Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Beograd se ne za ni koliko stanovnika ima, ali se tacno znna koji je stanovnik ***** ( a valjda i lezbejka).

Zanimljivo je meni ( zanimljivo bi bilo i za psihijatriju da se malo pozabavi ovim mrziteljima pedera. Ima tu neki zayeb. Samo muskarci drndaju o homoseksualcima,
muskarcima,, mrze ih iz dna duse, ali bi ih jako zanimalo da udju u pederske klubove , mozda malo i uzivaju, onanishu izvecerii u tajnosti.

A pazi ovo:
u tom delu grada je i autobuska tanica,, zeleznickka stanica, prostitucija, droga na svakom koraku, alii nasim sugraDZanima smeta da t bude i neki
zatvoren klub za homoseksualce:zcepanje:

Draga glavnogradovka, da ti pojasni jedan lalo nešto...prirodno je u ljudskoj vrsti da muškarac ima dominaciju kad je razmnožavanje u pitanju...znači, neki hormoni rade, on spopadne ženu, žena širi noge i nastaje život...zato muškarci reaguju kad im neko radi o guzi...

Sex sa zaštitiom je najblaži oblik devijacije , ali ne podrazumeva gubljenje suštine...samo uvodi kontrolu..
Onanisanje je genocid, slažem se, ozbiljna devijacija...i to nije dobro ali se to radi u privatnoj izvedbi u solo varijanti...tako da nema toliko uticaja na društvo
Homoseksualizam najviše odstupa od suštine jer podrazumeva sex isključivo iz zadovoljstva a pri tom se insistira na promociji istog, bez ikakve prirodne mogućnosti produženja vrste...ranijih godina je to okarakterisano kao bolest, ta odluka je promenjena..neću to komentarisati..no, u poslednje vreme je aktuelna reč "održivo"...e pa homoseksualizam nije održiv i generalno udara na život..kao takav po meni je destruktivan i ekspanuje u periodima velikih kriza civilizacija gde se pojavljuju i prostitucija koja služi da zadovolji najniže porive nesposobnih ljudi, narkomanija kao bežanje od stvarnosti, alkoholizam i sll...još nešto...Kada se neka muška osoba oseća kao žensko, to nije "mainstream" stanje...to je meni isto kao kad ja pomislim da sam evoks i da sam izglasan za glavnog duločkog šabana,,,,samo što će u mom slučaju dijagnoza biti psihoza ili šizofrenija, a u ovom drugom če neko vikati da je to vrhunac civilizacije i otvorenosti uma...po meni opet, to je jedno duboko nezadovoljstvo sobom i bežanje u neki izmišljen lik, u ovom slučaju ženu..
DRaga moja, našim sugradjanima smeta i prostitucija i narkomanija i nasilje...ali isti ti koji ne leče društvo od tih pojava aktivno utiču na dodatnom oboljevanju..i tu nastaje nezadovoljstvo...tema je gej klub, zato mislim da bi moderatori sklonili bilo koji post koji enma veze sa temom, btw, čitaj pravilnik...
Bi varijanta se opet svodi na čisto fizičko iskustvo, tako da po meni narušava vrednosti civilizacije kojoj pripadamo kao što to čine i razuzdane žurke pune dorge alkohola i strejt sexa,,.,.,.da se razumemo...ako postoji neko zlo u strejt okruženju, ne može se prenebregnuti zlo sa druge strane uz izgovore da toga ima "i kod vas"...

Poslednja izmena:
ovakve teme se plasiraju kao prst u oko javnosti da se skrene paznja od kosova i metohije!
ovo jednostavno treba ignorisati i fokusirati se na aktivnosti u cilju spasa kosova i metohije

Notorna glupost.
Postavljač teme je sagledao i taj aspekt, po bednom broju ljudi na protestu i reakcijama zaključio da će Srbi od Eu pre odustati radi pederluka nego izdaje i prodaje teritorije.

јел се то прави нека педерска аутономна област:dontunderstand:

pa nešto kao NDH....samo NDP...nezavisna država pederska...ili ja nisam dobro shvatio, ne drži me za reč...informacija nije proverena i nemam link ka "dozvoljenim" novinama da citiram..

