gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Autogram za Iznoguda?Radmila Misić je super lik, znam je godinama
Za uspomenu i večno sećanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Autogram za Iznoguda?Radmila Misić je super lik, znam je godinama
Palim faks!Pa mogla bi da joj tražim, nema frke

Pa kako drukšePalim faks!

Ma može lično, ali si izgleda Sremica krajiškog tipa pa mi malo frka.Pa kako drukše![]()

Radmila Misić? Pevačica iz devedesetih, zaustavila karijeru da bi se brinula o bolesnoj majci. Pre pet-šest godina rešila da se vrati karijeri. Inače divna osoba i duša, voždovačka komšinica ona pravane znam ko je radmila, ali zvuči kao pametna žena..
Jesi bila nekad u Zemunu?Ahahahaha mislim da u Sremu nisam bila nikad u životu, možda samo u prolazu. A da sam Lička cura, jesam![]()
Možda pre dvadesetak godinaJesi bila nekad u Zemunu?
Ne znam.
Nemam ja konkretan problem. Nism čačkala više tog mladića.
Ali evo još jedna situacija.
Sedimo drugarica, njena majka i ja. Drugarica priča o nekom liku (bzvz, ne sviđa joj se) kako je dobar, kako dobro zarađuje. Njena majka "A što to nije tvoje, šta čekaš", "Ma ima devojku", "A što je to problem?".
Ja gledam, da l su ove žene poludele.![]()
Ko ti kaže da ja nisam bogata? Svašta.To ti je tako samo kod bogatih. Ne brini se za sebe.

Ko ti kaže da ja nisam bogata? Svašta.![]()
Da, da, pa napumpala sam ego sad.Ne možeš ti nikog da otmeš ako taj neko ne želi.
Svako ide gde mu je bolje.
Dakle, samo napred u nove radne pobede.

Ma ne pratiš bre uopšte. Ne jedim se, nego se spremam da otmem. Oh BožePa što se onda jediš na preotimanje.
Eto SremaMožda pre dvadesetak godina
Možda pre dvadesetak godina
Ma ne pratiš bre uopšte. Ne jedim se, nego se spremam da otmem. Oh Bože
Ne pišem ni o kome kokretno.Da, da, pa napumpala sam ego sad.
A to kad kažeš "ide gde mu je bolje", gde je to bolje? Meni to liči na zajeb.
Nikom nije lepše nego nama![]()
Ide da se zajebe.Ne pišem ni o kome kokretno.
Imedžin bilo koga u bilo kakvoj vezi.
E taj kojeg si imedžinovala on/ona ide gde mu/joj je bolje.

Lično me nervira kad za neku ženu kažu da je brakolomka (tako grozna i rogobatna reč), kao da je ona muškarca prisilila da prevari ženu. I obrnuto, ne može drugi muškarac da rasturi nečiji brak ako udata žena ne pokaže želju da prevari muža.
Znači ipak sam bilaEto Srema