- Poruka
- 203.852
Počeli naši da stavljaju gejeve u kavez? To je demokratija? Hoće li im i neke trakice nabaviti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da biju?...valjda...ne znam...
Za Beograd se ne za ni koliko stanovnika ima, ali se tacno znna koji je stanovnik ***** ( a valjda i lezbejka).
Zanimljivo je meni ( zanimljivo bi bilo i za psihijatriju da se malo pozabavi ovim mrziteljima pedera. Ima tu neki zayeb. Samo muskarci drndaju o homoseksualcima,
muskarcima,, mrze ih iz dna duse, ali bi ih jako zanimalo da udju u pederske klubove , mozda malo i uzivaju, onanishu izvecerii u tajnosti.
A pazi ovo:
u tom delu grada je i autobuska tanica,, zeleznickka stanica, prostitucija, droga na svakom koraku, alii nasim sugraDZanima smeta da t bude i neki
zatvoren klub za homoseksualce![]()
ovakve teme se plasiraju kao prst u oko javnosti da se skrene paznja od kosova i metohije!
ovo jednostavno treba ignorisati i fokusirati se na aktivnosti u cilju spasa kosova i metohije

e vala baš...ajmo izbor za ime gej naselja..
dupegrad, lizopuš, karaguzište, donje prkno, gornja spodoba, bitranslezgejevica, lizište, pušanovci, buljovo, nakazovo, boliguz, hemoroid city, donji pederluk, novi čereč guz...
Dobro, tu ima i uvredljivih naziva, ali sam se na neke odvalio od smejanja 
јел се то прави нека педерска аутономна област![]()
Dobro, tu ima i uvredljivih naziva, ali sam se na neke odvalio od smejanja
![]()
pa nešto kao NDH....samo NDP...nezavisna država pederska...ili ja nisam dobro shvatio, ne drži me za reč...informacija nije proverena i nemam link ka "dozvoljenim" novinama da citiram..
- - - - - - - - - -
hemoroid city nije uvredljiv naziv, ne razumem...kad usrećiš ili nasmeješ jednog čoveka to je za mene uspeh..meni draže nego tebi...
To mi je najjače 
Ako ja, kao strejt ez erou (straight as arrow) poželim ući, kako na ulazu znaju da nisam gej?

notorna istina! taj procenat ljudi (homoseksualci) sustinski ne moze nista da uradi u drustvu, ukoliko im se ne posveti paznja.Notorna glupost.
Šta da gledam? Žene sa viškom muških hormona i muškarce s manjkom istih. 
u vezi naslova - ne znam da li je to zakonski moguce, ograniciti ulaz samo onima koji se svidjaju gazdi, pa i da su ******??? naravno da nikada necu da odem tamo, ali mi zvuci fasisticki.
ja bih to prijavio komunalcima pa meka oni trljaju glavu sa prederima

E baš šteta što me neće pustiti da udjem...Šta da gledam? Žene sa viškom muških hormona i muškarce s manjkom istih.
![]()

pa ja gde god da odem, nikad ne gledam u druge goste. inace, u pederaju je extra provod, cesto odem
ps strejt zene pustaju![]()

Što si išla, išla si, ili menjaj opredeljenje ili počni da razmišljaš o poseti strejt klubovima.![]()

pa idem ja i u strejt, mada ovo sto se pise nema mnogo veze sa mozgom. tacno je da ni sada ne pustaju strejt osobe u gej klubove, sem ako ne dolazis sa nekim prijateljem. muskarci koji su strejt ni sada ne mogu da udju i to je to. i jedni i drugi su krivi zbog toga![]()
Počeli naši da stavljaju gejeve u kavez? To je demokratija? Hoće li im i neke trakice nabaviti?
A sto se potresate oko toga? Zar niste bili protiv toga da paradiraju na ulici? Hteli ste da svoju sklonost sacuvaju za sebe. Pa eto, u tom kutku ce biti i to ostvareno. U cemu je problem?
polna i patriotska diskriminacija.Verovatno ce morati ustavni sud da se oglasi povodom toga