cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.698
Mene zanima samo vlasnistvo nad nekretninom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eventualno pokretnom imovinom u vrednosti nekretnine (Bentli,Majbah,RR)Mene zanima samo vlasnistvo nad nekretninom
Ne ulazem u pokretnu imovinu, nekretnine,zemlja eventualno akcijeEventualno pokretnom imovinom u vrednosti nekretnine (Bentli,Majbah,RR)
VEruj mi od svega sto sam naveo ne moze da padne vrednost.Akcije mogu.Ne ulazem u pokretnu imovinu, nekretnine,zemlja eventualno akcije
Nekako sam uspeo da napisem recenicu a da nije na srpskom....VEruj mi od svega sto sam naveo ne moze da padne vrednost.Akcije mogu.

Ma zlato je ****** smesna mu je cenaVEruj mi od svega sto sam naveo ne moze da padne vrednost.Akcije mogu.
Zlato i nekretnine su ipak najisplativije.
Mislim da gresis za zlato,samo ce mu rasti cena globalno.Sve vise drzava podize zlatne rezerve zbog stabilnosti valuta,ako i dolar nastavi da zavisi od jednog poluludog predsednika,zlatu ce samo rasti cena.Ma zlato je ****** smesna mu je cena
Akcije su za zabavu, da se lozis na nesto a mozda usput i zaradis
Ja sam od novca koji sam dobila kada sam odlazila iz prethodne firne kupila zlato. Tada mu je cena bila veoma niska.Mislim da gresis za zlato,samo ce mu rasti cena globalno.Sve vise drzava podize zlatne rezerve zbog stabilnosti valuta,ako i dolar nastavi da zavisi od jednog poluludog predsednika,zlatu ce samo rasti cena.
Sto znaci za tebe sta?Mislim da gresis za zlato,samo ce mu rasti cena globalno.Sve vise drzava podize zlatne rezerve zbog stabilnosti valuta,ako i dolar nastavi da zavisi od jednog poluludog predsednika,zlatu ce samo rasti cena.
Poluge?Ja sam od novca koji sam dobila kada sam odlazila iz prethodne firne kupila zlato. Tada mu je cena bila veoma niska.
Kakve uslove daju banke nigde toliko ne bih dobila da sam to stedela u novcu, jer je sadasnja cena zlata u odnosu na tada bas mnogo veca.

Blam me da odgovorim na ovo pitanje.Poluge?![]()
Nadam se da su poluge, posto sa nakitom mozes da se slikas ako ga prodajes u topljenoBlam me da odgovorim na ovo pitanje.![]()
granice su tamo gde ih postavishDa li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
Ti ljudi su ***** i takve niko ne voli. To je los covek. A biti los nije in i nikad nece bitiDa li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.

Odma bi otjerao takvu lujku još polugolu da me se ucjenjuje...nek se nosi i kuki krasni. Ta nije joj dijamantska.Muskarac ne moze da se preotme, jedino ako mu zena/devojka sazna i ostavi ga pa on ode tebi. Ali mislim da ti to ne treba. I kako uopste oteti nekog? Spavas sa njim i kazes mu ona ili ja, on izabere nju i sta onda?
Idealista. Sada je neoliberalna ekonomija a ne samoupravni socijalizam.Muskarac se otima,samo i iskljucivo putem savrsenog seksualnog odnosa.Onom koga hocete da "otmete",zakazite seks partiju.U toj "partiji" odradite
tako majstorski sve seksualne vestine,da ce on,ili ona,poludeti za vama i ostaviti dotadasnju partnerku,ili partnera.Samo boljim seksom,pobedjuje
se slabiji.!
Agreed,Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Jbt, sećam se da sam trošila dial up net na ovoAjde malo da obnovimo temu otimačne.![]()
![]()
Setih se jedne izuzetne numere.
Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?