Otkrivena voda na Mesecu!

Na mesecu jedino sto postoji je Zec...

myths_ourmoon.jpg

http://www.google.com/images?hl=en&...the+moon&aq=0&oq=rabbit+on&aqi=g7g-m1&start=0

gledala sam neki dokumentarac gde su ispitivali svaku planetu ponaosob i ni na jednoj sem na Zemlji nije moguc zivot,na jednoj ima vode ali su jake oluje i jako je hladno,na drugoj su stalno vulkani i velika temperatura...na svakoj ima neka komponenta koja postoji na Zemlji ali u milion puta vecoj kolicini koja onemogucava da se tu razvije i odrzi zivot,mada ko zna mozda za nekoliko hiljada godina dodje do promena pa se i omoguci zivot na drugim planetama.Prema tom dokumentarcu Sunce se sve vise zagreva tako da ce na kraju progutati sve planete,mozda ce Zemlju zaobici ali ce zivot na njoj biti nemoguc posto ce biti velika temperatura,na kraju predvidjaju da ce Sunce da se ugasi i postane obicna zvezda.

gledala sam neki dokumentarac gde su ispitivali svaku planetu ponaosob i ni na jednoj sem na Zemlji nije moguc zivot,na jednoj ima vode ali su jake oluje i jako je hladno,na drugoj su stalno vulkani i velika temperatura...na svakoj ima neka komponenta koja postoji na Zemlji ali u milion puta vecoj kolicini koja onemogucava da se tu razvije i odrzi zivot,mada ko zna mozda za nekoliko hiljada godina dodje do promena pa se i omoguci zivot na drugim planetama.Prema tom dokumentarcu Sunce se sve vise zagreva tako da ce na kraju progutati sve planete,mozda ce Zemlju zaobici ali ce zivot na njoj biti nemoguc posto ce biti velika temperatura,na kraju predvidjaju da ce Sunce da se ugasi i postane obicna zvezda.

Tacno:hvala:!

Nakon jako, jako puno godinica... :ok:

Voda na Mjesecu...
Zanimljivo.
Ali nađite ako ne znate:Ganimed, pa onda Io, zatim Evropa...
Šta je ono na polovima Marsa?
Voda.Ali zaleđena.
Šta ono isparava sa svake komete i pravi rep?
H2O...
Dihidrogenmonoksid.
Die Wasser.L' Eau.The water.
Big mistery.
:cool:
Samo je pitanje zna li se ovo već 40 godina?
Pa nam sad plasiraju,a već napraviše baze gore...
:mrgreen:

Sunce je zvezda spektralne klase G2, u glavnom nizu, srednjih dimenzija i mase. Zvezde koje i pored visoke temperature nisu sjajne moraju biti malih dimenzija i velike gustine, i nazivaju se belim patuljcima. Nasuprot njima zvezde nizih temperatura i visokog sjaja su zvezde velikih dimenzija poznate kao crveni dzinovi. Mali broj ovakvih zvezda u odnosu na one glavnog niza ukazuju da su ovo verovatno samo faze u evoluciji zvezda.-Malo se informisi pa onda komentarisi

Čovjek prosječne inteligencije vozi avion,upravlja kosmičkim brodom,radi u nuklearnoj
centrali,kopa kanale,surfa internetom...
Oni koji su manje srećni(da li su?) žive u svom nekom svijetu...
Kao i oni koji su članovi MENSE...
Ako napomenem da su Ganimed, Io i Evropa sateliti Jupitera,šta sam pomogao?
Ko zna,zna.
A tema je ionako voda na MJESECU(ay,la Luna,la Lina...),zar ne?
:cool:

Sunce je zvezda spektralne klase G2, u glavnom nizu, srednjih dimenzija i mase. Zvezde koje i pored visoke temperature nisu sjajne moraju biti malih dimenzija i velike gustine, i nazivaju se belim patuljcima. Nasuprot njima zvezde nizih temperatura i visokog sjaja su zvezde velikih dimenzija poznate kao crveni dzinovi. Mali broj ovakvih zvezda u odnosu na one glavnog niza ukazuju da su ovo verovatno samo faze u evoluciji zvezda.-Malo se informisi pa onda komentarisi

Ma pusto njega ti pisi sta zelis i ne nemoj da maris za njega.

imajte u vidu da forumasi nisu eksperti za kosmos tako da ne baratamo strucnom terminologijom i da covek sa prosecnom inteligencijo moze da shvati sta se htelo reci

Pa onaj ko nije ekspert za nesto, barem bi trebao proveriti sta pise (jer to mnogi citaju) pre nego nalupeta nesto....

