Otimanje

Muskarac se otima,samo i iskljucivo putem savrsenog seksualnog odnosa.Onom koga hocete da "otmete",zakazite seks partiju.U toj "partiji" odradite
tako majstorski sve seksualne vestine,da ce on,ili ona,poludeti za vama i ostaviti dotadasnju partnerku,ili partnera.Samo boljim seksom,pobedjuje
se slabiji.!
A sta na primer ja to sve uradim, zaljubim se a on ne izabere mene?

Ja sam uvek bio na strani Parisa.Otimaj svoj seksualni ideal i od rodjenog brata.U najvecem ljudskom osecanju,a to je seksualni nagon.nema fer pleja.
Sva sredstva su dozvoljenja,za zadovoljenje svoje pozude ( naravno,osim onih koji su protiv zakoniti),
Ma pazi zemo kapiram i ja malog Parisa, priebalo se omladincu, a Jelena dobra riba beše, i eto, desilo se, nije više mogao da delje šuplju bundevu, ote je. Ali kad nas Agamemnon potrpa u lađe smuči mi se život, Blajbi i ja smo kontinentalci, iz Panonije, ubi nas morska bolest, nismo mogli ni zinuti, još poneli šunke, slanine, čvaraka i paradajza, kao što je red kad se ide na more, ali klinac, ne okusismo ništa, samo povraćanje i teturanje kao da smo pjanci. E tu se i meni zamalo čka ne ogadi. Njemu jeste. Da zbog te cave ginemo mladi i zeleni, a drugi da je ebe, pa što nije red, nije red. Što nije odmah pazila za koga se udaje, mogla je odmah da savata piletinu, a ne da je otimaju svako malo.

[QUOTE="couchfromIKEA, post: 38336950, member: 423900
Otimanje jaka reč, ali eto. :)
[/QUOTE]
U svim tim ljubavim problemima,jedino "oruzje" je dobro poznavanje seksualnih vestina.Najbolji ljubavnici su Indusi.Oni lao predigru seksualnom
cinu,npr.prvo polako senzualno,sisaju prste na nogama devojke.Potom predju na sisanje usne skoljke,sisanje prstuju na rukama,nasazu stopala...
kada dodju do stvarnog spajanja dva tela,devojka je vec svrsila pet sest puta i nalazi se u stanju zamagljenog blazenstva...

[QUOTE="couchfromIKEA, post: 38336950, member: 423900
Otimanje jaka reč, ali eto. :)
U svim tim ljubavim problemima,jedino "oruzje" je dobro poznavanje seksualnih vestina.Najbolji ljubavnici su Indusi.Oni lao predigru seksualnom
cinu,npr.prvo polako senzualno,sisaju prste na nogama devojke.Potom predju na sisanje usne skoljke,sisanje prstuju na rukama,nasazu stopala...
kada dodju do stvarnog spajanja dva tela,devojka je vec svrsila pet sest puta i nalazi se u stanju zamagljenog blazenstva...
[/QUOTE]
Aaaaw :heart:

Nije hriscanski,sto ne zelis sebi ne radi drugom:heart:
Ta hriscanska floskula je potpuno u redu.Samo ne odnosi se na seks,koji je pokretac i motorna snaga,svakog zdravog muskarca i rasne zene.!
Kada se neko "nameraci" na svoj idealizovani seksualni objekat...tu padaju sve moralne skrupule.Tada mnogi kazu...ili cu je j....i,ili meni zivota
vise nema.!

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
Moram samo u jednom da te korigujem.Ti kazes,da si protiv,ako neko ima zadnju nameru.? A sta,ako ima i zadnju,ali ima i PREDNJU nameru.???

Dobro zelim da ispravim svoju gresku,trecu komentar:
Nema otimanja,osoba koja se pusti da bude oteta je takodje kriva.
Osobe koje otimaju ili puste da budu otete treba poslati na rad,da izvlace zrno psenice iz kamiona i nose do skladista koje je udaljeno 3 kilometra i tako zrno po zrno.

Otimam samo slobodne i one koje su slobodne oslobodjene proslosti.

Kmeee, kmeeee, ima li takvih da se jave na dobrovoljnoj bazi? :mrgreen:

Bez oslobodjene proslosti nema slobodne sadasnjosti i buducnosti. :)

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?
Ne možeš ti nikog da otmeš ako taj neko ne želi.
Svako ide gde mu je bolje.
Dakle, samo napred u nove radne pobede.

Back