Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidis se na slici,zagrlio si rodjaka i masete rucicama:hahaha:
Немам рођака у Француској, али леп је Тријанон, Французи су мађарској делегацији дали зелене столице, врло гостољубиво, мада су на сликама исти прилично ускисли, баш ме чуди откуд то?
:cepanje:
:tambalamba:

Немам рођака у Француској, али леп је Тријанон, Французи су мађарској делегацији дали зелене столице, врло гостољубиво, мада су на сликама исти прилично ускисли, баш ме чуди откуд то?

Pitaj ove domace profesionalne srbe kada im se spomene kosovo:hahaha:

Zasto ne naprave neki gay city, da bude prvi grad u Svetu gde su svi gay :D
To bi bila turisticka atrakcija.

Toliko napustenih sela, a toliko gey-eva, mogli bi od neke selendre da naprave grad i da se sav pederluk drzave i regiona tu sliva.
Nazovu mesto - Gejovica
Ko god provali da je gay, seli u Gejovicu.

:D

Odlična ideja. Samo, ima tu jedan mali problem. Bolesnici vole egzibicionizam. Njima nije interesantno ako svoj poremećaj ne poturaju drugima pod nos.

А у поставци тријанонског музеја с посебно хумористичким освртом се спомиње доцнија појава Хорти Миклоша адмирала без морнарице у држави без мора....
Pa?...Palis se na Hortiku? Dobices propusnicu za taj klub,ne brini..;)

136738d1365046111-juicy-doubles-tribute-hazard-sexy-ass-girls-00021.jpg

:whistling:

Uh... bre! Kao bombona... :balavi:

Gay lobi je kriv za to..neki derpe izigrava Kalimera;)
А што једноставно не пробаш да отвориш тему својим речима?
Мсм оно склопиш две какве такве реченице па шта ти Бог да, а не овде мало, мало па попијеш мае герић у вугла.
Видиш како се ја дирљиво бринем о теби.

Мсм ЛГБТ цутак уместо да се отвори специјализовани центар за лечење те психолошке малформације.
Сад кад вУЧКо повуче фондове из ЕУрупе то би било џабака.
Да се и гејевско питање реши.

Važno da se pare troše na poremećene ličnosti.
A to što svakog dana 500 ljudi ostane bez posla nije važno.

Mislim da tim LGBT-ovcama treba radna terapija.

А што једноставно не пробаш да отвориш тему својим речима?
Мсм оно склопиш две какве такве реченице па шта ти Бог да, а не овде мало, мало па попијеш мае герић у вугла.
Видиш како се ја дирљиво бринем о теби.

Nasli su cinkarosa..to je neko iz trece srbije..
treca srbija.jpg

Ма срамота, ја лично немам ништа против њих, али нисам дужан да гледам како се љубе 2 мушкарца у сред парка,данас ја сутра моје дете,нека то брате раде између својих 4 зида зашто људима намећу своју сексуалност?
Al' zato ti ne smeta da vidis momka i devojku kako se ljube, iako je to takodje (vodeci se tvojim kriterijumom) nametanje necije seksualnosti drugima?

После их називају хулиганима,нису они хулигани то је народ који је схватио да кад нас власт већ не чује кад им се лепо културно жали па да мора да узме , да 'простите, говњиву мотку па да бије.
Nije to nikakav narod, vec gomila klinaca i nedozrelih osoba zatrovanih fasistickom ideologijom. I da, jesu huligani. To su isti oni koji ce prebiti bilo koga samo ako im se hoce. Ako to nisu huligani, onda ta rec gubi svaki smisao.

Бедна, невероватна и права педерска лаж и измишљотина - али уопште ме не чуди јер лично Дачић и СПС стално промовишу педерастију, декларисана педерчина им је и у Главном одобру - комунистички болесници.

Dacic promovise homoseksualnost? Kako? Tako sto je zabranio Paradu pravdajuci se "prevelikim bezbednosnim rizikom"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back