu uvredu i nazvao te jadnicom preko PP poruke. Neće se više ponoviti.

Zaista izvini, iskreno mi je žao.

Hvala i pozdrav, Dragutin.

Nešto mi govori da ovo Dragutinovo izvinjenje i nije baš najiskrenije. A, i inače sam se na ovom forumu uverio da se oni ni ne kaju kad uvrede nekog. Valjda misle da "Jehovin narod" ima pravo na to.
Ako je kod mene ikada i postojala bilo kakva simpatija prema Js, posle ovih diskusija sa njima (ne samo između mene i njih, nego još i više između drugih forumaša i njih) je potpuno iščezla. A, vidim da je to utisak i većine ljudi koji su iole pratili ono što oni pišu po ovom forumu.

Ја навијам за Јецу...:)

I ja...i Ja...
icon39.gif

Nešto mi govori da ovo Dragutinovo izvinjenje i nije baš najiskrenije. A, i inače sam se na ovom forumu uverio da se oni ni ne kaju kad uvrede nekog. Valjda misle da "Jehovin narod" ima pravo na to.
Ako je kod mene ikada i postojala bilo kakva simpatija prema Js, posle ovih diskusija sa njima (ne samo između mene i njih, nego još i više između drugih forumaša i njih) je potpuno iščezla. A, vidim da je to utisak i većine ljudi koji su iole pratili ono što oni pišu po ovom forumu.

:cmok2:

Ima, ima....

Back to Religion, molim vas. :)

Borče,kada si već tu da te pitam nešta.Da li ti je poznato šta je prouzrokovalo da mi nema ''mačka'' na svim starijim postovima gde se je nalazio.Da li je to ''moralo'' tako ili je neka viša sila u pitanju.O čemu se tu radi...

P.S.A onom ko ti nešta znači u životu ponekad možeš da šapneš...
"Ne volim te zbog onoga što jesi, već zbog onoga što sam ja kad sam pored tebe." Gabrijel Markes Pozdrav.
icon39.gif

Borče,kada si već tu da te pitam nešta.Da li ti je poznato šta je prouzrokovalo da mi nema ''mačka'' na svim starijim postovima gde se je nalazio.Da li je to ''moralo'' tako ili je neka viša sila u pitanju.O čemu se tu radi...

P.S.A onom ko ti nešta znači u životu ponekad možeš da šapneš...
"Ne volim te zbog onoga što jesi, već zbog onoga što sam ja kad sam pored tebe." Gabrijel Markes Pozdrav.
icon39.gif

Ne znam. Primetila sam da nema tvog Feliksa (koji mi je vrlo simpatičan).
Ne verujem da je do foruma.

p.s. Znam. :)

Mislim da je ovo krajnje nepristojno s tvoje strane. Nakon mog iskrenog izvinjenja ti si se nasao da sudis da li je moje izvinjenje iskreno ili ne. Znaci da mozes da citas misli i srca ljudi? Treba stvarno da te bude stid Onisifore. Opet, to je tvoj karakter i tvoja licnost.

Da li si ti osetio potrebu da se izvines nekome i da li si to uradio? Nebrojeno puta si mene i ostale Jehovine Svedoke uvredio ovde na forumu, ili mozda porices to?

:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back