Otimanje

Има ту разлике, додуше. Мушкарац ће са удатом женом бити због неких разлога, а оног тренутка када му она закуца на врата са кофером и папиром да је разведена има да му падне мрак на очи. :D
Komentarisala sam samo postupak, ne i posledice ;)

Има ту разлике, додуше. Мушкарац ће са удатом женом бити због неких разлога, а оног тренутка када му она закуца на врата са кофером и папиром да је разведена има да му падне мрак на очи. :D
ima raznih muskaraca,neki ovako,neki onako

ima raznih muskaraca,neki ovako,neki onako
Слажем се, но у већини је онако. Мушкарци воле удате жене јер неко други проводи "неугодне" тренутке са њима, док код са њима вођају ради размене нежности. Чим се помене опција да се и онај део терета пребаци на њих, већина се успаничи 😵

Жене, са друге стране, немају ништа против да преузму мушкарца. Поготово зато што ће након тога што је доживљавао са претходном, нову супругу да третира као божји дар 🤩

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
Kao sto rece @Kalisto, ne mozes nekoga preoteti, vec samo mu/joj se vise dopasti od nekog/neke drugog/druge.
Sto se tice nas muskih, misljenja sam da muskarac treba da pokusa da "osvoji" zenu koja mu se svidja, pa makar ona bila i udata.

A jest 'otimanje' glup naziv, kao i 'osvajanje'.

Setih se, verovatno najskladniji par koji poznajem ona je bila udata kada su se upoznali. Tu negde svi smo radili zajedno i toliko poklapanja između dve osobe se retko viđa, on se čak suzdržavao ali kad ga svi podržavasmo sa glup si ako ne i eto ih sad, dete i dva srećna roditelja. O njenom bivšem ništa loše, ali neko mora i da izgubi, negde i njega čeka sreća nek je potraži.

Da, posto su najvazniji tvoji osvajacki pohodi..ceka te lenta na kraju :roll:
A jest 'otimanje' glup naziv, kao i 'osvajanje'.

Setih se, verovatno najskladniji par koji poznajem ona je bila udata kada su se upoznali. Tu negde svi smo radili zajedno i toliko poklapanja između dve osobe se retko viđa, on se čak suzdržavao ali kad ga svi podržavasmo sa glup si ako ne i eto ih sad, dete i dva srećna roditelja. O njenom bivšem ništa loše, ali neko mora i da izgubi, negde i njega čeka sreća nek je potraži.
Božeee.. što je priča dirljiva!Šmrc,šmrc...

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Upravo to - " zar je dotle doslo " ?

A i 'dotle došlo'... Da ste malo vremena proveli pričajuć sa babama i dedovima shvatili bi koliko iskrivljenu sliku o starim vremenima svi gajimo, tj da je 'otimanje' i 'preotimanje' itekako bilo uobičajeno, kao i 'na probu' i mnogo toga nad čim se sad zgražavamo kao toga nije bilo, otkud sad.

-----

Kad svedoci pomru a nije dokumentovano.

-----

Mada i dalje se oslanjajući na uvodni post ko hoće da nađe a tvrdi da nema slobodno jede gowna.

Суштински, не можеш да отмеш никог ако тај неко не жели да буде отет.

A jeste „otimanje“ malo nezgrapan izraz, jer ljudi nisu vrece krompira u prodavnici, pa se zatrcis, ukrades i bezi. Ali kapiram na sta se misli. :)
Mozda sam naivna, ali verujem da vecina ljudi razumski izbegava situacije u kojima su treci. To se jednostavno dogodi.
Retki su oni koji svesno biraju takve „osvajacke pohode“ za glancanje ega ili iz cistog komoditeta - vec je zauzet/a, samo se malo igramo, nece biti nista.

Uživam u "otimanju", to mi je po volji, jer time dokazujem da sam bolji … ;)

Back