Otkrivena voda na Mesecu!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Smesno...

Dogovori se sam sa sobom da li je sunce obicna zvezda, neobicna zvezda, samo zvezda ili velika baterijska lampa koju je neko ukljucio gore i ostavio da svetli.... kad se dogovoris sam sa sobom, onda mi repliciraj....

a ti si kao neki jako bitan lik pa ti se ne sme replicirati,koji umisljenik:dash: Sad bih ja mogLA da kazem da ti ne umes da citas jer ne vidis da je u pitanju zenska osoba,a ne muska i da idem u tanka crevca kao sto ti ides,mora da si neka teska osoba:think:

Ako se umaras toliko, zasto me citiras i odgovaras??
A ono sa cim sam se ja nasalio, i citirao datu izjavu je elementarna stvar astronomije, tj nebeskih tela.

I poradi malo na svojoj gramatici i pravopisu, recence su ti neispravne i zvuce jako glupo.
Mene boli uvo, ali kako da te iko ozbiljno shvati, kao da imas 10 godina....

:):):)

a ti si kao neki jako bitan lik pa ti se ne sme replicirati,koji umisljenik:dash: Sad bih ja mogLA da kazem da ti ne umes da citas jer ne vidis da je u pitanju zenska osoba,a ne muska i da idem u tanka crevca kao sto ti ides,mora da si neka teska osoba:think:

trebalo bi otvoriti temu: ko ce koga...

Tako bi konfrontirani imali priliku da se obracunavaju medjusobno, bez mogucnosti da smaraju i temu i forumase.A postoji i pp za tu vrstu komunikacije, ako uspete da savladate sklonost ka egzibicionizmu....

A ono sa cim sam se ja nasalio, i citirao datu izjavu je elementarna stvar astronomije, tj nebeskih tela.

I poradi malo na svojoj gramatici i pravopisu, recence su ti neispravne i zvuce jako glupo.

Sta je lose u mojim recenicama, molim te? Sta je neispravno? :dontunderstand: Sta zvuci glupo?

Sorry, mislio sam da je ovo upuceno meni. :mrgreen:

Nista nelogicno. Po meni potvrdjuje teoriju da je mesec komad zemlje koji se pod uticajem kataklizme odvojio od zemlje i formirao. Ne kazem da je pokupio vodu sa nje (kao sto su neki pomislili verovatno dok su citali) vec da je sastav elemenata dovoljno slican, tj da ima dovoljno vodonika (koji je najrsprostranjeniji u svemiru) i kiseonika. Nista nebi bilo cudno ni za druge planete, koje imaju odredjeni procenat kiseonika u atmosferi. Vodonik je kao sto znamo jednovalentan pa se savrseno uklapa uz dosta, dosta elemenata, tako da nije cudo da formira vodu ako ima kiseonika u atmosferi neke planete... ;)

Nadam se da sam doprineo barem malo temi... ;)

Sunce jeste zvezda,ali ako bi izgubilo svoju funkciju koju ima za nas i nas zivot za mene bi postalo samo obicna zvezda.Znas li ti koliko ljudi poznaje astronomiju,ovde nije potrebna profesionalnost vec samo izrazavanje misljenja.Nemoj da filozofiras i da se sad pravis da zelis da delis dobronamerne savete kada je ocigledno da zelis da provociras,jer da si dobronameran u pocetku bi rekao "ej mislim da nisi bas u pravu sto se tice toga i toga..."tako da me neces kupiti ovim savetima.Sto se tice gramatike,nemam komentar,posto nikoga ne komentarisem jer shvatam da ljudi u zelji da sto brze napisu,ili da sto brze izraze svoje misljenje cesto pogrese,a to sto tebi smeta svaka sitnica to je tvoj problem.
Pa pazi i ovako je Sunce, zvezda G tipa (po zvezdanoj klasifikaciji zvezda glavnog niza), koje su jedne od redjih u poznatom univerzumu. Kada dodje do kraja svog zivota, i nakon shto odbaci otprilike polovinu svoje materije, koja ce formirati panetarnu maglinu, pod dejstvom gravitacije gvozdenog jezgra ce se sazeti u belog patuljka, koji ce biti velicine terestricke planete (tipa zemlje) i polako se hladiti tokom nadolazecih milijardi godina. Ovo je i dalje redak tip zvezde, jer vecinu ovdashnjih zvezda chine zvezde M tipa, koje su mahom crveni patuljci, mada se sastoje i od crvenih dzinova. Eto, nadam se da sam razjasnio malo situaciju.

Pa pazi i ovako je Sunce, zvezda G tipa (po zvezdanoj klasifikaciji zvezda glavnog niza), koje su jedne od redjih u poznatom univerzumu. Kada dodje do kraja svog zivota, i nakon shto odbaci otprilike polovinu svoje materije, koja ce formirati panetarnu maglinu, pod dejstvom gravitacije gvozdenog jezgra ce se sazeti u belog patuljka, koji ce biti velicine terestricke planete (tipa zemlje) i polako se hladiti tokom nadolazecih milijardi godina. Ovo je i dalje redak tip zvezde, jer vecinu ovdashnjih zvezda chine zvezde M tipa, koje su mahom crveni patuljci, mada se sastoje i od crvenih dzinova. Eto, nadam se da sam razjasnio malo situaciju.

Tema je voda na Mesecu::rtfm:

Izvini samo mi dokazi i mozemo da pricamo... ;) Ozb. sam, najozbiljniji...

Msm i ja verujem u to da je mozda nekada pre egipatske i sumerske postojala neka jaka civilizacija, ali nisam siguran i ne govorim o tome kao da je 100% dokazano... Tako ti ne mozes da tvrdis dok ne dokazes... ;)

ti si rekao 100% a ne ja. Jel gledas ako imas hystori chenl ima emisija koja se zove NLO dosije. Izneli su dokaze i to dosta iz Japana.

Postojala je, postoji i dalje, i u stvari trenutno tamo ima vise od jedne rase. "Nova ljudska civilizacija" tamo nece biti.
A to zasnivash na apsolutno nichemu.

Ne vidim nikakvu, ali bash nikakvu poentu u tome da neko kolonizuje mesec, a da nismo mi. Neka civilizacija koja je dovoljno napredna da dodje iz drugog solarnog sistema do nas, sigurno nema nikakav strateshki, niti geografski znachaj od Meseca, bar ne neki koji je nama poznat. Mesec je jedna jalova kamenchina koja se kupa u radijaciji.

Mi sa druge strane mozemo koristiti mesec strateshki za teleskope, rude, ili kao lansirnu stanicu, a mozda u krajnjem sluchaju i za zivot.

Back