by _nobody_ _nobody_ Nov 26 (3 days ago)
Sasvim obicna prica iz Beograda... Juce (jer sam danas rano ujutro doleteo u Minhen iz Beograda) radio mi covek problem u kupatilu, u Beogradu... Ljudima ispod probija na plafon?!
Dosao je u 8:55 (trebalo je u 9:00), i radio 6 sati. Odmarao je pola sata, pio sa mnom pivo i skuvao sam mu kafu. Otkopao je odvodnu cev od kade do slivnika jedno pola metra, jer je olovna cev dotrajala (35 godina stara), i bila busna na par mesta. Zamenio je olovnu (koju je bacio) plasticnom, koju je kupio na obliznjoj pijaci (specijalna cev), uracunato u cenu radova...
Za to mi je, pogodite, uzeo koliko? Slatkasti Saban mojoj ex, za sat ili dva na NBgd-u, odere nju 50 ojra, kao satro ucinio joj, a ovaj cika je radio 6 sati za koliko? Za 3000 dinara (a hteo da naplati 2500)! Koliko taj cika (koji je slomio plocice, otkopao cev specijalnom brusilicom, let lampom odletovao olovnu cev, pa onda slepio plasticnu, trajnu, i zacementirao, ostalo je da mi napravi vratanca na kadi i poploca 6 plocica koje je razbio u kupatilu, sve uracunato u cenu, kada sledeci put dodjem, to ce da mi odradi besplatno) ima godina?
Pogadjajte, samo pogadjajte (polako su mu TITA i Partita ispisnici), a vi, Srbi, samo quqate, kenyate, seyrendate... I taj i takav cika preuzme posao, dovede 10 do 50 ljudi, organizuje i RADI sa mladicima, zamislite!! Zaradi 2500+ ojra mesecno (ovo je radio jer je trenutno bio besposlen... Hej!!!)....???
Gde si ti, _nobody_, u Space-u/Lost in Space! (pitam sebe, a vi ZApitajte sebe, da ne bi bilo da mrzim, kao sto vecina misli...)?! Hello, is ANYBODY HOME u nasim i vasim glavama???