Bratjo i sestre,
PEGAZ JE BANOVAN!
Posto mi je ispod dostojanstva da me samo iskljuce, napravio sam privremeni nalog da bih se sa vama civilizovano rastao.
Najverovatnije me necete vise videti ovde, a razlog je diskriminacija po verskoj osnovi. Nema potrebe da se oko toga siri prica, jer forum ocigledno funkcionise kao i Srbija - svako tumaci i (ne) primenjuje Zakon kako hoce, ali hteo sam da znate osnovni razlog.
S obzirom da ja zivim u Grckoj (
i sam sam poreklom Grk) nisam navikao da razmisljam na robovlasnicki nacin, nego kao i svi Grci, slobodu cenim iznad svega, a posebno slobodu veroispovesti. S obzirom da je forum grubo sekularan (bas kao i Srbija - na stetu Pravoslavlja), smatram da sam otvorenim temama i svojim postovima dovoljno duhovno doprineo ucesnicima foruma a i vama, mojim prijateljima.
Zelim vam sve najbolje, ni na koga se ne ljutim

, a nadam se da se i ovde postuje logika "ne kaznjavaj dva puta za isto delo". Ja sam banovan, pa prema tome mislim da je izmedju mene i supermoderatora "cist racun" i duga ljubav, bar sa moje strane.
Pozdravljam vas sve,
znam da sam mnoge nehoticno uvredio i ovim putem ih molim da mi oproste, jer verujte, stvarno sam zeleo da sa sobom donesem iskljucivo pozitivnu klimu.
Molim vas,
nemojte me pominjati po zlu, jer ja vise od ovoga i ne mogu da uradim.
Molicu se za sve Srbe da se sto pre vrate veri, jer za 4 godine Srbija ce imati VELIKIH problema, ali o tome ne zelim ovde da pricam!
ZBOGOM!
ΗΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!