Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.522
Ti razgolićeni da ćutiš.
Ostrvo![]()
Не свиђа ти се мој аватар?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti razgolićeni da ćutiš.
Ostrvo![]()
Не свиђа ти се мој аватар?
za brazil iskreno ne znam, ali u nemackoj i razvijenim zemljama gej parada nema neke veze sa pravima... to je vise skup koji se organizuje radi zabave/provoda koliko ja znam... I NIKOME NE SMETA.
ali svejedno, to nema veze sa balkanom gde homosexualci jesu diskriminisani

Јесте напредовала,али медицина и даље хомосексуалност не сматра за нешто нормално.
Ti razgolićeni da ćutiš.
Ostrvo![]()
Морам бре.
Не знам да л' пратиш тематику али ја не могу уопште цице да наватам. Виде онај аватар и беже, једна каже "чича де ти је коса", друга "види каки је зелен ко леш", трећа "овај умро још пре сто песет година" и уопште не дође до акције.
Морам мало да подмладим изглед и стајлинг, сад кад се врате геј колеге да их питам за тај ботокс и како да се отворим у струку итд, а аватар сам већ дотерао.
Možda bi se Citadeli svideo , ali nema je već dugo.Njoj se sviđa svako ko je protiv SrbaKad je to bilo ? Najbolje stvari de se dešavaju u gluvo doba...moraću ovde da pređem u treću smenu
Pa gde ti je taj zgodni frajer? Mene je dočekao ovaj okupator. Doduše, nasmejan je i pruža ruku (valjda prijateljstva), ali znamo se dobro...
Slabo ćeš ti šta da uhvatiš na ovaj avatar.Možda bi se Citadeli svideo , ali nema je već dugo.Njoj se sviđa svako ko je protiv Srba

U zlo doba. Koincidira sa dolaskom na forum jednog kolege, mada se on poziva na crnu hroniku.
Ма имао сам тог неког заводника младог, али Ненси ме испсовала најужасније да личим на Шиптара и Црногорца па сам у очају прешао на овог евроатлантског партнера... не знам више шта да радим![]()

Samo nemoj najslavnijeg Srbina u svetu posle Tesle da staviš ,onog sa naslovnihh strana GQ i Vogue, to ti domaće žene nikad ne bi oprostile i skroz bi te raščerupale.Ма имао сам тог неког заводника младог, али Ненси ме испсовала најужасније да личим на Шиптара и Црногорца па сам у очају прешао на овог евроатлантског партнера... не знам више шта да радим![]()

Da otvorimo konkurs za tvoj avatar? Da svaka stavi sliku koju bi volela da gleda?![]()
Ok. Biće kako Pikolina odluči.Уф што ја не волим ту демократију... ја сам више за нека аутократска решења.
Ко? Ко?? Аца Лукас?
Уф што ја не волим ту демократију... ја сам више за нека аутократска решења.

Ко? Ко?? Аца Лукас?
.

Čula sam da su jako posesivni kad se zaljube.