Otimanje

Mislim da gresis za zlato,samo ce mu rasti cena globalno.Sve vise drzava podize zlatne rezerve zbog stabilnosti valuta,ako i dolar nastavi da zavisi od jednog poluludog predsednika,zlatu ce samo rasti cena.
Ja sam od novca koji sam dobila kada sam odlazila iz prethodne firne kupila zlato. Tada mu je cena bila veoma niska.
Kakve uslove daju banke nigde toliko ne bih dobila da sam to stedela u novcu, jer je sadasnja cena zlata u odnosu na tada bas mnogo veca.

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
granice su tamo gde ih postavish
a to iskljuchivo zavisi od tebe
lichno, ne bih se dobro osecala u situaciji gde sve nije jasno, bar meni

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Ti ljudi su ***** i takve niko ne voli. To je los covek. A biti los nije in i nikad nece biti

Muskarac ne moze da se preotme, jedino ako mu zena/devojka sazna i ostavi ga pa on ode tebi. Ali mislim da ti to ne treba. I kako uopste oteti nekog? Spavas sa njim i kazes mu ona ili ja, on izabere nju i sta onda?
Odma bi otjerao takvu lujku još polugolu da me se ucjenjuje...nek se nosi i kuki krasni. Ta nije joj dijamantska.

Muskarac se otima,samo i iskljucivo putem savrsenog seksualnog odnosa.Onom koga hocete da "otmete",zakazite seks partiju.U toj "partiji" odradite
tako majstorski sve seksualne vestine,da ce on,ili ona,poludeti za vama i ostaviti dotadasnju partnerku,ili partnera.Samo boljim seksom,pobedjuje
se slabiji.!
Idealista. Sada je neoliberalna ekonomija a ne samoupravni socijalizam.

Agreed,

Ne mozes oteti nikoga a da se sam ne da.
Nije do otimaca, do “otetog” je.

Back