Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Mislim da u Novom Sadu ih ima vise, makar procentualno...
I ja isto mislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da u Novom Sadu ih ima vise, makar procentualno...

A sto se potresate oko toga? Zar niste bili protiv toga da paradiraju na ulici? Hteli ste da svoju sklonost sacuvaju za sebe. Pa eto, u tom kutku ce biti i to ostvareno. U cemu je problem?

to im Tadic ne bi dozvolio
Lozinka je vazelin.
100.000 fegeta i lezbosa zivi u Bg![]()
Тадић би им дао још већи простор.
Divna vest, makar jedno mesto u ovoj drzavi punoj namrgodjenih ljudi koje ce da siri ljubav![]()
E, pa nisu oni džaba sebe nazvali gay, ali mi je jako sumnjivo ovo zatvaranje u geto. Više od decenije hoće da javno i ponosno prošetaju, a sad u kutak ulaze sa lozinkama, šiškama, karanfilima u reveru, ....
Како могу тих двеста хиљада ел џи би ти индивидуа + најављени гости из иностранства да стану у тај ћумез од триста квадрата?
Биће нагурани као сардине.
Како могу тих двеста хиљада ел џи би ти индивидуа + најављени гости из иностранства да стану у тај ћумез од триста квадрата?
Биће нагурани као сардине.

Са хрватским акцентом улазиш аутоматски.
U kom delu ulice je ta Morava? Bliže Zelenom vencu ili niže prema "Tesli" i porodilištu?

E, pa nisu oni džaba sebe nazvali gay, ali mi je jako sumnjivo ovo zatvaranje u geto. Više od decenije hoće da javno i ponosno prošetaju, a sad u kutak ulaze sa lozinkama, šiškama, karanfilima u reveru, ....

Mada su jadni kada ostare.