STAJIC
Aktivan član
- Poruka
- 1.624
Iskreno receno drago mi je da niko od vas muskih ne navija za mene jer tu ne bi bila cista posla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da je ovo krajnje nepristojno s tvoje strane. Nakon mog iskrenog izvinjenja ti si se nasao da sudis da li je moje izvinjenje iskreno ili ne. Znaci da mozes da citas misli i srca ljudi? Treba stvarno da te bude stid Onisifore. Opet, to je tvoj karakter i tvoja licnost.
Da li si ti osetio potrebu da se izvines nekome i da li si to uradio? Nebrojeno puta si mene i ostale Jehovine Svedoke uvredio ovde na forumu, ili mozda porices to?
![]()
, ali moram da citiram proroka Muhameda:Iskreno receno drago mi je da niko od vas muskih ne navija za mene jer tu ne bi bila cista posla.
![]()

e i meni fali macak
sta si mu radio kad je pobegao?![]()

meni je macak bio ekstra. i ne znam kako je mogao nestati ako je bio deo postaVeruj mi da mu nisam uradio baš ništa.Doživljavao sam ga kao deo samog sebe ovde na ''krsti''.Moraću malo da se raspitam kod onih koji se u ovu komp.tehnologiju razumeju kako bih saznao ŠTA je moglo da se dogodi mačku.Svaki post mi je nekako prazan bez njega. Moram videti da li postoji ikakva mogućnost da se mačak...vrati.Pozdrav.
![]()

Ви и даље избегавате да кажете које су то религије и њихови верници аморалниJerohinac ako trazis Feliksa evo ti ga![]()
sacuvala sam ga![]()
bye
mozes koristiti ovaj kod za feliksa ili ga staviti u tvoj neki album
evo![]()

Jerohinac ako trazis Feliksa evo ti ga![]()
sacuvala sam ga![]()
bye
Nemaš pojma koliko si me nočas učinila srećnim....Ja sam koristio dva neka druga koda za mačka ali preko kojih mačak nikako nije hteo da se šetka po ''krsti''.A sa ovim kodom od tebe evo ga onako živahnog...
![]()
A i za tebe...![]()

Evo ko navija za mene moja seka besmrtna.![]()
Ti si dovoljna, ne mogu da te zmene svi ovde na forumu!
![]()
zna se ko se pridarzava moralaВи и даље избегавате да кажете које су то религије и њихови верници аморални
a ko ne 

zna se ko se pridarzava moralaa ko ne
ne morate mi persitati![]()

ne nego me ne zanima razgovor sa vama![]()
Ne gospođice ,Vi znate da mene ne možete pokolebati u veri,jer Vaša lična vera nema snagu Oca u sebi,da ima nebi sebi dali ime besmrtna=neumrla samim tim ste pokazali da ne verujete u Vaskrsenje Gospodovo i naše

Jerohinac ako trazis Feliksa evo ti ga![]()
sacuvala sam ga![]()
bye
evo![]()

a ko ga to stalno brise
Postovani,
imam jedno pitanje u vezi obicaja pri krstenju.
Da li po obicaju samo kuma kupuje poklon onome koga krsti ili i krsteni kupuje poklon kumi?
Unapred hvala!