Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морам бре.

Не знам да л' пратиш тематику али ја не могу уопште цице да наватам. Виде онај аватар и беже, једна каже "чича де ти је коса", друга "види каки је зелен ко леш", трећа "овај умро још пре сто песет година" и уопште не дође до акције.

Морам мало да подмладим изглед и стајлинг, сад кад се врате геј колеге да их питам за тај ботокс и како да се отворим у струку итд, а аватар сам већ дотерао.

za brazil iskreno ne znam, ali u nemackoj i razvijenim zemljama gej parada nema neke veze sa pravima... to je vise skup koji se organizuje radi zabave/provoda koliko ja znam... I NIKOME NE SMETA.
ali svejedno, to nema veze sa balkanom gde homosexualci jesu diskriminisani

pa ni ovde nikome ne smetaju popovi ******.
ili možda smetaju, ali ljudi ne žele da ulaze u suštinu stvari. :lol:

na balkanu je dosta toga diskriminisano, poređenje vam je idiotsko... sve to ima političku pozadinu. zavisno da li zemlja članica eu ili ne, u razvoju ili pred bankrotom, u tranziciji... tako se i deklarišu po pitanju kojekakvih sloboda 'izražavanja'.

Ti razgolićeni da ćutiš.
Ostrvo :(

Kad je to bilo ? Najbolje stvari de se dešavaju u gluvo doba...moraću ovde da pređem u treću smenu

Морам бре.

Не знам да л' пратиш тематику али ја не могу уопште цице да наватам. Виде онај аватар и беже, једна каже "чича де ти је коса", друга "види каки је зелен ко леш", трећа "овај умро још пре сто песет година" и уопште не дође до акције.

Морам мало да подмладим изглед и стајлинг, сад кад се врате геј колеге да их питам за тај ботокс и како да се отворим у струку итд, а аватар сам већ дотерао.

Pa gde ti je taj zgodni frajer? Mene je dočekao ovaj okupator. Doduše, nasmejan je i pruža ruku (valjda prijateljstva), ali znamo se dobro...

Slabo ćeš ti šta da uhvatiš na ovaj avatar. :lol: Možda bi se Citadeli svideo , ali nema je već dugo.Njoj se sviđa svako ko je protiv Srba

Pa gde ti je taj zgodni frajer? Mene je dočekao ovaj okupator. Doduše, nasmejan je i pruža ruku (valjda prijateljstva), ali znamo se dobro...

Slabo ćeš ti šta da uhvatiš na ovaj avatar. :lol: Možda bi se Citadeli svideo , ali nema je već dugo.Njoj se sviđa svako ko je protiv Srba

Ма имао сам тог неког заводника младог, али Ненси ме испсовала најужасније да личим на Шиптара и Црногорца па сам у очају прешао на овог евроатлантског партнера... не знам више шта да радим :(

U zlo doba. Koincidira sa dolaskom na forum jednog kolege, mada se on poziva na crnu hroniku.

Ма имао сам тог неког заводника младог, али Ненси ме испсовала најужасније да личим на Шиптара и Црногорца па сам у очају прешао на овог евроатлантског партнера... не знам више шта да радим :(

Ako je Nensi rekla da je šaban, onda je to tako.

Da otvorimo konkurs za tvoj avatar? Da svaka stavi sliku koju bi volela da gleda? :lol:

Samo nemoj najslavnijeg Srbina u svetu posle Tesle da staviš ,onog sa naslovnihh strana GQ i Vogue, to ti domaće žene nikad ne bi oprostile i skroz bi te raščerupale. :(

Poslednja izmena:
Ко? Ко?? Аца Лукас?

Уф што ја не волим ту демократију... ја сам више за нека аутократска решења.

Onda se pomiri da za tebe ovde nema romantike.

Evo da analiziram tvoj trenutni avatar. Šta on poručuje?Upravo sam se vratio sa istočnog fronta -smejem se zato što sam živ.Tamo sam dobio upalu uva,prostate i otpala su mi dva nožna prsta usled smrzavnja. Ovaj osmeh je u stvari proteza koju su mi nabavile strina i tetka , odane sledbenice Rajha.Žene, budućnost sa mnom je pravi izazov!

Šifra- skini mi šlem :lol:

Ко? Ко?? Аца Лукас?

.

Aca je najveći Srbin u Srbiji , a ovaj prenosi slavu Srbije u belom svetu, trenutno jači i od onog luzera Djokovića .

fuxsaa.jpg

:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back