Ne pisem ni ja o trecem oku, iako znam da bi im se slepci najvise obradovali...da ga imaju.. :)

Pa onaj ko nije ekspert za nesto, barem bi trebao proveriti sta pise (jer to mnogi citaju) pre nego nalupeta nesto....

Ne pisem ni ja o trecem oku, iako znam da bi im se slepci najvise obradovali...da ga imaju.. :)

"nalupeta" i pisati sta si gledao u dokumentarcu su dva pojma koja se veoma razlikuju,kada bi se svi hvatali za rec na krstarici bi nastao haos,ne bi se diskutovalo o temi vec o necemu o cemu diskutujemo sad nas dvoje.Zamara me takva konverzacija,evo recicu ti da je dokumentarac bio na diskaveriju pa njih zovi i ismejavaj ih ako te toliko tangira ovo i ako uzivas da raspravljas oko gluposti posto mene mnogo umaras oko gluposti

Ako se umaras toliko, zasto me citiras i odgovaras??
A ono sa cim sam se ja nasalio, i citirao datu izjavu je elementarna stvar astronomije, tj nebeskih tela.

I poradi malo na svojoj gramatici i pravopisu, recence su ti neispravne i zvuce jako glupo.
Mene boli uvo, ali kako da te iko ozbiljno shvati, kao da imas 10 godina....

:):):)

Ako se umaras toliko, zasto me citiras i odgovaras??
A ono sa cim sam se ja nasalio, i citirao datu izjavu je elementarna stvar astronomije, tj nebeskih tela.

I poradi malo na svojoj gramatici i pravopisu, recence su ti neispravne i zvuce jako glupo.
Mene boli uvo, ali kako da te iko ozbiljno shvati, kao da imas 10 godina....

:):):)

Sunce jeste zvezda,ali ako bi izgubilo svoju funkciju koju ima za nas i nas zivot za mene bi postalo samo obicna zvezda.Znas li ti koliko ljudi poznaje astronomiju,ovde nije potrebna profesionalnost vec samo izrazavanje misljenja.Nemoj da filozofiras i da se sad pravis da zelis da delis dobronamerne savete kada je ocigledno da zelis da provociras,jer da si dobronameran u pocetku bi rekao "ej mislim da nisi bas u pravu sto se tice toga i toga..."tako da me neces kupiti ovim savetima.Sto se tice gramatike,nemam komentar,posto nikoga ne komentarisem jer shvatam da ljudi u zelji da sto brze napisu,ili da sto brze izraze svoje misljenje cesto pogrese,a to sto tebi smeta svaka sitnica to je tvoj problem.

Poslednja izmena:
Sunce jeste zvezda,ali ako bi izgubilo svoju funkciju koju ima za nas i nas zivot za mene bi postalo samo obicna zvezda.Znas li ti koliko je ljudima poznato znacenje reci astronomija,a kamoli neki drugi pojmovi,ovde nije potrebna profesionalnost vec samo izrazavanje misljenja.Nemoj da filozofiras i da se sad pravis da zelis da delis dobronamerne savete kada je ocigledno da zelis da provociras,jer da si dobronameran u pocetku bi rekao "ej mislim da nisi bas u pravu sto se tice toga i toga..."tako da me neces kupiti ovim savetima.Sto se tice gramatike,nemam komentar,posto nikoga ne komentarisem jer shvatam da ljudi u zelji da sto brze napisu,ili da sto brze izraze svoje misljenje cesto pogrese,a to sto tebi smeta svaka sitnica to je tvoj problem.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Smesno...

Dogovori se sam sa sobom da li je sunce obicna zvezda, neobicna zvezda, samo zvezda ili velika baterijska lampa koju je neko ukljucio gore i ostavio da svetli.... kad se dogovoris sam sa sobom, onda mi repliciraj....

Back