- - - - - - - - - -

:hahaha: Dobro, tu ima i uvredljivih naziva, ali sam se na neke odvalio od smejanja :ok:

hemoroid city nije uvredljiv naziv, ne razumem...kad usrećiš ili nasmeješ jednog čoveka to je za mene uspeh..meni draže nego tebi...

pa nešto kao NDH....samo NDP...nezavisna država pederska...ili ja nisam dobro shvatio, ne drži me za reč...informacija nije proverena i nemam link ka "dozvoljenim" novinama da citiram..

- - - - - - - - - -

hemoroid city nije uvredljiv naziv, ne razumem...kad usrećiš ili nasmeješ jednog čoveka to je za mene uspeh..meni draže nego tebi...

Dupegrad i Karaguzište :hahaha: To mi je najjače :super:

To je poremecaj svesti,bolest koju su gay psihijatri u USA okrenuli u "razlicitost".Svaka bolest je razlicitost od zdravog,suprotnost.
Meni licno oni ne smetaju,ali kad svoje provokacije nazovu paradom "ponosa" i javno provociraju na ulici, onda mi dodje da iskocim iz koze.To znaci da treba da se stidim i izvinjavam im se sto nisam gej.E,pa onda radi motka.

Notorna glupost.
notorna istina! taj procenat ljudi (homoseksualci) sustinski ne moze nista da uradi u drustvu, ukoliko im se ne posveti paznja.
a paznja na njih se dozirano i tendenciozno pomera uvek kada se dogadjaju neke krupne promene u drustvu!
sustinski, i kada bi se tako nesto otvorilo - ako bi bilo mediijski izignorisano - zatvorilo bi se za mesec-dva dana! zar ne?

u vezi naslova - ne znam da li je to zakonski moguce, ograniciti ulaz samo onima koji se svidjaju gazdi, pa i da su ******??? naravno da nikada necu da odem tamo, ali mi zvuci fasisticki.

ja bih to prijavio komunalcima pa meka oni trljaju glavu sa prederima

To pravilo postoji u diskotekama, barem zadnjih 40 godina, ali i raznoraznim klubovima, barem 300 godina unazad.
Ocigedno da ne citas Engleze inace bi znao da to nije nista neobicno.
Uostalom postojalo je do pre tridesetak godina nepisano pravilo da za crnce i pse ulaz nije dozvljen sada je malo obrnuto,
ali se sve svodi na isto.
Nego koji qrtz tebe to sve zanima?

Što si išla, išla si, ili menjaj opredeljenje ili počni da razmišljaš o poseti strejt klubovima. :lol:

pa idem ja i u strejt, mada ovo sto se pise nema mnogo veze sa mozgom. tacno je da ni sada ne pustaju strejt osobe u gej klubove, sem ako ne dolazis sa nekim prijateljem. muskarci koji su strejt ni sada ne mogu da udju i to je to. i jedni i drugi su krivi zbog toga :)

Beograd je svet !!!!

Treba od Beograda napraviti centar sex tuizma i balkanski Bankok ili makar balkansku Kalkutu - tako cemo steci veliki prestiz i ugled u svetu i napokon prekinuti stigmu kojoj smo izlozeni od nasih zapadnih prijatelja i saveznika !!!

Doci ce zima , pravicemo sneska , bice i Srbija slobodna ko Ceska !!! :sanke:z:dm5:

Počeli naši da stavljaju gejeve u kavez? To je demokratija? Hoće li im i neke trakice nabaviti?

Vi'š... Mogli bi da se navataju para od tog pičovanja. Ups... Čipovanja.
Inače te "trakice" su jako IN...
Sećam se prošle godine, mladi strančići koji su posle EXIT-a došetali da vide i čari Bg-a su svi imali "narukvice" tipa kereće ogrlice protiv buva.
Dal im je to predstavljalo ulaznicu, 'bem li ga ali su svi koji su mi rekli da su bili i tamo imali

Klasicna diskriminacija heteroseksualnih ljudi :)

A zamislite kada bi mi normalni zabranili pederima i lezbejkama ulazak bilo gde - zato sto su to sto jesu. Digla bi se pederska kuka i motika ,a ne bismo mogli da zivimo na forumu od komentara Blajbingera, kami83, Kroasana, Machony-ja i ostalog forumskog gej lobija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back