ПУШТАЊЕ НА СЛОБОДУ ДР ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА - ПОТПИШИМО ПЕТИЦИЈУ!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
ПОТПИШИМО ПЕТИЦИЈУ

"Пуштање на слободу др Војислава Шешеља"​

Проф. др Војислав Шешељ је оперисан пре неколико дана у Хагу, где му је због карцинома одстрањено 30 цм дебелог црева и лимфни чворови у тој регији. Након анализа на лимфним чворовима утврђене су метастазе, због чега ће бити подвргнут хемотерапији. Хемотерапија ће трајати четири до шест месеци, а председнику српских радикала у понедељак ће бити саопштено који ће тип хемотерапије бити примењен, интравенозно или таблетама.

Имајући то у виду тражимо да се др Војислав Шешељ пусти на слободу у Србију, како би у нормалним условима могло да се спроведе лечење.

mu78.jpg

***​

Познате личности траже моментално пуштање др Војислава Шешеља из Хашког трибунала. БЕОГРАД – На интернет сајту "Петиције 24" организовано је прикупљање петиције за ослобађање лидера СРС Војсилава Шешеља.

Тражимо да се др Војислав Шешељ пусти на слободу у Србију, како би у нормалним условима могло да се спроведе лечење – стоји у опису петиције.

Пуштање Шешеља на слободу јавно су подржале списатељице Мирјана Бобић и Исидора Бјелица, колумниста "Политике" Исток Павловић и председник СНП НАШИ Иван Ивановић. Најављено је да ће наредних дана група академика и јавних личности званично затражити од Владе Србије да обезбеде да Шешељ буде пуштен на лечење у Србију.

http://www.peticije24.com/67859

@ moderatori

Пред нашим очима одвија се већ не знам који по реду СУРОВИ ЗЛОЧИН УБИСТВА ОД СТРАНЕ ХАШКИХ НАЦИСТА/ФАШИСТА.....
Молим да дозволите ову тему како би што више честитих људи потписало ову ПЕТИЦИЈУ.

Potpisao, verovali ili ne.

Iako, mislim da je _nobady_ ovde sasvim u pravu - Šešelj je od odlaska u Hag živeo za ovaj scenario i da će njegova slava biti veća ukoliko ne doživi izlazak ...

I sasvim je tačno ono što je Eremita postavio kao sliku : on će pravo u legendu i slavu a Hag u večnu sramotu civilizacije bez obzira na realnost u kojoj je kao političar bio neretko na pogrešnom putu kao i na pravom.

Iako, mislim da je _nobady_ ovde sasvim u pravu - Šešelj je od odlaska u Hag živeo za ovaj scenario i da će njegova slava biti veća ukoliko ne doživi izlazak ...

I sasvim je tačno ono što je Eremita postavio kao sliku : on će pravo u legendu i slavu a Hag u večnu sramotu civilizacije bez obzira na realnost u kojoj je kao političar bio neretko na pogrešnom putu kao i na pravom.

Zašto ti nebismo verovali ?

Iskreno, ja sam verovala u taj sud jer sumnja u isti bi govorila o sunovratu civilizacije.

Međutim, sa žaljenjem moram da konstatujem, svi koji su predviđali da će Šešelj biti ubijen u Hagu,
izgleda da su bili u pravu. Civilizacija je dakle suspendovala pravo i posegla za oružjem.

Ovo je vrlo tužna vest.

Zašto ti nebismo verovali ?

Iskreno, ja sam verovala u taj sud jer sumnja u isti bi govorila o sunovratu civilizacije.

Međutim, sa žaljenjem moram da konstatujem, svi koji su predviđali da će Šešelj biti ubijen u Hagu,
izgleda da su bili u pravu. Civilizacija je dakle suspendovala pravo i posegla za oružjem.

Ovo je vrlo tužna vest.

Zato što je za masu poklonika foruma Krstarice neverovatna ideja da neko Srbiji želi i radi dobro a ne zna kako da se popne uz pokretne stepenice u suprotnom smeru. :)

U pitanju je borba dve oprecne ideologije. To je borba za obe na smrt! Stoga, Seselju njegov zivot i nije toliko bitan, ukoliko isti posluzi kao kap u prepunj casi zuci. :ok:

Zato, ja NECU i ne pada mi napamet da potpisem peticiju. Jer potpisivanje je suprotno stavovima samog Seselja. Ja ga dovoljno postujem i cenim da takvu stvar NE uradim! :amen:

_nobody_

Беше, свака држава је дужна да брине о својим држављанима у иноземству, па тако и ова наша, јадна и бедна има обавезу да брине о својим држављанима у Ден Хагу? Или није тако?

Obeležja državnosti, kako ono beše, zastava, grb i himna.

Najviši državni organi, skupština, vlada i predsednik.

Da li Srbija ima skupštinu ? Ima formalno ali ona ne donosi nikakve odluke suštinski.
Glasaju partijski vojnici i primaju platu. Troše do duše i struju, toner i papir.

Vlada .. ? Uslovljena spiskom uslova koji je dostavljen još prethodnim vladama.
Ko je u toj vladi poverenik za državljane. Mrkić ? Ili Vučić ?
Koji ti izgleda da bi pre brinuo o Vojislavu Šešelju ?

I na kraju predsednik. PI Ar sa njjačim ovlašćenjem da suspenduje i ne potpiše zakon.
Može doduše i da da pomilovanje. Sa ovakvom skupštinom, ni Tadiću, a još manje
Nikoliću suspenzivno ovlašćenje ne vredi ništa jer skupština i onako usvaja šta treba.

Dakle da li je Srbija država ?

Srbija je kvazi država u dužničkom ropstvu.

Беше, свака држава је дужна да брине о својим држављанима у иноземству, па тако и ова наша, јадна и бедна има обавезу да брине о својим држављанима у Ден Хагу? Или није тако?

Nije tako, u ovom partikularnom slucaju. Seselj NE priznaje tu drzavu, preciznije njen drzavni vrh. Drugim recima, ako se Seselj vrati u Srbiju, i preuzme vlast, ovi trenutno na vlasti su ga ugasili. Zauvek.

_nobody_

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back